"2 albanianz most wanted"

ujiftohte2die4

Primus registratum
"2 albanianz most wanted"

ok, ketu behet fjale per dy gangsterat vlonjat si dhe shqipetare qe i dhane emer vetes se tyre jo vetem ne shqiperi por edhe ne east-europe ZANI dhe KAKAMI. tani shume njerez thone se kakami eshte akoma gjalle, dhe per sa i perket zanit nuk i dihet nese eshte akoma ne burg apo jo???

bobo

marksist-enverist
Re: "2 albanianz most wanted"

ty tka ra ai "uji i ftoht" mkok,tka ka lu mdhimje,bo i cik pushi bo!
kush i dh* Zani&co si ne jug ashtu edhe ne veri,qe bejne si zagar ne nje Shtet pa shtet,ik e kopan i m* ,nAmerik do e kishin bere karbon me kohe...,zagar zorresh jan te gjith...,
ca teme eshte kjo mer! /pf/images/graemlins/frown.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

ca the ti oreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????
ca, kush po flet per ameriken ketu shoku, ty nqs nuk te pelqen kjo teme as qe mos u fut fare...
dhe ki kujdes cik me ate fjalorin he te keqen burazeri!!!

bobo

marksist-enverist

mir "uji"... do kem parasysh ate fjalorin,por kam dhe fjalorin shqip-shqip,pran do tjap noi faqe ta lexosh?!,apo se kujin me fjalorin po me mu?,
kunj kam vet arushi!
po tmeti noi gjo merak,lajmerohu ke MP!,kshu kopani!

ujiftohte2die4

Primus registratum

ca the ore..., po ti me gjyshin flet ashtu oreeee s'ke cik respect per me te medhenjte, por ti me duket se ke munguar disa faqe per veten tuaj pasi nuk i shqiptoke mire dhe ato pak fjale qe dike, ...ik mos i bej xhibla xhaxhait ketu se nuk kam kohe une te merrem me kalamaj...

TEDI

Valoris scriptorum

si Zani dhe Kakami jane 2 emra shume te permendur ne vlore dhe asnje nuk mund ti hedhe poshte . HIstorite e tyre as shteti nuk i di jo me ne ...

Ela_001

Primus registratum

une mendova se Altin Dardha ka qen icik me garip, nejse kan nordh edhe garipat tani me, tani kush eshte i zgjuar nuk i ben buje vetes se ha koken e tij. :eek:

Guest

I wish i had a threesome wit them both /pf/images/graemlins/tongue.gif
jk /pf/images/graemlins/wink.gif mos gjuni :rolleyes:

Ela_001

Primus registratum

Proto mos vdeksh ti ishalla, po nuk bejn ato mi lal me degjo mua, ama nsa kam qesh, se ata jan trima me nam, jo trima me kshu zile e ke parasysh, nejse se bej shaka se po na cojn noni delegacion ktu e na bon lesh. :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

cokus

Primus registratum

booooo bo sa popull thashethemaxhi paskena qen mer jahu...

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PROTOTYPE:
[qb] I wish i had a threesome wit them both /pf/images/graemlins/tongue.gif
jk /pf/images/graemlins/wink.gif mos gjuni :rolleyes: [/qb]
Proto e ke idene per ke flitet e??? Ato mos ti kesh ne lagje goce jo me to have a threesome /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithese ai Zani i ka icik syckat e bukura /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjithsesi ti Ela mos ki frike se ua kane gjetur vendin atyre dhe nuk te dergojne njeri me te bo lesh jo /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me sa kam dejguar neper news , Zani osht akoma ne burg, ndersa ai tjetri se kam idene .

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] une mendova se Altin Dardha ka qen icik me garip, nejse kan nordh edhe garipat tani me, tani kush eshte i zgjuar nuk i ben buje vetes se ha koken e tij. :eek: [/qb]
mire B'Ela-Stela sot edhe mund te kete por jan qe te gjithe morra para tyre, se ata jan djem qe rrall i ben neneja-labce!!!

DARIO

Primus registratum

QA NA PLASI D/M/TH KOKA PER DY PEDERA NGA VLORA QE MESHIFEN SI MIJ NE POBRUME TANI NESE JAM TRIMA TE DALIN PREAP TE BOJNE SI QUBA
GJITHE TE MIRE TE GJITHE VLONJATVE DHE MOS TU PLASE K... PER ATE DY MO DHE JETONI PA FRIKE

bobo

marksist-enverist

rrofsh xhi(a)xhi,rrofsh!
e xhixhi,sa mso robi nga ty!
do edhe nga ca figura te shquara te injorances shqiptare;si puna e Zanit & Co.inc?
po gjyzllyke do ti xhixhi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

eh ela po vet mendimi qe ta boj me to esh aq i ndyre sa me eksiton fareeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif
amon qafsh mu mos e merrni per keq se kshu osh kur te hypen fiximi /pf/images/graemlins/laugh.gif

DARIO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] rrofsh xhi(a)xhi,rrofsh!
do edhe nga ca figura te shquara te injorances shqiptare;si puna e Zanit & Co.inc?
po gjyzllyke do ti xhixhi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E PASKR HANGER ME DUKET TI NJE HERE NGA ZANI & CO INC DHE PER PUNE TE GJYZLLYKVE MBAI PER VETE SE JU DUHEN ME SHUME JUVE TE VUGUT SI PUNA JOTE

ME RRESPEKT PER TE GJITHE NE JUG /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DARIO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] rrofsh xhi(a)xhi,rrofsh!
po gjyzllyke do ti xhixhi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E PASKR HANGER ME DUKET TI NJE HERE NGA ZANI & CO INC DHE PER PUNE TE GJYZLLYKVE MBAI PER VETE SE JU DUHEN ME SHUME JUVE TE VUGUT SI PUNA JOTE

ME RRESPEKT PER TE GJIDHVE QE JETOJNE NE JUG /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

ca ke o cuni?, ca ke?
un e kisha me xhixhu "ujin...",sdi tlexosh,apo terdhi e perzier?,futi i kos,qe mos tkaloj nhelmim! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PROTOTYPE:
[qb] eh ela po vet mendimi qe ta boj me to esh aq i ndyre sa me eksiton fareeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif
amon qafsh mu mos e merrni per keq se kshu osh kur te hypen fiximi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shum horny kohet e fundit ti goce, nga kto temat nga fundi po te shoh tu bredh, lol, te paska vajt menja keq /pf/images/graemlins/tongue.gif po dhe kjo nuk me kish vajt menja. Zani me sycka te bukra thot, mu me eshte dukur gjithnje si zhuls, plus nuk mendoj qe eshte ndonje trim i madh. Te thuash per Altinin ndoshta, sido te jete jane llumi i shqiperise, nothing good about them. When it comes to balls, e me qen garip ka kushte te tjera.

Katja

Primus registratum

O Ela mi, zhuls osht Zani se ja do zanati dhe ndoshta eshte edhe nga natyra, por qe i ka syckat e bukura i ka , ate maje ti /pf/images/graemlins/tongue.gif Pastaj nga anet e tjera, trima , te zgjuar apo sexy etj etj se besoj te jene /pf/images/graemlins/laugh.gif