$1,000.000 per nje nate!!!!!

sirius

Primus registratum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

O Bojaxheshe ti po me sulmon
te ta bej nje pyetje nese lejon
-Per nje milijon,
per nje nate ti a shkon?
Kuptoje pytjen se cka tregon
fymjen e keni brenda don apo s'don
U mundova qe tju hape syte
po duket se jeni gati me me mbyte
S ka gje du me ju degjuar
ta marr vesht se ku keni perfunduar
me tone te larta dhashe mendimin
se po shof qe tundeni per cmimin
eshte harruar kultura e shqiptarit
prandaj dalin keto ne shesh te pazarit.
Mendoni nje moment keto rreshta
vetem te verteten me thene deshta
Dhe per ne djemet nuk jane pak akuza
gjithfare epitetesh prej te mashtrusa
deri te kapo bandash e terrorista
po jane verteta keto gjera te pista?
Besoj se duhet te jemi ne
qe ti japim ketij atedhe
nje fytyre ma te mire e ma te re.
Prandaj ne diskutime shoqerore
duhet te shtrohen problemet jetesore.
Un e mendoj keshtu dhe po ua shtroje
mendimi i lire duhet te triumfoje.

Craggy R€X

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] O Bojaxheshe ti po me sulmon
te ta bej nje pyetje nese lejon
-Per nje milijon,
per nje nate ti a shkon?
Kuptoje pytjen se cka tregon
fymjen e keni brenda don apo s'don
U mundova qe tju hape syte
po duket se jeni gati me me mbyte
S ka gje du me ju degjuar
ta marr vesht se ku keni perfunduar
me tone te larta dhashe mendimin
se po shof qe tundeni per cmimin
eshte harruar kultura e shqiptarit
prandaj dalin keto ne shesh te pazarit.
Mendoni nje moment keto rreshta
vetem te verteten me thene deshta
Dhe per ne djemet nuk jane pak akuza
gjithfare epitetesh prej te mashtrusa
deri te kapo bandash e terrorista
po jane verteta keto gjera te pista?
Besoj se duhet te jemi ne
qe ti japim ketij atedhe
nje fytyre ma te mire e ma te re.
Prandaj ne diskutime shoqerore
duhet te shtrohen problemet jetesore.
Un e mendoj keshtu dhe po ua shtroje
mendimi i lire duhet te triumfoje.

Craggy R€X [/qb]
E kam thene edhe me siper , nese kerkon nje pergjigje serioze.

KA GJERA QE NUK SHITEN.

Misha Maisky

Primus registratum

morali eshte fallciteti i shoqerise ku jetojme dhe nuk vlen dy grosh, moral nuk eshte vetem fakti se sa here dhe me sa lek i ul apo nuk i ul brek....ne moral futen shume gjera te tjera, psh. per te arritur nje qellim pse mos ta shesesh moralin, derisa ne jeten e perditshme e shet 100 here????????

Goca

Primus registratum

Misha , e para je duke folur per moralin e ketu s`po flet njeri per moral, te pakten tema nuk ka ate qellim. Se c`eshte morali nuk varet nga perkufizimet qe njerezit ne momente te caktuara i japin. Dicka qe eshte e moralshme per ty, per mua mund te jete e pamoralshme. Pastaj ekziston edhe nje limit i perbashket qe shumica e nje shoqerie te caktuar konsideron te moralshme ose jo. Po edhe ketu s`pergjithesojme dot sepse c`do shoqeri ndikohet nga kultura dhe realiteti qe jeton. Sot morali eshte dicka krejt ndryshe nga morali i viteve 20.
Pse e merr si te gatshme ate formulen qe njerezit e shesin moralin 100 here ne dite?! :confused: Kuptohet, tek disa gjera mund te shkosh kundra , por ka disa te tjera tek te cilat nuk shkon. Kjo eshte thjesht zgjedhje personale e nje njeriu dhe me duket se varet komplet nga nje njeri. Njeri shkon per 1000000 , tjetri nuk shkon. Kaq.

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Car jon kto tema re? Un per 1 000 000$ rri gjith mujin me nji femer. Po bohen thuajse dy vjet qe po rri ktu ne forum ne nuk me kan propozu iher as qyl. Jo mo te me japin e lek. Ka nonjona noi milion teper per mu? Ka naten, mjesin ne dreken mren. Nji muj rresht.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eh ju hongert lopa fiqriut, ju hongert. [/qb]
degjo per ate punen e 1 miljonshit i tregove hollesisht benefitat, ate punen e qylit s'morra vesh une, c'ofron per qylin ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

1.000.000 $ :eek: mua vallaj me pelqejne leket, por me kete menje qe kam tani se besoj se do pranoja, arsyet jane pak a shume si ato qe shkruajten anablue dhe te penele. dmth ka disa gjera qe nuk shiten (s'ka pune moraliteti, sepse kur e kam pa filmin nuk kam mendu ndonjehere per demi moore si *****) dhe pastaj e di qe mbas asaj nate do u ndjeja tmerresisht keq per shume shume nate te ardhshme , dhe ai 1.000.000 nuk do me hynte me ne sy /pf/images/graemlins/smile.gif

edhe diçka do thoja: :idea: po sikur kete oferte t'ja benim nje personi me leke sa vlere do kishte??? :cool:

Le_Routard

Forumium maestatis

Mua vallai po te me kishte dhon nonjona aq pare ma do menia se do pranoja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

p.s. Mu kujtu nje kuriozitet tek revista "Horizonti" ku ishte nje lule mishtore ekzotike sa nje tepsi qe hante miza dhe kafshe te vogla qe kishin fatin e keq t'i afroheshin shume. Ajo leshonte nje leng ngjites qe i burgoste per jete kafshezat e shkreta

/pf/images/graemlins/frown.gif

Une nuk jam kafshez por grenxe /pf/images/graemlins/tongue.gif

...dhe meqe jemi ketu, duhet rritur pazari dhe duhen kerkuar me shume bonuse /pf/images/graemlins/wink.gif

ZENEL-M

Primus registratum

Mos u merziteni nje dite e tille nuk vjen.
Por sikur erdhi ai shanse? Ne qoftese vajza qe kame do te jeme per nje kohe te shkurter,te them te drejten,do te mare leket ne qoftese ajo eshte dakorte.
NE QOFTESE AJO ESHTE E DASHURA IME PER JETE,NUK DO TE BEHET.DO TE KALOJE JETEN ME TE DASHUREN TIME TE LUMTUR DHE ME NDER. :thumbsup:
=============================================
Money is something butlove is everything!