H
harap
Guest
Re: 11 i AF kampion kete here
ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt Hajt Mos ki dert se 3 shishe tequila per 20 vete jane ...Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cuna, ...nje, dyyy, treee, kater...nje, dyyyy, treee, kater.Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shi kjoFillimisht postuar nga moonlight:
[qb]Cuna, ...nje, dyyy, treee, kater...nje, dyyyy, treee, kater.Fillimisht postuar nga HaRaP:
Hajde tani, kush e ben sparkaten me bukur. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hi hihihhihihFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]o moonlight kujdes ti me sperkaten se je edhe goce /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe una bashkohem me emen!morali i futbollistave duhet te jete 100%i nalt!do bej cte mundem qe tju ngrej sa dopak nalt moralin!Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
pO UNE CA JAM ???
Mbeshtje morale e cunave??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
fans i dedikuar , lum si ne qe te kemi ty /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Edhe una bashkohem me emen!morali i futbollistave duhet te jete 100%i nalt!do bej cte mundem qe tju ngrej sa dopak nalt moralin!Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
pO UNE CA JAM ???
Mbeshtje morale e cunave??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mos e gzagjeroni ehhh!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuu gjetc belane ti! /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ore lejon dashurite brenda ekipit se kam rene ne dashuri me moonlight une me duket po sjam shume i sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
slejohen joFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ore lejon dashurite brenda ekipit se kam rene ne dashuri me moonlight une me duket po sjam shume i sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti ke ardh me lujt,a me ra ne dashni!?se nuk jina tu kuptu gjo hic!mlidh menjen djale i mire ene luj komet,ose hap nonji liber,se ke me met nji cop huuuu.ihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP: