11 i AF kampion kete here

H

harap

Guest
Re: 11 i AF kampion kete here

ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif

skodrinon

Primus registratum

Ej me kaloi demtimi mua jam i gatshem per formacion /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hajt Hajt Mos ki dert se 3 shishe tequila per 20 vete jane ...

moonlight

Primus registratum

[qb]ore mos pini shume se kemi stervitje. sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cuna, ...nje, dyyy, treee, kater...nje, dyyyy, treee, kater.
Hajde tani, kush e ben sparkaten me bukur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]
Cuna, ...nje, dyyy, treee, kater...nje, dyyyy, treee, kater.
Hajde tani, kush e ben sparkaten me bukur. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shi kjo
jena futbollista ne jo cheer leadera /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

eshte nje nderi i madhe pre muve qe qekam ne skuader me Z. harap :rockband: :rockband: :rockband:

H

harap

Guest

o moonlight kujdes ti me sperkaten se je edhe goce /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

[qb]o moonlight kujdes ti me sperkaten se je edhe goce /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hi hihihhihih

go moonlight show us what u got /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

:smash: : is what I got 4 u! /pf/images/graemlins/tongue.gif
insane, eshte bere e lehte ne keto ditet tona me te heq nga ekipi per 'sexual abuse' (qofte edhe me fjale), watch out /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

uaaaaaaaaa po une e ksiha fjalen tek sparkata...
o du me te pa ne sparkate o ska !!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlighto edhe per te rrafme te shokve te skuadres te heqin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
pO UNE CA JAM ???
Mbeshtje morale e cunave??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe una bashkohem me emen!morali i futbollistave duhet te jete 100%i nalt!do bej cte mundem qe tju ngrej sa dopak nalt moralin!
mos e gzagjeroni ehhh!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
pO UNE CA JAM ???
Mbeshtje morale e cunave??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe una bashkohem me emen!morali i futbollistave duhet te jete 100%i nalt!do bej cte mundem qe tju ngrej sa dopak nalt moralin!
mos e gzagjeroni ehhh!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
fans i dedikuar , lum si ne qe te kemi ty /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

ore lejon dashurite brenda ekipit se kam rene ne dashuri me moonlight une me duket po sjam shume i sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

[qb]ore lejon dashurite brenda ekipit se kam rene ne dashuri me moonlight une me duket po sjam shume i sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
uuu gjetc belane ti! /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

[qb]ore lejon dashurite brenda ekipit se kam rene ne dashuri me moonlight une me duket po sjam shume i sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
slejohen jo
humbet perqendrimi
NO LOVE... ne 11
OK ?

mostro

Putraku

Po ti ke ardh me lujt,a me ra ne dashni!?se nuk jina tu kuptu gjo hic!mlidh menjen djale i mire ene luj komet,ose hap nonji liber,se ke me met nji cop huuuu.ihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif

dashka me ra ne dashni ne ky!!!!

H

harap

Guest

ore gati jeni per neser se kemi ndeshje ne fushen tone more. /pf/images/graemlins/smile.gif
para AFFFFFFFFFFFFFF

moonlight

Primus registratum

ok, pra...
Hapja e lojes se dyte....
Kendon: moonlight
Doren ne mes te gjoksit (se zemra nuk eshte ne te majte) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rreth flaaaaamurit të përbashkuuuar,
Me një dëshiiiirë dhe një qëlliiim,
Të gjiiithë Atij duke iu betuaaar,
Të lidhim beeesën për shpëtiiiim.

Prej luuufte veç ai largooo.o.het,
Që është lindur tradhëtoooor,
Kush ëeeshtë burrë nuk frikëso.o.het,
Por vdeees, por vdes si një dëshmoooooooor.

Do fitojme, do fitojme, do fitojme!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Sot fituam me rezultatin 4 me 0
komentet e ndeshjes do i pergatis neser se jam i lodhur.
moonlight pasi i golit qe me dhe tregon se edhe ti me dashuron /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

11 i kesaj jave.
Tea portiere (DRini Rezerve)
Skodrinon
te tjeret siç kane qene
1' fillon ndeshja.tifozet brohorasin moonlight moonlight, kuptohet qe behem xheloz /pf/images/graemlins/smile.gif
3' krosim mnga e majta nga gurax , ku beng fluturon me rrofeshjate por shtylle
6 ' aksion vetjak i laracroft ka shmangur dy lojtare por eshte terhequr nga te mbathmet para zones se rreptesise dhe goditje denimi edhe karton i verdhe.
7'vjen per te ekzekutuar goditjen bombieri Elian, qe merr hov edhe ka sqyer rrjeten,gooooolllll uuuuu paska qene rrjeta e jashtme /pf/images/graemlins/smile.gif
17 ' nje top i igjate nga tea ka perfunduar ne koken e futbollistin nga ai e ka marr torollaku i cil ika pasuar tek insane qe ska vonuar ti jap harapit nje asist per golin e para.nje gol i bukur me koke nga HaRaP , i cili brohoritet nga tifozet e zjarrte.e para qe e ka pergezuar harapin eshte moonlight /pf/images/graemlins/smile.gif
25 ' kunderpergjigje e kundershtarit por tea eshte e vemendshme.
35 ' skodrinon ka dal deri ne mesin e fushes passon tek lara e cila ia ka kthyer perseri pasin dhe ka pare moonlight te lire e cila ka goditur nga 30 metra edhe rrjete /pf/images/graemlins/smile.gif 2 me 0 ( çift golashenuesish ne /pf/images/graemlins/smile.gif

me kete rezultat ka mbaruar pjesa e pare
49 ' gjujtje tokazi e futbollisti po ka grushtuar portieri
53 ' insane ka depertuar bukur por i ka dal kepuca
60 ' Eliani kerkon nderrim pasi e ka marre uria
63' gurax i ben verejtje futbollisteve qe te mos gjuajne fort pasi prishin tabelat elektronike pasi ka passion elektroniken /pf/images/graemlins/smile.gif
65 ' harap keput nje lule mes buri edhe ia dhuron moonlightit /pf/images/graemlins/smile.gif
73 ' beng ka marr nje kros nga futbollisti dhe me nje te majte predh e ka derguar topin ne trekendesh 3 me 0
80 ' HaRap del nga fusha per nje arsye personale per disa minuta nderkohe qe kundershtari rrezikon

88 ' merr topin HaRap passon tek laracroft e cila ndryshon drejtimin e aksionit nga e majta per tek Beng i cili ben nje levizje mashtruese per tek gurax i cili me parabol ka bere nje gol te shkelqyer 4 me 0 /pf/images/graemlins/smile.gif