Ç'është Albforumi për ju ?

Timi

Valoris scriptorum
Re: Ç'është Albforumi për ju ?

chat me val te gjata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
Per mua eshte nje pjese e jetes time virtuale.

abs

nuk e di...

...hapsina e cila e mban deren hapt cdo 'ore' si dhe na mledh kudo qe te gjindemi fizikisht.
fole shqiponjasht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Zemrushi

Primus registratum

Per mua nje kalim i kohes se lire :p edhe pse me asht ba si tip krymit s'munt te rri pa ba log in per dit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nje doze droge e perditshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

D-J

Forumium maestatis

delightful mischief /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Shmangie ndaj punes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ere

Primus registratum

i like albforumi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

cupi83

Primus registratum

hahah dikur edhe un isha nje anetre shume i regullt i af-se por se kush me vuri nje ban qe as dreqi nuk e di se sim mund te heqej por gjithsesi zoti vonovi por nuk me harrovi, por af-ja sqenka ajo qe e mbaja mend, paska ndryshuar shume, pash emrat e ca miqve te vjeter nuk e di nese do me mbajne mend, un dikur isha me nickname HUMMER_TRUCK, respekte te gjitheve

Megg

Carpe Diem
Nje bote gjigante virtuale,ku te shpreh mendimet,te shfryj nervat e dites & te relaksohem...me nje fjale shum pozitiv ...:)

Wii

Grupi i të moçmëve!
e kam ndjek deri ne 2005 dhe ja kam kaluar mjaft mire...u largova per disa motive relativisht "qesharake" por qe pastaj sherbyen per ti dhene nje shtyse nje projekti qe doja te coja perpara :) aktualisht me pelqen ta lexoj here pas here por me shume qendroj ne nje forum tjeter :)

gangsterja

Primus registratum
Per mua albforumi ehte nje vend ku njihesh me njerez merr-jep informacione per tema te ndryshme qe ne i perjetojme ne vetvete familje shoqeri.Un ketu heq merzine dhe mundohem te jap mendime.Me pelqen jashte mase.

Narkomane

Valoris scriptorum
Ç'është Albforumi për ju ?

Per mua eshte nje " vend " te cilin e vizitoj dhe frekuentoj me shpresen se do lexoj ne te ndonje muhabet qe te me beje te qesh, te zbavitem dhe pse jo, te gajasem! Nje vend ku mund te njohesh njerez te rinj, te mesosh gjera te reja. Ndodh ndonjehere qe per mua AF behet kateder, apo podium, nga i cili une shpreh idete apo opinionet e mia ne lidhje me dicka qe parashtrohet ketu per diskutim! AF rresht se ekzistuari, ne momentin qe une mbyll Internet Explorerin apo Mozillan...

Po per ju te tjeret, c'është AF ???
e njejtin mendim kam