♥ Thënie për dashurinë ♥

Hektor12

Locus omnem
Një vajzë mund të gjejë ''Princin'' e vet, por babai do të mbetet gjithmonë ''Mbreti'' i saj

Hektor12

Locus omnem
“Femrat kane nje raft plot me “nuk di se çfare te vesh”, nje zemer plot me “kushedi a me do edhe ai si e dua une?” dhe nje dashuri plot me “po t’i telefonoj mbase e shqetesoj"
/Pablo Neruda/

Hektor12

Locus omnem
Femrat preferojne te jene te bukura ne vend qe te jene inteligjente, sepse ke meshkujt ka me shume idiot se sa te verber.

Yvonne Printemps

Hektor12

Locus omnem
Kaloje jetën me dikë që të do pa kushte, jo me dikë që të do vetëm kur janë kushtet e duhura!

Pazzini

Valoris scriptorum
10565127_735841573154354_5719611221726484191_n.jpg

Hektor12

Locus omnem
Më kanë treguar për një burrë që kishte mbetur beqar për gjithë jetën , sepse kërkonte gruan ideale.

Kur mbushi 70 vjeç dikush e pyeti :
Ke udhëtuar gjatë , nga New York në Katmandu ,Romë,Londër etj ,gjithmonë në kërkim . Nuk arrite kurrë të gjeje gruan perfekte ?
As edhe një të vetme ?
I moshuari , me një trishtim të madh iu përgjigj :
Po , një herë të vetme , e gjeta . Një ditë , shumë kohë më parë , e gjeta gruan perfekte ...
Sërish e pyetën :
Po çfarë ndodhi , përse nuk u martove me të ?
Me një hije mjaft të trishtë në fytyrë, i moshuari u përgjigj :
Po çfarë dreqin të bëja ?
Edhe ajo ishte në kërkim të burrit ideal ...

Osho Rajneesh

Hektor12

Locus omnem
Nëse nuk bëjm gabime atëherë nuk do të ishim njerëz, nëse nuk mësojm prej gabimeve atëherë nuk jemi njerëz...!!

Hektor12

Locus omnem
Të presësh që 1 njeri të sillet mirë me ty vetëm se ti po sillesh mirë me të...... është njësoj si të presësh që një luan i egër mos të të hajë vetëm se ti nuk po e ha atë.

Hektor12

Locus omnem
Dashuria eshte nje force e eger . Kur tentojme ta kontrollojme na shkaterron , kur tentojme ta burgosim na ben skllav , kur tentojme ta kuptojme na le te perhumbur dhe konfuz .

Paulo Coelho, Zahiri

Hektor12

Locus omnem
Më thanë që për ta bërë të dashurohet duhej ta bëja të qeshte.
Por çdo herë që ajo qesh , dashurohem unë.

T. Ferraris