Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]I keni shkruar pak a shume te gjithe,dhe nuk kame cfare te shtoje me shume,por disa emra nuk e kane vendin tek emrat pozitiv.
Enver hoxha (qen bir qeni prej 700 brezash)
Sali berisha(Malok derri,dhe trap)
Fatos nano (Ne asnje menyre figure pozitive eshte njeri kurve)
Leka Zogu (Njeriu qe shiti shqiperine)
etj.
Ka shume figura te medhaja Shqiperia
Skenderbeu
Nene Tereza
Ismail Qemali
Hasan Prishtina
Ali pashe Tepelena
Vellezerit Frasheri
Fan Noli
etj.[/qb]
Ik mo ti se te njof se ti aq di nuk ke as nje her bindjet e tua po ca degjon thoj...Ik ha na nje pshesh ti mos u merzit me mua po ke then ca gjera kot te kam shok mos mu merzit po ca ti besh e di ti e di vet tiiiiiiii ik se ja ke futur si kahu peles ti them kur te takohe ku ja ke futur kot.......Te kam shok mos u merzit po sdi shum ti di pak fareeeeeeee......Ti di shum po jo ketu ja ke futur si kahu peles.ika bye neser.[/qb]
Po pra Eli se te kam shoke po ta them edhe nje gje,qe se cfare shkruaje une jane bindjet e mia personale,nga ato se cfare kam lexuare dhe ka degjuare nga frofesotet e historise,dhe kam kam pare me syte e mi(rastin e sali berishes),pikerishte do te thoja te kunderten per ty qe influencohesh shume nga te tjeret(babi yte) dhe nuk shpreh asnjehere mendimin tende por pikerishte ate qe mendon familja jote.Te keshilloje mos lexo shume gazeten RD dhe 55 sepse nukj hùshprehin asnjehere realen.ok shoku mos u merzite se vete e kerkove ok.[/qb]