Shtepia Jone

joetisti_

Locus omnem
prape nga dritarja u futa. Ku e vini kete celesin qe s'e gjej asnjehere ! :p

Me zuri nje inat qe... dhe thashe me vete: Lisa do ta kete fshehur. Po e kapa, do t'ia fut me puthje faqeve !!

Artin

Papirus rex
Ka dhe shtëpi të tjera në mëhallë, të mëdha e të bollshme, por nuk janë si kjo.
Kjo është e vogël, por e qetë dhe e freskët...

Last edited:

Artin

Papirus rex
Divanët e zinj prej lëkure që ka kjo shtëpi, janë shumë të freskët,
kurse oxhaku prej guri që është përballë, e që është gjithmonë i fikur, e shton edhe më shumë freskinë...

gurax

Pan ignoramus
b702894426eb891ab7d726ca5591cd5c--black-christmas-trees-christmas-love.jpg

Gezuar Krishtlindjet. Uroj qe te tere ketu ne shtepi te keni qene mire.

:duhan:

joetisti_

Locus omnem
c'me gjeti ! Me kishin mbyllur edhe dritaren. Sa frike qe keni, xhenem. E kush do te vije?! Edhe c'bera, u futa te vrima e deres nga hyn macja. Eh... s'i deshte b*tha as vrimes te me nxinte. Jam une moj - po i thosha. -Parullen tha! - "vajzat e af jane si karamele" ... qe me la.

SyZeza

Grupi i të moçmëve!
Kjo eshte shtepi magjike. Nuk mund ta shohe kushdo...vetem ata qe kane veti speciale... Nuk te duhet nje dere a dritare qe te hysh brenda saj... Nuk ka nevoje as te trokasesh... Vetem afrohu...deshiro... merr fryme... jep fryme...edhe je brenda. Missing you...

Soul

Forumium praecox
Tak tak ... hellou! Hellouuuu :D
Qenka boshatisur komplet shtepia .... kushedi sa kohe ka se paska zene dhe merimanga hmmm. Horror! Tani te iki pa bere zhurme se mos me del ndonje fantazhem :kafka::oops:

Artin

Papirus rex
Boshatisja e shtëpisë është rrjedhojë e mirëqenies së lartë... banorët kanë nga 3-4 shtëpi dhe s'dinë se ku të rrinë më parë. Këtu vijnë vetëm për pushimet... meqë këtu moti është i nxehtë.
Mirëqenia i ka këto gjëra...

Eléonoré

Valoris scriptorum
A e sheh kush te futet ne shtepi kur ate e le bosh AKREP?

Cfare emri ka kjo rezidence?

Al-Punk?
King Bardhyl?
Venom?

A e di se kush jane ata qe te duan per pasuri???

Adea

Eléonoré

Valoris scriptorum
This house is locked.

No one can enter inside!

If you do I will electrify YOU!

Consider this my final notice!

El

Eléonoré

Valoris scriptorum
Oh, Akrepi eshte nje debil nga Fieri. Eshte thuthuq dhe pijanec. U fut si troll ne shtepine e Universal dhe mori ne interviste gruan e ketij te fundit. Hermetica.

Al-Punki deshiron te imitoje Hektorin POR i vjen tek gishti i kembes.

King Bardhyli mund te jete gjithcka vetem jo King. Eshte edhe ai, sipas tij, nga Fieri.

Venom kujton Babane te vdekur dhe do qe t'i marre pasurine. Une e drejtova tek Akrepi i cili jo vetem nuk ka pasuri POR ka edhe borxhe per te lare.

Eshte edhe nje dy metrosh i gjate. Ka mundesi te jete Linux ose Joetisti apo Landi. Ky ose keta jane fierake. Burra (Burre) te martuar. M'a thote mendja qe e shoqja eshte nje shkurtabiqe e cila sa here qe e puth duhet te hipi ne maje te karriges per te bere kete pune. Vasili duhet te jete mbiemri i tij. Djali i shokut te ngushte te babit. Djale, me cfare mbaj mend, shume shume i bukur. Himarjot me origjine. U fut i ati si mbles tek im ate per te kerkuar doren time per te birin POR im ate refuzoi per arsye te problemeve familjare qe shoku i tij kishte hasur me te shoqen e cila e braktisi per nje grek.

Ky Landi nuk eshte kaq debil me cfare po lexoj POR dikush tjeter deshiron te vjedhe gjithe "punen" e tij dhe t'a paraqese si te veten.

As nje nga keta me intereson.

Adea