10 Figurat me te shquara te Albnetwork

hot

Hotgirl
Re: 10 Figurat me te shquara te Albnetwork

Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Ja po vej une vetem ty si me te shquaren. [/qb]
mua??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po ktu qe kur i vuni tedi vulen sflet mo njeri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a Thu e shif mer sa kan me fol tani ...

TEDI

Valoris scriptorum

He se fillojn Prape ata te flasin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja shef ti..sja ma njeriu me fol mas teje...vetem una jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ja shef ti..sja ma njeriu me fol mas teje...vetem una jam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po duro e goc Direkt kjo ste pritet ty e...

Petroninsja

Primus registratum

Prape ju te dy ?!
Nc nc nc srrini dot pa i kthyer replike njeri tjetrit, e morret vendin rezerve apo po tregoheni modesta do ma lini mu... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Prape ju te dy ?!
Nc nc nc srrini dot pa i kthyer replike njeri tjetrit, e morret vendin rezerve apo po tregoheni modesta do ma lini mu... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse ti i leke vend rezerve vetes tate e . Ske ku me e von n vend te pare . Qyqyqyyqyqyyq Kur nuk ve Veten tende ne Vend te pare cere te pres un prej teje amon ...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Prape ju te dy ?!
Nc nc nc srrini dot pa i kthyer replike njeri tjetrit, e morret vendin rezerve apo po tregoheni modesta do ma lini mu... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse ti i leke vend rezerve vetes tate e . Ske ku me e von n vend te pare . Qyqyqyyqyqyyq Kur nuk ve Veten tende ne Vend te pare cere te pres un prej teje amon ... [/qb]
po kushedi e fillo numurimin na funi kjo..petroooooo me hile...mu sme ke fut fare te lista!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po Ti zgjidhe vete se ku do te rrish me n ca veni ...

hot

Hotgirl

mjepni te 2 ose te 3 sa per modesti /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Pse kaq pak vlen ti qe zgjedh te 2 apo te 3 ...

Admirali

Primus registratum

As qe nuk ma merrte mendja qe kjo teme te shkonte kaq gjate. Ne fund te fundit rezultatet ishin mese te kenaqshme Ne gjithmone ja fusim kot kur vjen puna per te nxjerre me te miret, dhe ne te shumten e rasteve e bejme per haterllik

Natyrisht, qe dhe Albnetwork te kete figurat e shquara, duhet qe te jene disa kritere perzgjedhje, jo futja kot se e kam shok/shoqe. Vetem emri i temes kishte kuptim, 10 Figurat me te shquara te Albnetwork, pasi cdo postim(perfshire dhe ate timin) nuk i permbaheshin temes, kjo sepse nuk kishte asnje sondazh, nuk kishte kandidate, asnje kriter per kandidim, thjesht vetem opinione personal, gje e cila nuk perben bazen per te pasur nje liste me figurat me te shquara te Albnetwork.

Shoqe dhe shoke, forumiste dhe forumista, femra dhe meshkuj, zonja, zonjusha dhe zoterinj, te pasur dhe te varfer, studente dhe punetore, te shkolluar, te pashkolluar dhe ata qe jane ne vazhdim te shkolles, ishte kenaqesi per mua qe t'ju shihja tek postonit mendimet e juaja te vyera, tek jipnit opinionet tuaja te rendesishme per te pasur nje liste figurash te shquara.

Ju bekofte Zoti
, se jeni tamam grup sherri, qe shkoni nga te doni.

klevi

Primus registratum

1 klevi /pf/images/graemlins/tongue.gif
2 BVLGARI
3 keke
4 GaP
5 HOTGIRL
6 FALKO
7 Kameleonti
8 ZARAHUSTRA
9 insane
10 Tedi

mare

Primus registratum

nqs ju jeni me te njohurit e chattit po te tjeret cfar jan sipas jush veten ca chatista qe mund ti beni ban kur te doni. po ka dhe te tjere qe jan te njohur per mua si,dallavere & groteskdhe une qe jam ryri. nuk jeni vetem ju ne chatt jan dhe te tjere qe jan te kendeshem.

hot

Hotgirl

mir una´mjaftohem me ate te klevit..ne fund te fundit me perfshiu ne liste jo si tedi edhe petro qe sna futen fare ne liste.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ryri se mora vesh mire une per ke e kishe fjalen ti..

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] mir una´mjaftohem me ate te klevit..ne fund te fundit me perfshiu ne liste jo si tedi edhe petro qe sna futen fare ne liste.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Na mer ti se Ti ske nevoje per FTese ...

SkinArt

Primus registratum

ryri dhe per sot se ka bo vaksinen kunder virusit jan ftof ndjenjat mos ja veni re

(;