Linux Servers

Perdorimi, Serverat dhe siguria e serverave. Mbrojtja, kontrolli dhe mirëmbajtja e tyre. Diskutime dhe teknika.

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. gurax
  Ngjitës

  LINUX

  Përgjigje:
  183
  Shikime:
  150,356
 2. gurax
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  3,956
 3. Al-Punk
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  3,703
 4. Al-Punk
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  2,382
 5. Linux
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,734
 6. alko
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,549
 7. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,743
 8. SiL3nT
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,233
 9. gurax
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,569
 10. Al-Punk
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,706
 11. Enea Xhani
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  2,767
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,885
 13. alko
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,198
 14. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  3,128
 15. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,729
 16. alko
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,435
 17. Brilliant
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,764

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...