10 gjerat qe meshkujt urrejne ne shtrat

joetisti_

Locus omnem
edhe kte ne kurs do ta mesosh?!
ta meson jeta sa me shume aq me mire:p
Pse s'do te ishte bukur? Mund edhe te merrje nje diplome qe ta vertetonte. Dhe, mund te perfytyrohet nje akt(me shaka) kur je duke bere dashuri me nje vajze dhe te kap policia. Gjeja e pare qe kerkojne eshte: "a ke diplome per te bere dashuri? :p

joetisti_

Locus omnem
Bukur do te ishte por s'e imagjinova ne publik. Imagjinova patrulla policie qe kontrollonin motelet per te pare a ishin te pajisur me leje te ushtrimit te 'profesionit'. A kishin diplome apo ia futnin kot. :)

joetisti_

Locus omnem
Vertet? :)
Por c'mendim ke po te ishte dashuria lende ne shkolle? Dhe pse mendon se do ta nxirrje 10? Duhet te jepje provim para se ta dije apo jo?

dr love

Locus omnem
provim ne teori..ne praktike..ta harroj profesori.
kur marr leksione kam ambicien tia kaloj mesuesit..prandaj..mesuesi 10 une me yll.

joetisti_

Locus omnem
Do te kishte teori e praktike :p Une do te ngelja me deshire ne klase qe ta provoja shume here :D Do hyja edhe ne kurs privat qe te merrja klasen me nota te mira :)

Por, tani qe e mendoj, eshte lenda e seksologjise apo jo? Nuk di a behet praktike ne te?
Do ta kishe veshtire te mos beje praktike. Ne rast se po, atehere do ta merrje me hater 10 me yll. :)

joetisti_

Locus omnem
me hater do merrja 10me yll e me hene..imagjino profesori i shrete me aq nxenes ..do behej si ai sheqer..sheqer..do i vinte maj hundes.
Haha. Por mesuesi do te ishte koordinatori. Praktika do te behej mes nxenesish. Ai ose ajo, do te nderhynin ne rastet e vecanta. Shoqet e klases, per ndonje nxenes te dobet, do te merrnin detyrimin nga mesuesi qe te mesonin bashke ne shtepi. :)

dr love

Locus omnem
baaa cme bere me terhoqe zvarre ne kte teme.

shoqet e shoket e klases i kemi si vellezer e motra.

te kisha ne klase ta tregoja une.

joetisti_

Locus omnem
Po te ishte ashtu, atehere addio diplomes. Kur te vinte koha per martese do te ishte edhe pyetja: "Sa e ke nxjerre lenden e dashurise?" dhe pergjigjja do te ishte: "Kam ngelur ne klase" Ashtu??? Edhe nusja apo dhendri largohen :)
Nejse. Kjo do te jete per nje te ardhme. Tani per tani mesohet nga te afermit apo edhe vetvetiu.

joetisti_

Locus omnem
Por ka miliona taktika qe realizojne nje dashuri te persosur. Ate levizjen "para-prapa" e bejne te gjithe por nuk mjafton per vazhdimesine. Vetem per fillimin. Me te drejte degjova te portokallia nje radhe qe, ne shqiptaret s'dinim te puthnim. Vetem sa bashkonim buzet dhe kaq.