Zvicer -SHQIPERI

mostro

Putraku
Re: Zvicer -SHQIPERI

shqiperia ole ole ole.....forca djemt e shqipes.hapni krahet dhe luni kamet..mos na felliqni se boll na keni felliq...
shqipni quhet toka ku me ka lind koka...rrofte koka ime rrofte shqipnia /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s kam pershtypjen se do rrihemi keq!!
-guri hajde se do te na rrahin /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

nigjo mos ndjedh zi eee, se i shkreti ti pastaj, te gjitha domatet kokes to i kesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

andon

Primus registratum

FORCA SHQIPERIA OLEE OLEE OLEEE !!!!!!!!!
THIRRJE TE GJITHE CUNA VE TE ALBFORUMIT QE JU PERGJIGJEN THIRRJES PER TU BASHKUAR NE STADIUM. DO GERTHASIM DERI SA TE NA IKE ZERI APO JO????????UNE DO TE JEM NE SECTEUR R TE STADIUMIT ME BASHKE ME 19 STUDENTAT E TJERE TE LAUSANNES.ME JEPNI NJE SHENJE QE T'JU NJOH CUNA.DO TE ME BEHEJ QEJFI SHUME.

MISTREC A DO TA KESH FLAMURIN E ALBFORUMIT???
SHENJA IME DALLUESE BLUZE E KUQAE DHE FLAMURI SHQIPTAR.S'VLEN SHUME EEEE? BESOJ SE TE GJITHE DO TE JEMI TE VESHUR KESHTU!
NA NDOHMOFSHIN CUNAT TONE DHE ZOTI!!!

miyuki

Primus registratum

ama, mi te fitoje se ngelem, shko deri tek burimi e mos pi uje
te kualifikohemi edhe ne njehere se s'u be qameti,
apo si ka rene fiks, per ditlindjen time, seç kam nje parandjenje qe do fitojme se kam pa enderr :wink: :wave:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] ama, mi te fitoje se ngelem, shko deri tek burimi e mos pi uje
te kualifikohemi edhe ne njehere se s'u be qameti,
apo si ka rene fiks, per ditlindjen time, seç kam nje parandjenje qe do fitojme se kam pa enderr :wink: :wave: [/qb]
oh ty t lumt goja dhe u bafsh edhe 100 vjec...

kam vu dhe bast sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rockband: :rockband: :rockband:

ajsberg75

Primus registratum

Ju pershendes te gjitheve! Sot u bera anetar i ketij forumi dhe postin e pare e bera ketu,shpresoj te fitojme sonte.
Forca Shqiperia ! Po fituam sonte dy ndeshjet me Gjeorgjine i kemi te fituara.

e kuqja e kuqja, e kuqja do fitoje !!!

AnilaM

Primus registratum

Ato lot gezimi qe perjetova ne ndeshjen me rusin
do doja ti perjetoja prap.
Zoti i ndihmofte sot cunat tane ,shqipren tone. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Forca shqipria .

ervin

Primus registratum

Kam nje parandjenje te keqe se do ta marim na nje pike sot nuk do dalim bosh si ndeshjen e pare.
Forza Shqiperia!!!!

E gjithe Shqiperia ne ekran shikon
kjo Kombetarja jone sulmin po fillon
brohoret stadiumi nje here e pergjithmone
E KUQJA E KUQJA E KUQJA DO FITOJ !

Forca cuna na nderoni.

NYC_GUY

Primus registratum

Nje fitore sot , do na kthente padrejtsine e Irlandes dhe shume ndeshjeve te tjerave . Do jet shume veshtire pa Geri Cipin dhe mundet dhe pa Starkoshen por ne gjithmone shpresojme kudo qe jemi ne Tirane , Prishtine , Gjeneve , NY .
Kualifikimi per kete Evropian duket shume i veshtire , por ka rendesi te arrijme nje sere rezultatesh pozitive qe te ritim besimin sepse me sa duket forca dhe inati tashme nuk na mungojne .
Forca djema .

Turing

Primus registratum

Une do shkoj gjithashtu sot ne gjeneve sepse nuk mund te me rrihet pa pare perplasjen e Titaneve(Megjithese deri dje ne darke kishte 11000 bileta per tu shitur).

Dhe le te fitoje kush e meriton.Une si gjysme kuq e zi dhe gjysme bardhe e kuq sot do anoj nga ana gjysme kuq e bardhe.Eh nuk cfare tu bej.Megjithate i uroj shqipetareve fat dhe njehere le te fitoje me i miri. (Zvicra sigurisht;))

AL PACINO

Forumium praecox

Ani Tr

Anëtar/e
Anetar/e # 3516

Shkruajtur më 11 Qershor, 2003 01:33

Kush mun t`mthot sa dolen shpresa?

rezultati i shpresave 2-1 per svicren ne minuten 90 fiton svicera

MIR SALIU

Primus registratum

CUNA ESHTE E SIGURTE QE KA PER TA DHENE TVSH NDESHJEN KUSH DI DICKA TE SIGURTE TE TREGOJE SE CILI KANAL SATELITOR DO E JAPE?
E KUQJA E KUQJA E KUQJA DO FITOJE
FORCA SHQIPERIA ZEMRA IME!

no_way_TuTo

Primus registratum

Une di vetem te theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Fooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorca Shqiperia dhe te shpresojme qe te mos kemi fatin e keq qe kishim ne Irlande ? :mad: :mad: :mad:

Vangjush

Primus registratum

Cuna ku ka ndonje web site ku mund te ndjek ndeshjne edhe vetem komentet, se tek uefa.com nuk po i japin. Nuke e di pse por ndeshjen me irlanden po e jepte.
Don't worry se ja sikur e kemi bere golin.

Goooolllllllllllllll