Ç'është Albforumi për ju ?

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Ç'është Albforumi për ju ?

Te kane dhene mundesine ty te shkruash,te njohesh persona,te ndash eksperiencen tende,mendimet e tua,botekuptimin tend,te shfrysh nervat,te vleresohesh,te mbivleresohesh,te paragjykosh,te gjykosh,te vleresosh etj etj

H

harap

Guest

e njejta pergjigje ngelet perseri ne fuqi.
Fjala bashkim nuk perdoret ne kuptimin ti ngresh ato ne demostrade apo ti perdoresh per qellime te tjera.Nuk ishte se kishim ndonje nevoje personale.siç te thashe edhe me lart arsyet ishin krejt te thjeshta.
Fjala 'bashkim' ketu permban me teper kuptim e krijimit te nje mundesie per te diskutuar, pasi ketu krahas diskutimeve normale ka plot edhe debate.Krijimi i nje mundesie per te shkruar ne shqip.Tani ka sa te duash po atehere ishte unik.Po perseri te gjitha ato qe kemi ngritur jane ne vendin qe u takon

alinos

Forumium maestatis

lips,
mos u pergjigj per gjera per te cilat ti nuk mban pergjegjesi. Lerja atyre qe e kane krijuar te japin pergjigje.

Harap,
kishit menduar ndonjehere se ky bashkimi nje dite do te behej me i madh se ju dhe se shpatullat tuaja?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kjo teme eshte hapur per te gjithe dhe shkruan kushdo,mos i jep te lutem kompetenca vetes qe te me ndalosh te pergjigjem kujt te dua dhe si te dua .

alinos

Forumium maestatis

une kompetencat vetes ia hoqa nese nuk e kishe vene re, por me fal qe po ta them, por pergjigjja jote ishte e pavend, kur ishte e qarte qe une pyetjen ua drejtova krijuesve te albforumit.

Megjithate, e pranoj se kjo teme eshte e lire, ke te drejte, dhe duke qene e tille une po e marr qe ti i je pergjigjur hapesit te temes...

H

harap

Guest

kemi menduar plot gjera por kemi lene edhe pa menduar shume te tjera.Sot AF ka zene vendin e tij ne shoqerine tone.Duan apo sduan te tjeret.Kemi hasur shume veshtiresi si me njerez ashtu edhe me probleme teknike.
Besoj se Lips te tha nje pergjigje te nje personi qe e vlereson me te vertet punen e bere.te tregoi shume me ate postim.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une : Ate qe eshte bere keto 8 vite.
Ti : E cfare kane bere keto 8 vite?

Ja cfare pyetje u pergjigja.Sme interesojne kompetencat e asnjerit ketu,sme kane interesuar asnjehere ,skane lidhje me mua.

alinos

Forumium maestatis

nese eshte e vertete ajo qe tha lipsi, atehere pyetja ime eshte:
cfare ka albforumi qe nuk e kane forumet e tjera virtuale?

H

harap

Guest

Alinos edhe diçka qe se kuptuar ndonjehere.Edhe pse ke patur Admin nuk do te thote se ketu mund te behet çte duash.Siç nuk mund te bej as une pa ndihmen e pa pyetur ato shoke u nisem bashke e qe sot vazhdojne.Nqs sjam aktiv ne drejtim do te thote qe kam edhe pune te tjera siç kam 3 biznese per te menaxhuar e pune te tjera.Prandaj te kesh nje detyre menaxhuese ne AF nqs te jepet mundesia duhet te quhet privilegj.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Meqe e nisa po e vazhdoj :
Eshte i kompletuar,respekton brenda mundesive lirine e cdo kujt personi,nuk cenon,nuk te debon per hater te asnje personi,ka EKULIBER ne kendveshtrime,u qendron larg ekstremiteteve dhe ajo qe me pelqente te thoja ESHTE I THJESHTE.

H

harap

Guest

Alinos pyetjes tende ndoshta me mire mund ti pergjigjet Lips ose ndonje tjeter.Une nuk njoh forumet e tjera se skam qene asnjehere anetar i tyre.Une te them vetem qe ka qene i pari.Te tjerat mund ti shash ose lavderosh ti ose Lips e dha njefare pergjigjeje.

alinos

Forumium maestatis

ti si menaxher biznesesh duhet ta njihje konkurencen, por tani s'kam kohe per te vazhdu muhabetin.

deri heres tjeter /pf/images/graemlins/kiss.gif

H

harap

Guest

e shef sa gabim i shef gjerat.Nuk shof konkurente ne kete fushe.Qellimi i ndertimit nuk njeh konkurence.Nqs te tjeret e kane bere per te na konkuruar eshte puna e tyre.Nqs eshte diçka per te sjell fitim atehere shifet konkurenca por siç te thashe edhe me pare nuk kemi ndonje qellim te tille.Nqs dikush ben diçka te bukur e falenderoj per çka ben.Edhe shqiptaret kane nje forum me 20 000 anetare e me nga 6000 - 7000 vizitore ne dite siç mund te kene greket serbet apo shtetet e tjera.
Prandaj ato njerz qe kerkojne te ngrejne konkurence me ne nuk i marrim parasysh sepse nuk kemi qellim te tille.Nqs thua pse atehere pse AF , Shqiperia.com e albnetwork jane me te vizituarit atehere mund ti jap te drejte Lipsit.
flm per /pf/images/graemlins/kiss.gif
edhe une po largohem.
naten per sonte /pf/images/graemlins/kiss.gif

policia

Forumium maestatis

me pelqen ketu, ka raste kur acarohem, lodhem, besdisem, por kjo eshte pjese e INTERESANTES.
nuk kam qene ne forume te tjera dhe per momentin nuk dua te jem, ndihem mire ketu...