Oh, Akrepi eshte nje debil nga Fieri. Eshte thuthuq dhe pijanec. U fut si troll ne shtepine e Universal dhe mori ne interviste gruan e ketij te fundit. Hermetica.
Al-Punki deshiron te imitoje Hektorin POR i vjen tek gishti i kembes.
King Bardhyli mund te jete gjithcka vetem jo King. Eshte edhe ai, sipas tij, nga Fieri.
Venom kujton Babane te vdekur dhe do qe t'i marre pasurine. Une e drejtova tek Akrepi i cili jo vetem nuk ka pasuri POR ka edhe borxhe per te lare.
Eshte edhe nje dy metrosh i gjate. Ka mundesi te jete Linux ose Joetisti apo Landi. Ky ose keta jane fierake. Burra (Burre) te martuar. M'a thote mendja qe e shoqja eshte nje shkurtabiqe e cila sa here qe e puth duhet te hipi ne maje te karriges per te bere kete pune. Vasili duhet te jete mbiemri i tij. Djali i shokut te ngushte te babit. Djale, me cfare mbaj mend, shume shume i bukur. Himarjot me origjine. U fut i ati si mbles tek im ate per te kerkuar doren time per te birin POR im ate refuzoi per arsye te problemeve familjare qe shoku i tij kishte hasur me te shoqen e cila e braktisi per nje grek.
Ky Landi nuk eshte kaq debil me cfare po lexoj POR dikush tjeter deshiron te vjedhe gjithe "punen" e tij dhe t'a paraqese si te veten.
As nje nga keta me intereson.
Adea