$1,000.000 per nje nate!!!!!

Princesha

Primus registratum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

Ata qe e bejn me para e bejn edhe pa para, kshu qe s'ka nevoje me pyt shum.

Un per vete KURRE sdo kisha pranu, as per burrin e as per vete, se ajo qe fiton nuk krahasohet me ate qe humb.

Po kur te mbarohen ato para do shkosh prap e?

Thjesht do me dilnin parate prej hundsh e sdo ndihesha rehat me vetveten ne te dyja rastet(si per partnerin si per mu).

gertzenelaj

Primus registratum

me thene te drejten ideja eshte e bukur. Po une po them dy mundesi. Sikur e dashura ime te pranonte dhe te shkonte per 1000000 ajo do bohej me leke e sdo ma varte mo apo nuk eshte keshtu po edhe une po ti kisha do te shkoja e te beja qejf me ato leke keshtu qe per mua eshte mire kurse nga ana tjeter humbja dy gjona te dashuren edhe asnje lek ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif

horizonti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[QB] Ata qe e bejn me para e bejn edhe pa para, kshu qe s'ka nevoje me pyt shum.

Un per vete KURRE sdo kisha pranu, as per burrin e as per vete, se ajo qe fiton nuk krahasohet me ate qe humb.

Po kur te mbarohen ato para do shkosh prap e?

ej ato para qe ti thua qe mbarojne eshte pak si veshtire te mbarojne.kur te mbarojne paret e kam bo jeten si zotni e kam bo.e more nvesh tani.

xhoni

Primus registratum

Po s'po kerkon njeri 1.000.000.
Me jepni gjysmat se i dhjes me i mut dashnise dhe gruse.
Me maskarallik se fukaralliku s'ka.
Jo nderi ,jo leshi.
Coje grun aty te marri leket dhe ti thote atij mikut se eshte gati prape, sa here te doje ai.
Me aq leke i thu jetes ik pirdhu.
Pastaj, sikur do ja luj prej vendi ai!

Code-Cracker

Primus registratum

Morali i nje njeriu nuk ndrohet me asnje shume ne bote! Personalisht nuk do e do i thoja te dashures time qe te shkonte me nje person, per cfaredolloj shume lekesh, sepse nuk do mundja ta shikoja me veten si i dashuri asaj por si tutori asaj. Thjesht nuk e beja dote...!

samanta

Primus registratum

Po te ma kishin kerkuar te dashurin per 1.000000 ehu do i kisha thene shko po perpara do kisha nenshkruar nje kontrate ku 1/2 te me kalonte mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] I dashuri as nuk do te kishte pyt fare ta dish.

E cuditeshme pse merr trajta kaq te renda kur behet fjale per nje femer ky lloj pazari. Kam pershtypjen qe per nje mashkull nuk do behej qameti. [/qb]
Po se eshte i urte e me pyet prandaj e thashe,po do zoti thuaj e po ma kerkojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

DEVIL-girl

Primus registratum

I dashuri nuk te pyet fare kur i vjen nje oferte e tille dhe jam e bindur se shumica do venin dhe pa para e do mjaftonte nje pamje e jashte me e bukur se e dashura eksistuese dhe gjithshka mbaron aty.
Femrat dashurojne me zemer, qunat(jo te gjithe) me sy.

samanta

Primus registratum

Po eshte e vertete ajo qe ke thene,por eshte shume i ndershem e i ndjeshem po ce do se i kam rene ne hise une :lol:

xhoni

Primus registratum

Ja paske lidh keq gryken e thesit..e Samke?Kush e di sa i bika bretku ne pune te shkretit.
hahahahahahahahahah :lol:
Mire thone :Gjej shesh e baj pershesh.
:thumbsup: hahahahahahah :lol:

zora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po s'po kerkon njeri 1.000.000.
Me jepni gjysmat se i dhjes me i mut dashnise dhe gruse.
Me maskarallik se fukaralliku s'ka.
Jo nderi ,jo leshi.
Coje grun aty te marri leket dhe ti thote atij mikut se eshte gati prape, sa here te doje ai.
Me aq leke i thu jetes ik pirdhu.
Pastaj, sikur do ja luj prej vendi ai! [/qb]
nese ky eshte me te vertete mendimi yt,me vika keq per ty,por me shume per ate te shkrete qe ndonjehere mund te jete prane teje

xhoni

Primus registratum

joli.
Me vje keq qe po ta them ,por qenke pak injorante.Te duket teme serioze kjo ty?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] joli.
Me vje keq qe po ta them ,por qenke pak injorante.Te duket teme serioze kjo ty? [/qb]
Po te pergjigjem une qe e kam hapur temen ne vend te Jolie. Po kjo eshte nje teme serioze, nje teme e cila le per t'u menduar dhe sfidon moralet, deshirat dhe guximet tona ne jete, ato te cilat i pranojme ose nuk i pranojme dot qofte per veten qofte per partnerin. Eshte teme qe ka per qellim te nxjerre ne drike sadopak rrenjen e te vertetes, ate per te cilen shume nga ne e kane veshtire t'a shohin ne sy, per ceshtje te ndryshme kontroversale.
Sot flitet shume per materializmin, per demet dhe dobite qe sjell ai tek cifti. Atehere nqs jeni ne gjendje diskutoni gjera te cilat nuk provokojne ofendime, tallje apo denigrime te cfaredo lloji qofshin. Kush ka kapacitet t'i pergjiget nje teme qe mund te duket sa bombastike aq dhe komike ne momentin e pare por qe po ta shohesh thelle eshte dileme-prurese ne shume raste, sido qe t'a marresh, atehere bujrum e diskuto.
Shpresoj te te kem qartesuar paksa ne seriozitetin e temes. te tjerat te takojne ty.

melankolikjaE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Vete nuk do e beja asnjehere! Pse? Sepse nuk do i desha ato para dhe te prishja gjumin e nates nga brejtja ne shpirt... Varet nga lloji i njeriut, ca e bejne e ca nuk e bejne dot. Nuk jemi te gjithe njesoj si kembet e dhise! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per mua eshte si nje pyetje e tille. Do vidhje nje banke po mos te kishe rrezik se te kapnin? JO! Sepse nuk e bej dot! Ne dac me thoni te moralshme ne dac jo, nuk ka rendesi per mua! Rendesi ka ajo qe me ben te ndihem mire shpirterisht dhe qe me vone mos te haj vehten me dhembe per dicka qe bera jashte natyres time.

Eshte e drejte pyetja e shkruar me pare se cfare ndryshimi ka nje oferte e tille me prostitucionin? Cmimi? [/qb]
:thumbsup: I completely agree!

Prodigychild01

Primus registratum

Kurre!

Jo nje milion qe nuk jane dhe aq shume keto kohe, por dhe qindra milione nuk krahasohen me vleren qe ka besimi tek partneri.

Belinea

Primus registratum

A ban me mi dhene keto pare pak nga pak edhe per nje kohe me te gjate ?
:rolleyes: :angel: ... /pf/images/graemlins/wink.gif e kam fjalen ai, une dhe paret e atij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do zoti ban, se ** ku gati jam /pf/images/graemlins/laugh.gif lol