Zonat e Argëtimit

 1. Koktej Diskutimesh

  Kerkuat shume dhe akoma nuk jeni shprehur diku??? Me siguri ketu keni per te gjetur dicka, freskohuni pak dhe nisuni perseri.
  Tema:
  765
  Mesazhe:
  88,321
  E fundit: Chackie Chan I Shqiptar haradin, 25 Apr 2019
  RSS
 2. Moda

  Tema:
  139
  Mesazhe:
  4,652
  E fundit: Cfare ke veshur ne kete cast joetisti_, 23 Feb 2019
  RSS
 3. Humor, Video e foto per te qeshur

  Video, barcaleta, Grimca humoristike, vjersha për të qeshur, pjesë komedish, barcaleta... Shkurt fare: na bëni të qeshim!
  Tema:
  438
  Mesazhe:
  18,047
  E fundit: Jackien Chan Albanian haradin, 25 Apr 2019
  RSS
 4. Thashetheme, etj. etj.

  O burra të shpikim sa më shumë, të përgojojmë, të thashethemojmë...ça rracë e poshtër!
  Tema:
  904
  Mesazhe:
  252,729
  E fundit: Shtepia Jone Soul, 24 May 2019 at 17:09
  RSS
 5. Eros

  Forum ku diskutohet gjithcka e shendetshme dhe e zakonshme per seksualitetin e njeriut.
  Tema:
  348
  Mesazhe:
  21,157
  E fundit: LEKSIONE TE KIMISE justilda, 18 Apr 2019
  RSS