♥ Thënie për dashurinë ♥

Hektor12

Locus omnem
Ajo i ngulte sytë, si t’ia kërkonte qëndrën e vështrimit . Pastaj i tha: ke frikë prej meje?
Kurrë, tha ai. Kam veç një frikë, mos të të humb!.

Hektor12

Locus omnem
Njih vlerën e pesë gjërave para pesë gjërave të tjera: Të rinisë para se të plakesh;të shëndetit para se të sëmuresh ;të pasurisë para se të varfërohesh ;të kohës së lirë para se të jesh i zënë me punë ;të jetës para se të vijë vdekja.

Hektor12

Locus omnem
Mund të jetë e padrejtë, por ndonjëherë ajo çka ndodh brenda pak ditësh, ose edhe në një ditë të vetme, mund të ndryshojë rrjedhën e një jetë të tërë

Hektor12

Locus omnem
Unë mundohem ti dua të tjerët , por është e vështirë , sepse shumica e njerëzve nuk janë mësuar me të mirën . Kështu që , meqë nuk dinë ta japin , nuk dinë as ta marrin

Hektor12

Locus omnem
Vetmia nganjëherë është mikesha më e mirë…nuk te flet, nuk të shqetëson,nuk të bën kurrë pyetje, thjesht rri dhe të bën shoqëri

Hektor12

Locus omnem
Kur mendimi i fundit i natës përputhet me të parin e mëngjesit e në mes të pasdites marin nga një kafe sëbashku, do kuptosh që dikush zgjon ëndrrat e tua para teje e luan me to gati gjithë ditën

Hektor12

Locus omnem
Nëse njeriu nuk ndien as kënaqësi as dhimbje,
Nuk ndien as gaz, as hidhërim, as shpresë…
Një gjë po jua them me ndershmëri dhe bindje,
Lëreni të vdesë…

Hektor12

Locus omnem
Nje grua mund te duket me mire nese ndihet mire nen lekuren e saj.Ketu nuk hyjne as fustani e as tualeti,por menyra se si shkelqen