çiftet e AF

Guest
Re: çiftet e AF

si se e lu pa e qit ti???? aha lene une terhiqem :tipsy:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] si se e lu pa e qit ti???? aha lene une terhiqem :tipsy: [/qb]
A e deshe me te lujtme /pf/images/graemlins/laugh.gif ... me te lujtme sara .... tahi qitja eshte proces i gjate ...pertoj me e shpjegu..se sa ta shpjegoj un ka ardh putraku me plaken /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

mazalla se kujtoheni per mu. shyqyr qe un e kam gjet /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wub:

miyuki

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
dmth ti Blendo me ke vene mua me Tedin he
po puna eshte se s'e kam pare hiç kto kohet e fundit une ate :shrug:
pastaj duhen pyetur te dyja palet pa te thuhet apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

po une me cilen shkoj o sekserat e chatit? /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

Anana

Primus registratum

Na paskan plasur mbleserirat ketej. Aman se mos na del ndonje fat neper forum se vete s'po nxjerrim gje ne drite. Lagjja do na martoje :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Te jete per lagjen Yllka te marrin dhe ate qe ke ne mendje /pf/images/graemlins/wink.gif jo me ate qe ke ne krah /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po sa per kontorno...AMIN do thosha une /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Uni tape ke qene la kur ke shkrujt se si alfabet mors po m'dukesh u dashke deshifru apo t'kishte ra dilli m'kaptine /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.p.s.Hotiiiiiiiiii habitme si mungoka njoni ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

blendiys

Primus registratum

ja te bejme ca ndryshime !!
Dottessa me Lirin
Yllka me Unin(sa per prove ne fillim)
Kordelja me Putrakun (meqe kan marre te dy pjese tek show i capoit)

Anana

Primus registratum

S'e njof kte Unin une. Po ma shiko ma gjej nje cike te bukur edhe te dije te beje ca pune shtepie, sidomos tip hidraulike, bojaxhiu, marangozi, elctricisti etj. dhe sidomos te na gatuaje ca se andej s'ia them hic... :kiss:

S'kam shume pretendime e?

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Te jete per lagjen Yllka te marrin dhe ate qe ke ne mendje /pf/images/graemlins/wink.gif jo me ate qe ke ne krah /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po sa per kontorno...AMIN do thosha une /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Uni tape ke qene la kur ke shkrujt se si alfabet mors po m'dukesh u dashke deshifru apo t'kishte ra dilli m'kaptine /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.p.s.Hotiiiiiiiiii habitme si mungoka njoni ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
Vertet? S'e kam provuar ndonjehere. :devil:

uni20077

Primus registratum

Un jam i zanun. :goofy:

Ty Yllka t`kshilloi t`gjeisc nji rrobot!Vecse n`shtrat iann pak t`"ftoft"! :lol: :lol: :lol:

Christus imperat :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga uni20077:
Un jam i zanun. :goofy:
Nuk je ti Uni qe behet fjale me lart, ai e ka gjate Unicorn edhe eshte nja 1.90 i gjate (eeeeeeee Uni /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe jo shkurtabiq si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Putrakun e pranoj....per numer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

Bah si kaardhe kjo pune!!!!!!!!!!!
Ne çunat kerkojme nje qe ta marrim e gocat duan te plotesojne numrin
Qeveri e poshter!!!!!!!!!!!!!!!

uni20077

Primus registratum

Hhehehehe
Unicorni e caa bryenin 20 cm, e athere del se asct 1.70 i giaat, praa 10 cm mâ i sckuurt se un. :goofy:

Cusc nuc pin vèen, :wub: nuc din me kèen

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Trinity*:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] [/qb]
o putrak po dhe ti pa pretendime:( une te kujtoja cun me seder dhe thashe ti do te doshe nje goce me keshtu e ashtu po ti hic.... :rolleyes: [/qb]
Pretendimet humbin kohe dhe nuk zgjidhin gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse ti ke pretendime zotroteeee?pa hajt ti degjojme njehere!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

une pretendime :rolleyes: po kam ca-te gjithe kemi

kur them qe duhet te kesh pretendime mendjoja sepse se je goxha djale keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif si kallup dhe si mendje normalisht-keshtu qe ke mundesi te zgjedhesh /pf/images/graemlins/wink.gif

po vetem zgjidh shpejt mos na ler te gjitheve keshtu me mendje te ngrire /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga white angel:
[qb]
Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] me Nazmien /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
Me duket se s ka Nexhmije emrin... [/qb]
ahetere i paska dy ai si duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. kush ishte shkuesi ketu, kam nja dy llafe me te /pf/images/graemlins/tongue.gif

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Bah si kaardhe kjo pune!!!!!!!!!!!
Ne çunat kerkojme nje qe ta marrim e gocat duan te plotesojne numrin
Qeveri e poshter!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
Se çe ka zene Robon e shkrete me qeverine,
o Robo, pse s'del njehere nga ajo lagja e Helenes ti re,
edhe nje çift shtohet, edhe qeverine e le rehat se e mbyti lemza te shkreten /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] S'e njof kte Unin une. Po ma shiko ma gjej nje cike te bukur edhe te dije te beje ca pune shtepie, sidomos tip hidraulike, bojaxhiu, marangozi, elctricisti etj. dhe sidomos te na gatuaje ca se andej s'ia them hic... :kiss:

S'kam shume pretendime e? [/qb]
Sa per bojaxhi i jap pompesper mrekulli /pf/images/graemlins/laugh.gif elekrticist sjom ..me thon te drejten....
Pastaj si tha blendi prov osht lol mos u trem jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps:: Kordeeeeeeeee djeeeeeeeeee kammmmmm qennnnnnnn tapppppppppp fareeeeeeeeee... se pe e tu gjujt papen ...ma posht ska ku me shku :lol: