çiftet e AF

miyuki

Primus registratum
Re: çiftet e AF

marshalla i thone nje fjale,
2 dite tema dhe 9 faqe, jo keq jo keq,
po puna eshte se deri tani as une s'kam pare asnje gje konkrete ...
kur eshte goca, s'eshte çuni, kur eshte çuni , s'eshte goca....
pastaj, pse do ziheni per te njejtin njeri nje here ju gocat, pak çuna ka e,
pastaj normalisht jane çunat qe duhet te zihen per gocat :rolleyes:

P.S: Xandrin mos ta preki njeri se eshte per Hotin,
ehuha sa kohe kam qe po mundohem ti rregulloj kta te dy une, po kur deshte Xander ( se qa ta dini juve, nese ju doni ate, ai do hotin, e ka shprehur /pf/images/graemlins/laugh.gif ) s'deshte Hoti, tani qe shyqyr mo, ka kthy mendje Hoti, Xanderi s'duket :confused:

po ta gjeje ndonje njeri, ta marri içik perdore dhe ta sjelli ktu, se ngatrron rrugen vetem ai gjynaf /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Me falni po per Mistrecin a ka njeri dijeni :idea: ka kohe qe s'e shoh me neper AF :idea:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] marshalla i thone nje fjale,
2 dite tema dhe 9 faqe, jo keq jo keq,
po puna eshte se deri tani as une s'kam pare asnje gje konkrete ...
kur eshte goca, s'eshte çuni, kur eshte çuni , s'eshte goca....
pastaj, pse do ziheni per te njejtin njeri nje here ju gocat, pak çuna ka e,
pastaj normalisht jane çunat qe duhet te zihen per gocat :rolleyes:

P.S: Xandrin mos ta preki njeri se eshte per Hotin,
ehuha sa kohe kam qe po mundohem ti rregulloj kta te dy une, po kur deshte Xander ( se qa ta dini juve, nese ju doni ate, ai do hotin, e ka shprehur /pf/images/graemlins/laugh.gif ) s'deshte Hoti, tani qe shyqyr mo, ka kthy mendje Hoti, Xanderi s'duket :confused:

po ta gjeje ndonje njeri, ta marri içik perdore dhe ta sjelli ktu, se ngatrron rrugen vetem ai gjynaf /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
:wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ku jane cunat moreeeeeee?! :eek: [/qb]

ka dale nami ne shqiperi se goca po fillojne me proepozu dhe me kap cunat me zor...

keshtu qe ia mbathen te gjithe
/pf/images/graemlins/frown.gif
plus qe jan hap shume tema dasmash kohet e fundit :lol:

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Me falni po per Mistrecin a ka njeri dijeni :idea: ka kohe qe s'e shoh me neper AF :idea: [/qb]
faktikisht edhe mua s'ma ka zene syri,
ka ca kohe biles qe i kam shkrujt e s'me eshte pergjigjur :shrug:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Vetem per Unicornin u bekan thashethemet ketu. Car qeka ai me, ndonji yll i rene nga qielli? Na coni ndonji foto ta shofim.

Edhe sa per rekordin, ai me ra mua i pari. Ma vuri Blendi, rrini rehat ju te tjerat...
:smash: [/qb]
:goofy: E shef ti nji dit skaloi edhe i ra ne men per unin ksaj :lol: ...un nga qielli skam rene kam rene nga barku mamit time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe foto ne forum???? mos te dukem gje jerry sringer lol

Ps : :wub:

sweet eda

Primus registratum

u me rafte pika ka frike se mos krahasohet me Jerryu Springer ky ktuja, pse mer mos te duken ato te tjeret si pjesemarresit e show-it te tij?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] yyyyyy dje osht hapa tema sot 3 faqe direkt, ah me qene brenda temes, une me ke isha me peshkatarin???? e me mire spo ankohem,po nga ana e tij e keni pyetur??? [/qb]
Une lexova direkt propozimet edhe shkova me u bo gati per diten e dasmes,tashi me del qe u dashkam pyetur edhe une...
Ca date do martohemi kisha me thone vetem

disku

UNI

[qb] u me rafte pika ka frike se mos krahasohet me Jerryu Springer ky ktuja, pse mer mos te duken ato te tjeret si pjesemarresit e show-it te tij? [/qb]
Me jerry springer? :eek: :eek: Aq plak te dukem un ty e???????? :mad:
Un jam i ftuari i nderit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
[qb] yyyyyy dje osht hapa tema sot 3 faqe direkt, ah me qene brenda temes, une me ke isha me peshkatarin???? e me mire spo ankohem,po nga ana e tij e keni pyetur??? [/qb]
Une lexova direkt propozimet edhe shkova me u bo gati per diten e dasmes,tashi me del qe u dashkam pyetur edhe une...
Ca date do martohemi kisha me thone vetem [/qb]
He kur????

assassino26

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Ca date do martohemi kisha me thone vetem [/qb]
He kur???? [/qb]
Kur te dush,po ta lej ty ne dore

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Trinity*:
keshtu qe ia mbathen te gjithe /pf/images/graemlins/frown.gif
plus qe jan hap shume tema dasmash kohet e fundit :lol:
Erdha une je gati per ti kalu ato kerkesat pike per pike.... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

peshkataro si thua bashkejetojme iher ne fillim e bojm si te hujt, pasanej martohena anej nga vera tjeter, si thu te pelqe?