Guest
Re: çiftet e AF
si se e lu pa e qit ti???? aha lene une terhiqem :tipsy:
si se e lu pa e qit ti???? aha lene une terhiqem :tipsy:
A e deshe me te lujtme /pf/images/graemlins/laugh.gif ... me te lujtme sara .... tahi qitja eshte proces i gjate ...pertoj me e shpjegu..se sa ta shpjegoj un ka ardh putraku me plaken /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] si se e lu pa e qit ti???? aha lene une terhiqem :tipsy: [/qb]
Vertet? S'e kam provuar ndonjehere. :devil:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Te jete per lagjen Yllka te marrin dhe ate qe ke ne mendje /pf/images/graemlins/wink.gif jo me ate qe ke ne krah /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po sa per kontorno...AMIN do thosha une /pf/images/graemlins/tongue.gif
P.s.Uni tape ke qene la kur ke shkrujt se si alfabet mors po m'dukesh u dashke deshifru apo t'kishte ra dilli m'kaptine /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.p.s.Hotiiiiiiiiii habitme si mungoka njoni ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
Nuk je ti Uni qe behet fjale me lart, ai e ka gjate Unicorn edhe eshte nja 1.90 i gjate (eeeeeeee Uni /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe jo shkurtabiq si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga uni20077:
Un jam i zanun. :goofy:
________________________Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Pretendimet humbin kohe dhe nuk zgjidhin gje /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Trinity*:
[qb]o putrak po dhe ti pa pretendimeFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] [/qb]une te kujtoja cun me seder dhe thashe ti do te doshe nje goce me keshtu e ashtu po ti hic....
[/qb]
pse ti ke pretendime zotroteeee?pa hajt ti degjojme njehere!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me duket se s ka Nexhmije emrin...Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] me Nazmien /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
ahetere i paska dy ai si duket /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga white angel:
[qb]Me duket se s ka Nexhmije emrin... [/qb]Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] me Nazmien /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
Se çe ka zene Robon e shkrete me qeverine,Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Bah si kaardhe kjo pune!!!!!!!!!!!
Ne çunat kerkojme nje qe ta marrim e gocat duan te plotesojne numrin
Qeveri e poshter!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
Sa per bojaxhi i jap pompesper mrekulli /pf/images/graemlins/laugh.gif elekrticist sjom ..me thon te drejten....Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] S'e njof kte Unin une. Po ma shiko ma gjej nje cike te bukur edhe te dije te beje ca pune shtepie, sidomos tip hidraulike, bojaxhiu, marangozi, elctricisti etj. dhe sidomos te na gatuaje ca se andej s'ia them hic... :kiss:
S'kam shume pretendime e? [/qb]