do ma dhurosh mu ket kotelen
Ti ishe Big Brotheri apo kotelja ktu?
E ke zakon si dhelpra te thuash qe eshte i papjekur rrushi, kur s'e arrin dot? Une vdes per bishta dhelprashDhelper
Te hengert dheri ore, jam esmere se kemi nderru nick Le ri bishtat ejoetisti_ said:nuselale
E ke zakon si dhelpopen te thuash qe eshte i papjekur rrushi, kur s'e arrin dot? Une vdes per bishta dhelprash
Po e di moj se kush je. C'nevoje ka te ma thuash?!Te hengert dheri ore, jam esmere se kemi nderru nick Le ri bishtat e
dhelprave po.trego ku ishe?
E mprehte, e bukur ,e shkathet, gjaknxehtem'i radhit pak cilesite e dhelpres, Lisa. Se une vetem 'dinake', di. Po kur mashkulli te deles, per shembull, i thone 'dash', po mashkullit te dhelpres si i thone? dhelpri??
(tema) macok
U, sa shume qe paska! Prandaj te pelqen ty, se i ngjan, e? Po kjo 'gjaknxehte', ne c'kuptim? Dmth qe sa shikon dhelperushin s'te rrihet pa i thene "ma ha bishten!"?E mprehte, e bukur ,e shkathet, gjaknxehte
Mendoj :dhelperush /
Lool. ..jam dinake ndaj!U, sa shume qe paska! Prandaj te pelqen ty, se i ngjan, e? Po kjo 'gjaknxehte', ne c'kuptim? Dmth qe sa shikon dhelperushin s'te rrihet pa i thene "ma ha bishten!"?
qen.
bishtEn, kisha shkruajtur E kisha per 'bishtIn'Lool. ..jam dinake ndaj!