çiftet e AF

disku

UNI
Re: çiftet e AF

Ika eve una ...
alinos :wub:
beba :kiss:
helena :kiss:
blendo :rockband:

NAten te gjifeve :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

Helen ... si je yllo? /pf/images/graemlins/smile.gif ...
sot jam down ... vajta ne provim ( finals) ... e sapo hy atje .. kur shikoj une e kishin bere ne mengjes heret ... e mua s'me kishin lajmeruar :cry: te henen do ja u nxi jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

papapapap paskeni qene keq me u hap nje teme ciftesh, mezi paskeni prit, qeka bo nami knej 7 faqe kot pa asnje rezultat :confused: , s'pame gje ne selamet, a keni nxjerre noi konluzion, jo per gjo po na ka mor malli per i cik dasem....hajde pra hidhuni c'prisni...kujt do ia hajme dasmen te pareve.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] papapapap paskeni qene keq me u hap nje teme ciftesh, mezi paskeni prit, qeka bo nami knej 7 faqe kot pa asnje rezultat :confused: , s'pame gje ne selamet, a keni nxjerre noi konluzion, jo per gjo po na ka mor malli per i cik dasem....hajde pra hidhuni c'prisni...kujt do ia hajme dasmen te pareve. [/qb]
Meqe spo gjendet dermani..un po e le alinos te fleje edhe po kerkoj doren tate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] ah po unaza???!!!! ta bojm tamam [/qb]
qite gishtin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

prit iher mos me thuj qe do me vesh kushte ti muve ..martese liberal;e ti ne qef tat un qef tim :lol:

Sallaku

Primus registratum

Me bashkejetese do e beni qe Nice te iki me ça te doje e ti te ikesh me ça te dush po vetem ne darket te jeni ne shpi ama

disku

UNI

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Me bashkejetese do e beni qe Nice te iki me ça te doje e ti te ikesh me ça te dush po vetem ne darket te jeni ne shpi ama [/qb]
Kot sthone ska si krevati jot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj o robo ho mer hudhu dil vullnetar ene ti boje i cift te ket variacion sistemi :angel:

bebivogel

Forumium maestatis

too too nice .. une prandaj hyra te shof mos kishin bere deklarata keto ... sepse skane lene teme pa hapur per te pare ne ka guxim ndonjeri po aha ... sqenka e thene ... si nuk doli tamam na nji me thon ... PO me mu me pelqe filonia ... ose filani ... bah! ... une psh e shpreha dashurine /pf/images/graemlins/laugh.gif ... po s'po ma var me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] ah po unaza???!!!! ta bojm tamam [/qb]
qite gishtin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

prit iher mos me thuj qe do me vesh kushte ti muve ..martese liberal;e ti ne qef tat un qef tim :lol: [/qb]
Plotesisht dakort!!!! :thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

beba ho mi pra, na e thuj ti ke ke qejf,(me fal se nuk i kam lexu faqet e meparshme), dhe t'ia hedhim kshu me sponde si puna ime, se ndoshta bohet gjo!!

bebivogel

Forumium maestatis

una .. nji kom DOLORES! ( mbas saj fshihet tutu se me vrau po nuk e permenda) ... /pf/images/graemlins/laugh.gif e nxorra se me morri frymen!! /pf/images/graemlins/wink.gif
per ty uhmm ... se ckam pershtypjen per dike ... por nuk e them ... se kam frike mos dal bllof /pf/images/graemlins/laugh.gif ... :wave:

Guest

ah moj baby sa me ka zen lemza per ty sot thash ku e kam ate te dashuren time sa me mungon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

me ty ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos me bej te qesh se sta kam nevojen /pf/images/graemlins/wink.gif