Çfarë kafshe e mendoni veten?!

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: Çfarë kafshe e mendoni veten?!

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Pa he frikacak i keq se me te qeshur e kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuuuuuuuuh mire qe ma tregove /pf/images/graemlins/laugh.gif ,

une dua te jem ndonje kafshe qe po flen ne gjume, njifni noi kafshe qe bon gjume noten ju (perves teje dhe meje /pf/images/graemlins/wink.gif )??

Guest

Fillimisht postuar nga Vincent:
[qb] KURSE UNE JAM SI NJE KAL (JO ME "R")
:lol: :mad: [/qb]
tamam ashtu qenke :lol:

jim_albanian_morrison

Primus registratum

fatmiresiht nuk me ngjan asnje kafshe dhe fatmiresisht as une tani nuk i ngjaj asnje kafshe jam i lumtur qe jam njeri dhe qe e mendoj veten te tille.

samanta

Primus registratum

Pavaresisht se me te shumten e kohes jam lepuroshe s'e kuptoj pse nganjehere me duket vetja si macke :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

master of puppets

Primus registratum

mua me thone se e kam shikimin si te ujkut,pra dhe syte te tille.me kane thene qe u duket sikur i zhbiroj me veshtrimet e mia.te jete e vertete thua?baahh!!!

Hera

Primus registratum

breshk qe sben per supe /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

una jam si kotele, se dua te me duan dhe perkedhelin gjithe kohen, dhe po s'pati kohe njeri, shkoj vete dhe i perkedhelem neper kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

fairy

Primus registratum

mua me duket vetja si mace, por ne nje test qe bera dola mjelme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Cfare kafshe? Nuk e di.

Por di qe, po ti thuash nje kafeshe "njeri", ofendohet. Keshtu qe mendoj se "njeri" eshte kafash me e keqe.

SweetAngel

Primus registratum

Te kishit bere pyetje " per cfare lule e mendoni veten" edhe mund te thoja dicka.

Por per kafshe? bahhhhhhhhh. Deri me sot kisha pershtypjen se isha njeri...... :shrug: qenkam gabuar, perderisa te gjithe ketu e pranuan qe jane kafshe :lol: , me sa duket dhe une hyje ne familjen e kafsheve, perndryshe nuk do ju kisha kuptuar, dhe besomeni, ju kuptoj shume mire, ashtu sic kupton kafsha - kafshen. :lol: :tipsy: :goofy:

Marina_Ni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Me cilen kafshe identifikoheni?!
Cila mendoni se i afrohet juve?!
PER vete akoma nuk po e gjej dot :rolleyes: [/qb]
:kiss: Drenushë, një dhelpër dinake,dhe një kotele..Një trio interesante

helibak mucogllava

Primus registratum

Ky i bukri jam une /pf/images/graemlins/tongue.gif