10 gjerat qe meshkujt urrejne ne shtrat

dr love

Locus omnem
Por ka miliona taktika qe realizojne nje dashuri te persosur. Ate levizjen "para-prapa" e bejne te gjithe por nuk mjafton per vazhdimesine. Vetem per fillimin. Me te drejte degjova te portokallia nje radhe qe, ne shqiptaret s'dinim te puthnim. Vetem sa bashkonim buzet dhe kaq.

speciale behet kur ne te ka ndjenje te vertete dashurie.

joetisti_

Locus omnem
Per momentin vetem nje me vjen ne mendje. Kur merzitet femra per dicka kot, dhe ti se merr vesh, dhe per te marre "hak", ta ben dashuriberjen sketerr. Aq sa ta veshtir. Une e di se femrat jane hakmarrese dhe mire bejne, por kur marrin hak atehere kur s'i ke bere asgje, eshte gjeja me absurde. S'durohet fare.

dr love

Locus omnem
kjo eshte e vertete..marrim kot ndonjehere.

urreni tju thone..mos keshtu..sme pelqen.

prit pak..sa te rregullohem

prit se e di une se di ti..edhe ca gjera te tjera spo i them..ama po sna pelqeu dicka ka edhe raste qe ikim fare e ju leme ashtu te..........

dr love

Locus omnem
po zakoni i meshkujve qe pas aktit te kthen shpinen e ia fut gjum..te vjen ti gjuash kokes me telekomanden e televizorit.

Hektor12

Locus omnem
Sa diskutime per te ulur meshkujt dhe femrat more ... te dy kane pozitivet dhe veset qe te bejne te shkulesh leshte e kokes ...

joetisti_

Locus omnem
Mos se me turperove... :oops: Po ja qe ndodh. Une armen time kam mengjesin...

Urrej kur flet ndersa jemi duke e bere. Kuptohet, s'pelqej bisedat e logjikshme e qe s'kane lidhje me aktin. Por pelqej kur flet fjale te pista.

joetisti_

Locus omnem
Mua keto te tuat s'me duken shume bezdisese. Por eshte ne dore te femres te kete rezultat te mire akti. Varet, po guxoj, madje edhe 90%.

Kur shtiret dhe dallohet shume.