çiftet e AF

blendiys

Primus registratum
Re: çiftet e AF

Kjo teme ka si synim lidhjet virtuale ??
Une mendoj!!
Peshkatari me Too Nice
Belinea me Belinden
Dotti me Robon
Helena me Qeremin
Hoti eshte pa pretendime
Miyuki me Tedin
Macja me Kollaren
Diavolessa me Devil's messenger :shrug:
Une me rrushin
kush ngeli???

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: si qeke ti per shkusi Blendo
jaaaaaaaaaaaa e reeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa te ditka e mbrapmja ty mo :devil:
me rrushin jam vete sa per djeni (per timin e kam fjalen) /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

mostro

Putraku

Beni sevap per mue dhe evgun time /pf/images/graemlins/laugh.gif dum eve neve ka i çup,dmth dy nga nji per kok,sepe plas sherri me na dhan nji te vetme /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Beni sevap per mue dhe evgun time /pf/images/graemlins/laugh.gif dum eve neve ka i çup,dmth dy nga nji per kok,sepe plas sherri me na dhan nji te vetme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

o putrak po dhe ti pa pretendime:(
une te kujtoja cun me seder dhe thashe ti do te doshe nje goce me keshtu e ashtu po ti hic.... :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

Putraku me
rachel03.jpg

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] :lol: :lol: si qeke ti per shkusi Blendo
me rrushin jam vete sa per djeni (per timin e kam fjalen) /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
Une e kisha fjalen per rrushin tim!
Mos harro qe ka lloje te ndryshme rrushi!!

mostro

Putraku

idiot njeri!!karagjoz!!foton emotres time ke vene!!!!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga *Trinity*:
[qb]
[qb] [/qb]
o putrak po dhe ti pa pretendime:( une te kujtoja cun me seder dhe thashe ti do te doshe nje goce me keshtu e ashtu po ti hic.... :rolleyes: [/qb]
Pretendimet humbin kohe dhe nuk zgjidhin gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse ti ke pretendime zotroteeee?pa hajt ti degjojme njehere!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] :lol: :lol: si qeke ti per shkusi Blendo
me rrushin jam vete sa per djeni (per timin e kam fjalen) /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
Une e kisha fjalen per rrushin tim!
Mos harro qe ka lloje te ndryshme rrushi!! [/qb]
Po dhe une per timin e kisha mor Blend
sigurisht qe ka rrush e rrush
rrush i bardh, i zi, me ere dhe stafidhe :lol: :tipsy:

blendiys

Primus registratum

[qb] idiot njeri!!karagjoz!!foton emotres time ke vene!!!!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sorry lal,nuk e dija :shrug:
funny-mom-1.jpg

Si thu per kete??

sweet eda

Primus registratum

yyyyyy dje osht hapa tema sot 3 faqe direkt, ah me qene brenda temes, une me ke isha me peshkatarin???? e me mire spo ankohem,po nga ana e tij e keni pyetur???

disku

UNI

Paskan plas ciftet knej....ore thoni cte doni cift ma tbukur se NEO me ABSIn se bo nona
kom von re edhe tendenca te reja si puna dot.esses me diavolesen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

putrak ammon ere gjithmon me hater te majn ty ..si qeka ajo mi none (fjala none i shko fiks /pf/images/graemlins/laugh.gif ) apo spo boka floket me kresa me qato bikudina....po vrej mos i njisesh morrat ere morracak lol

mostro

Putraku

me hater thote!!!po pse mo lal ja po e maj nja dy muj dhe po ta jap tyja,ne kshu kemi perhere.a e mban mend me ate plaken pa dhome ne goje qe i bishin ere sqetllat,qe une e lashe dhe e more tiP??po si te la ajo tya UNI.booo me te lon dhe ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Blendo suksese per bixinecin e ri ! se ke keq tregti corapesh leshi, pambuku, nailon, po me microfibra do kesh noj pal???

Sa per mu aha u kujtove vone se une kam gjet tjeter...se robja se qiti si se qiti ... :tipsy:

Unicorne he re vllaje kujt ja paske vu synin mu a diavolesses? jo per gje po kina stile te ndryshme..ajo e ka me te lujtme une e kam me te qitme...he zgjidh? :rolleyes:

disku

UNI

Tani mu jeta me ka shku LUJ e QIT... ca do me thon kjo qe jam destinato ad avarvi entrambe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putrak ajo sme la ..e lash se e kapa mak me komshiun e ma men fiqon 76 vjec e?? me ate me tradhtoi :lol: