Çudira Shqiptare

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Sandri letër Lulit: Ti nuk je burrë, i kam dy fjalë me Doktorin
3 Nëntor, 2015 | Postuar në: Antena | Shkruar nga: TemA Online

Po detyrohem të të shkruaj këtë letër nisur nga deklarata jote për censurë të TV Klan. Fola dhe pak me Doktorin dhe ja thashë të gjitha çfarë kam për ty.

Nuk e di pse të ka ngel merak, pse Edi Rama po më jep leje mua dhe Delijorgjit, por nëse janë arsyet që kanë qenë gjithnjë, unë po ti bëj publike.

Së pari, qëndrimi ndaj meje dhe qëndrimi ndaj Delijorgjit është i ndryshem. Bashkë u grindëm se nuk ma firmose lejen që të kërkova për 13 katëshin, se më thoshe që ke marrë tre metra tokë nga komshiu. Unë nuk arrij të kuptoj ç’punë ke ti, kujt i marr tokë unë. Në traditën time dhe të familjes sime, lufta për ta shtyrë gardhin tre metra tutje, është e përjetshme dhe ne gjithnjë e kemi fituar këtë betejë. E kena fitu në Lezhë në katund, ku vritesh për një gardh, dhe jo me këta b..q.. tirons, që as e rruaj fare.

Të thashë një mijë herë, “firmos lejen, nuk ke punë ti se ku e kam çu gardhin unë”, por nuk dëgjove. Tani je bërë xheloz se Edi Rama ma firmosi lejen pa e rruajtur fare për atë gardh të shtyrë më tej dhe mendon se unë tani do bëhem me Edi Ramën.

Të gënjen mendja. Fola dhe me Doktorin qëparë dhe i thashë që PD nuk drejtohet më me kalamaj. Hiq Lulin një orë e më parë i thashë, se na more më qafë. Ai çfarë të thotë në mëngjes, nuk të thotë në darkë. I thashë që është mërzitur me lejet pse i jep Rama, se nuk u ka marrë dot lekët vet. Ai u çudit shumë.

Pastaj u detyrova t’i tregoj historinë e një deputeti tirons të PD.

“Shkoi i kërkoi Lulit leje, i thashë. I tha nuk e jap dot. U kthye tek ata çunat, i tha, nuk e jep dot.

-Jepi 260 mijë euro i thanë ata. I mori, ja dha. Atëhere ja bëri lejen e sheshit. Prit e prit me marrë lejen e zbardhur, hic. Iku nga Bashkia Luli. Shkojnë ata çunat, e kapën deputetin, i thanë “mirë lejen që se morëm, po na sill lekët”.

-Vallahi, me thënë të drejtën, i tha deputeti, 30 mijë i kam bo rrush e kumbulla, por të tjerat ja marr Lulit.

-Ti kena bo hallall, i thanë ata, merrja Lulit të tjerat.

Shkoi tek Luli, i tha mi sill ato paratë, se s’ma dhe lejen.

-Më vje keq, i tha Luli, s’ti jap dot, se jam nxituar dhe i kam fut në kasafortë të partisë.

-Po pse mo, kush i ka çelësat e kasafortës të Partisë, unë i kam? Ti pra i ke, siç i fute, qiti tani.

-Nuk e bëj dot, i tha, se e merr vesh Doktori.

Ja pra Doktor, kështu të përgojon ty, sikur merr para për leje.

Aty Doktorit i iku petulla.

-E kam ditë që ka dorë, tha, por jo deri këtu.

Pastaj i tregova atë të Delijorgjit. Dhe atij nuk ja zbardhte lejen, se nuk kishte shku tek Kunati të paguante. Erdhi Edi Rama, ja zbardhi menjeherë dhe ja dha. Ndaj është bërë xheloz për ne, i thashë, se na ka mbaru punë pa lekë Edi Rama.

-Ke të drejtë, më tha Doktori. E paska tepëruar.

-Duhet të veprojmë menjëherë, i thashë. Ti Doktor duhet të jesh sot tek ABC, që të mos duket sikur jena prish me PD, se po e morën vesh këta të PD që jam prish me ju, s’më japin asnjë gjë, se thonë nuk ka ku të shkojë ky tani.

-Do vij patejtër, tha. Ke të drejtë. Nuk lihet partia në dorë të kalamajve.

Kështu i dashur Lul, gjithë çfarë ke thënë për mua kanë për t’u kthyer mbrapsht dhe për të të dëmtuar më shumë se zgjedhjet e 21 qershorit. Me mua mos e kruaj më.

Sandri!

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Jo Po Do T'ju Lem Te Beni Cte Doni Ju Eee...
12241260_974463485960278_6236634035788688725_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Nderkohe Ne Shqiperi ...
Ose Me Sakt Ne Zemren E Shqiperis, Tirane . INJORANCA SHQIPTARE GODET SERISHT . Skemi Shtet Se Kto Tipat Duhen Torturu Nate E Dite .
11990632_978647292208564_172025931685730951_n.jpg 12241702_872361166211471_5357372039970784414_n.jpg

Airbourne

Papirus rex
....Ky do te ishte nje lajm i mire nese transferimi ndodh.

KY mami QIRI e ka marre shume me vrap apo seriozisht.Ate qe skupton ky KUFOMA....ka qene te tjere me perpara dhe ....hupen.

dari bardhyl...qe eshte nje...KOKERR DEBILI.