Re: 10 figurat me te ndritura te historise shqiptare!
po po, detektiv, une e vrava ate, ti ke te drejt, aman vetem ma hiq kte cop injorante, se sduroj me, sduroj!!! po me pellcet koka fare, oh none, i mjeri une i mjeri!!!!! KU e ke gjet kte mo par zotin??? Ajo shiringa te duket parajse para ksaj mo, pu pu pu.......
gjith bota do ndrushoj prej teje. do jetojm ne paqe dhe qetesi. cfare them une njeher, ti ne listen e te medhenjve te shqiperise, ti do jesh ne listen e te medhenjve te botes! kshu qe zemra ti ke nje talent te madh, por ama mos e perdor ktu ne forum, se ne ktu skemi ardhur te torturohemi. pse nuk ja ofron sherbimet e tua cia, ose interpolit, ose scotland yard, ose fbi?dhe na le rehat par zotin. dhe meqe une skam ardhur ktu ne kete forum te caj drasat me psikopat si puna jote, qe ketej e tutje, as nuk do perpiqem te flas me ty, dhe te lutem as ti mos u perpiq te flasesh me mua. ne qoftese e shikoj ate emrin tend, ose avatarin tend(qe tashti me eshte neveritur)une thjesht do kaloj tek personi qe vijon pas teje, sepse une aramis nuk kam nerva dhe as kohe te merem me me ty. gjith te mirat o e mencura e albforumit!!!
aramis, ca ke qe hidhesh perpjet mi shpirt ca ke? se di ti qe ti njeher do ndodhesh ne kete list te njerezve me te ndritur shqiptar, dhe ne vend te pare bile. Po ti nuk do ndodhesh ktu per meritat politike, letrare, ekonomice, shkencore etj., jo aramis jo, ti do jesh ktu sepse ke shpikur nje gje shume te madhe. e di cfare ke shpikur? ke shpkur nje menyre te re torture. qe kur bere debutin tend te madh ne forum me "filozofet jane parazit" dhe deri tek "ahmet zogu eshte lartardhmei dhe largpames" ti na ke acaruar nervat ne kulm. kushedi se sa qeliza truri kemi shkaterruar duke bere debat me ty. imagjino se cmund te besh ti me kete forme te re torture, se sa kriminel do konfesojn krimet perpara hetuseve, dhe do denohen. sikur cerek hore te besh debat me nje te denuar, une e imagjinoj se cfare do ndodhi, ai do bie ne gjunj do vej duart ne koke, dhe do filloj te ulurasi:Fillimisht postuar nga Aramis:
[qb]pra sipas teje eris, enver hoxha( qe shpirti i vafte ne ferr) paska qene me i mire se lartmadheria i tij Ahmet Zogu?!!!!!Fillimisht postuar nga eris03:
[qb] Skenderbeu
Ali pashe Tepelena
Ismail Qemali
Luigj Gurakuqi
Hasan Prishtina
Hasan Tahsini
Avni Rustemi
Abaz Kupi
Ever Hoxha
Azem Hajdari
A.Zogu ne radhe te pare i kadhuruar toka serbise dhe malit te zi si shperblim risjelljen ne pushtet tek permbysja e Nolit pyllin me te madh shqiptar ne kufi me malin e zi ja ka bee dhurat i cili me mbrapa i eshtedhene ne koncesion Frances.
Gjergj Fishta nuk ka bere per Shqiperine ka Punuar ne ministrin e mbrojtjes se qeverise fashiste dhe ne nje deklarate te tij ka thene:2"Perkrahni fashizmin pasi sa dalim nga kufijte shqiptar na vjen turp te themi qe jemi shqiptar,fashizmi do sjelle mireqenie" [/qb]
E.Hoxha e shkaterroi Shqiperine, ne gjithe kuptimet e mundshme te kesaj fjale. Ai shkaterroi natyren, e do duhen shekuj per ta rimarre veten, shkaterroi ekonomine, e sot jemi edhe me te prapambetur se shume vende afrikane.
Por mbi te gjitha, ai shkaterroi shpirtin e shqiptarit. Sot shqiptaret po lene nam me dhunen e injorancen e tyre. Mafia shqiptare, korrupsioni, mosrespekti per vendin tone jane rezultat i faktit qe kemi qene kaq te ndrydhur sa asnje popull ne bote, as sa ruset.Dhe do duhen SHEKUJ qe te ribehemi normale.
Ahmet Zogu ndoshta ka shitur ndonje cope te Shqiperise, por ai ishte njeri largpames: ai beri kodet, ai beri nje kushtetute moderne per tu pasur zili nga shume vende te Europes, ai paguante bursa per te rinjte shqiptare, dhe atehere te gjithe ktheheshin ne Shqiperi sepse Shqiperia nuk ishte nje ferr siç eshte sot. Me te Shqiperia po futej me hapa ta sigurt ne Europe. Nese ai do kish vazhduar te mbreteronte, sot une dhe shqiptaret e tjere nuk do ishim te detyruar te jetonim larg familjeve tona e do te respektoheshim nga te huajt e nuk do vuanim nga ky diskriminim i tmerrshem.
Gjithe te keqijat e sotme i kemi "dhurate" nga komunizmi i atij qeni te ndyre. Me vijne morrnica ne trup kur e kujtoj, dhe me vjen te shkul floket e te vjell kur marr vesh se ka akoma HAJVANE apo KATILA qe e duan E.Hoxhen. Keta njerez duhet te kene turp! [/qb]
po po, detektiv, une e vrava ate, ti ke te drejt, aman vetem ma hiq kte cop injorante, se sduroj me, sduroj!!! po me pellcet koka fare, oh none, i mjeri une i mjeri!!!!! KU e ke gjet kte mo par zotin??? Ajo shiringa te duket parajse para ksaj mo, pu pu pu.......
gjith bota do ndrushoj prej teje. do jetojm ne paqe dhe qetesi. cfare them une njeher, ti ne listen e te medhenjve te shqiperise, ti do jesh ne listen e te medhenjve te botes! kshu qe zemra ti ke nje talent te madh, por ama mos e perdor ktu ne forum, se ne ktu skemi ardhur te torturohemi. pse nuk ja ofron sherbimet e tua cia, ose interpolit, ose scotland yard, ose fbi?dhe na le rehat par zotin. dhe meqe une skam ardhur ktu ne kete forum te caj drasat me psikopat si puna jote, qe ketej e tutje, as nuk do perpiqem te flas me ty, dhe te lutem as ti mos u perpiq te flasesh me mua. ne qoftese e shikoj ate emrin tend, ose avatarin tend(qe tashti me eshte neveritur)une thjesht do kaloj tek personi qe vijon pas teje, sepse une aramis nuk kam nerva dhe as kohe te merem me me ty. gjith te mirat o e mencura e albforumit!!!