zullumet e qeverise te paafte te Berishes!

i_own_u

Primus registratum
Re: Sali Berisha, the lord of the DRYness!

looooooool Poster... po mir mer daj, i vdekje me trahatshme per mu e plakun tim se gjete mer...?... te litari te shkoj menia...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

Plako s'kisha ca te te beja me teper... Karrige elektrike mer plak...e mbledh menien me i here....S'kam bo asi hile....ja per vete kom majt litarin, ca tiu boj me shume.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

looooool Poster... un do rroj me shum se çisti, sma ndje ti jap kte sodisfacion /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ju jeni njerez qe skeni pas dhe skeni seç te humbni ne Shqipri e sju bon pik pershtypje.

[/ QUOTE ]

Eshte normale se shqiptaret s'kane ç'fare te humbasin, ndaj ata duhet te perpiqen te fitojne diçka. Ndersa ju qe keni qene mire, po s'ju pelqeu ndryshimi, po s'ju pelqyen ligjet, largohuni ne ndonje vend tjeter, jashte Shqiperise.

[/ QUOTE ]

ky ishte shkrimi me idiot qe me ka rene rasti te lexoj ndonjehere ne diskutime politike

[/ QUOTE ]

Rekordet thyhen shpejt ktu në AF Gene. Shiko këto postimet më lart /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja dhe skandali i radhës.

Policia dhunon gazetarin Gerti Xhaja
E Diele, 19 Shkurt 2006
Forcat speciale te policise, qe ndodhen ne qytetin e Lushnjes, kane dhunuar dje ne mbremje gazetarin e "Gazeta Shqiptare; dhe NEWS24, Gerti Xhaja. Ky i fundit ndodhej ne lokalin e te atit, kur policia po kryente nje operacion. Xhaja ka filluar te fotografoje momente te operacionit, por eshte pare nga uniformat blu, te cilet, me force e kane terhequr jashte lokalit, duke e qelluar ne trup me grushte dhe shqelma. Me pas, bashke me te atin, gazetari Xhaja eshte derguar ne komisariatin e policise lokale. Mesohet ai ka shenja te dukshme te dhunes, ne fytyre dhe trup. Ndersa nga policia e Lushnjes nuk ka pasur asnje reagim, ministri i Brendshem, Sokol Olldashi, ka premtuar zbardhjen e ketij incidenti dhe ndeshkimin e pergjegjesve. Me urdher te tij, drejt qytetit te Lushnjes jane derguar inspektore te Sherbimit te Kontrollit te Brendshem, per te hetuar kete ngjarje. Deri ne oret e vona te dites se djeshme, Gazetari Xhaja, se bashku me babane e tij, kane qendruar ne mjediset e komisariatit te policise vendase.

Marrë nga Korrieri online.

Nëse per këtë ngjarje nuk merren masa serioze (burgim i fajtorëve, pushim nga puna i shefit të policisë, etj.) qeveria Berisha duhet të bjerë menjëherë. Shkelja e të drejtave të njeriut si dhe e lirisë së shtypit në këtë rast është e pashembullt.

Ergler

Primus registratum

Une do te propozoja me pak fjal qe gjithe ish sigurimsave dhe baballareve te Poster,Anetar/e,i-owu_u etj mbas vdekjes t'ju ngrihen lapidar me portretin e dulles dhe me flamurin me ylline kuq mebi shkabe dhe mbas vdekjes te shpallen deshmore per merita te vecanta ne spiunimin, zhdukjen,vrasjen,burgosjen dhe internimin e shqiptareve.
Per cdo dite te ruhet lapidari i tyre.Komandant i truprojeve te jete Nehat Kulla dhe zevendes Z Caushi.
Te rrezohet Sali Berisha nga pushteti me kryengritje te armatosur si me 1997.Babai im te dergohet ne burgun e Bences dhe une te denohem me vdekje per agjitacione propagande simbas nenit 55.Rrofshin Posterat,Anetar/et i_owu_u si komandant te kryengritjes se armatosur kunder pjeses antikomuniste te shqiptareve.Rrofte N Kulla,Z Caushi,Luiza Hoxha,Gjolek Malaj etj dhe presidenti ti dekoroj.

komino

Valoris scriptorum

Ja dhe skandali i radhës.

Policia dhunon gazetarin Gerti Xhaja
E Diele, 19 Shkurt 2006
Forcat speciale te policise, qe ndodhen ne qytetin e Lushnjes, kane dhunuar dje ne mbremje gazetarin e "Gazeta Shqiptare; dhe NEWS24, Gerti Xhaja. Ky i fundit ndodhej ne lokalin e te atit, kur policia po kryente nje operacion. Xhaja ka filluar te fotografoje momente te operacionit, por eshte pare nga uniformat blu, te cilet, me force e kane terhequr jashte lokalit, duke e qelluar ne trup me grushte dhe shqelma. Me pas, bashke me te atin, gazetari Xhaja eshte derguar ne komisariatin e policise lokale. Mesohet ai ka shenja te dukshme te dhunes, ne fytyre dhe trup. Ndersa nga policia e Lushnjes nuk ka pasur asnje reagim, ministri i Brendshem, Sokol Olldashi, ka premtuar zbardhjen e ketij incidenti dhe ndeshkimin e pergjegjesve. Me urdher te tij, drejt qytetit te Lushnjes jane derguar inspektore te Sherbimit te Kontrollit te Brendshem, per te hetuar kete ngjarje. Deri ne oret e vona te dites se djeshme, Gazetari Xhaja, se bashku me babane e tij, kane qendruar ne mjediset e komisariatit te policise vendase.

Marrë nga Korrieri online.

Nëse per këtë ngjarje nuk merren masa serioze (burgim i fajtorëve, pushim nga puna i shefit të policisë, etj.) qeveria Berisha duhet të bjerë menjëherë. Shkelja e të drejtave të njeriut si dhe e lirisë së shtypit në këtë rast është e pashembullt.

[/ QUOTE ]

sigurisht.
po te mos harrojme edhe rastet e tjera

le te shpresojme qe kete here ministri i rendit nuk do ti kerkoj gazetarit (ashtu si i kerkoi deputetit te opozites) qe ti beje vete hetimet, te identifikoje fajtoret, te sjelle fkatet dhe pastaj te prese ti kontollojne numrin e brinjeve te thyera.

kjo ngjarje nuk perben rast politik prandaj kam besim se ministri do ti gjeje policet fajtore. Ne kere rast policet nuk mund te thone NA DHANE URDHER /pf/images/graemlins/wink.gif

komino

Valoris scriptorum

ju jeni njerez qe skeni pas dhe skeni seç te humbni ne Shqipri e sju bon pik pershtypje.

[/ QUOTE ]

Eshte normale se shqiptaret s'kane ç'fare te humbasin, ndaj ata duhet te perpiqen te fitojne diçka. Ndersa ju qe keni qene mire, po s'ju pelqeu ndryshimi, po s'ju pelqyen ligjet, largohuni ne ndonje vend tjeter, jashte Shqiperise.

[/ QUOTE ]

ky ishte shkrimi me idiot qe me ka rene rasti te lexoj ndonjehere ne diskutime politike

[/ QUOTE ]

Rekordet thyhen shpejt ktu në AF Gene. Shiko këto postimet më lart /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

[/ QUOTE ]
per cilat postime e ke fjalen kontra?
me cito njerin qe eshte me idiot se nje thirrje per spastrim te vullnetshem te vendit nga kundershtaret politike.

Ergler

Primus registratum

Askush nga ne nuk duhet te behet sehirxhi karshi skandaleve te tilla kunder gazetareve.Ato duhen denuar nga gjithe opinioni jone.Por dihet se cfare idjotesh kemi pasur dhe kemi ne polici.Keto funderina duhen cuar tek vendi i qenit qe te nxene mend idjotet e tjere.Ne polici nuk duhet te perseriten rastet e 2-3 viteve me pare kur policet kane rrahur te paraburgosurit duke ju shkaktuar vdekjen.Polot jane po ata qe ishin dikur se bashku me kapot e tyre.Me sa jam njohur me ngjarjen gazetari nuk ka bere ndonje veprim te kundraligjshem.Kryeministri ka urdheruar te kryhen hetime dhe pergjegjesit te pergjigjen penalisht.Nuk duhet te habitemi probleme te tilla te vecuara ka edhe ne vendet demokratike,por fajtoret pergjigjen para ligjit.
Anetar/e jo kaq ekstrem te lutem se gazetari nuk eshte kundershtar politik dhe ku e ke degjuar kete lloj thirrjeje sipas asaj qe ke shprehur.

i_own_u

Primus registratum

ooopssss qeka bo nomi ktej /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Elektriçisti... rrofsh per medalien plako /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif je shum exstremist /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
o zot lam nom ty bo sherre virtual, qe mu as ma ndje fare... po meqe ra llafi, po e boj dhe i pytje-----------&gt;&gt;
hejjjj ooooo Kontrapalle... çdo te thot fjala IDIOT ma perkthe amon se me bone kurioz

Kondrapedali

Kondrapedali

ooopssss qeka bo nomi ktej /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Elektriçisti... rrofsh per medalien plako /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif je shum exstremist /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
o zot lam nom ty bo sherre virtual, qe mu as ma ndje fare... po meqe ra llafi, po e boj dhe i pytje-----------&gt;&gt;
hejjjj ooooo Kontrapalle... çdo te thot fjala IDIOT ma perkthe amon se me bone kurioz

[/ QUOTE ]

Përkufizimin e ke n'pasqyr palle /pf/images/graemlins/tonguee.gif!

Ergler

Primus registratum

i_owu_u nuk po te punon truri ne rregull plako.Do beje mire te pyesje te tat o handikapat.Nuk te vjen mire e....Besoj do kesh qene police me grada dhe te kane vene majen.Kujdes kur acarohesh se na i bene lesht e bythes si tel.Menyra jote e te shprehurit tregon se kush je dhe edekaten qe ke marre ne familje,pra je njelloj idiot si policet,apo ke qef te ta rhem stupid.Zgjidh ke te duash.Une nuk te kam ofenduar vetem te kam dhene pergjigjen o karrigethyer.

i_own_u

Primus registratum

Elektriçisti... çfar pe per ofendim aty ti...?... spo kuptoj...?... ate fjalen se çdo te thot IDIOT ju drejtova Kondrapedalit... Kondrapalla per shaka kuptoi gjojnat ashtu si i kupton dhe Kondrapedali... nejse, nejse

H

harap

Guest

eshte i mire Berisha ne ate fushe?

Ergler

Primus registratum

Elektriçisti... çfar pe per ofendim aty ti...?... spo kuptoj...?... ate fjalen se çdo te thot IDIOT ju drejtova Kondrapedalit... Kondrapalla per shaka kuptoi gjojnat ashtu si i kupton dhe Kondrapedali... nejse, nejse

[/ QUOTE ]

Fjalen idiot e kam perdorur une, but any way.Jane gjera qe ndodhin.Ketu eshte hidhe prit.Ne nuk na i ve veshin njeri dhe nuk zgjidhim dot asgje.Deshira ime dhe jotja eshte qe ai vend te eci ne rrugene duhur,prandaj edhe do perplasemi /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

po po èhè Elekriçisti... do heci ai vend((((((shpresoj))))) po me duket shum larg realitetit... çmendim ke per fantazin foshnjore te tntn... ta lexosh mir te vjen me te qajt, habitem si nuk e pranoni qe qeveria sot esht plot me tipa si ky tntn... i duket Shqiperia si pron e tyre e jo e Popullit Shqiptar... si vej faj joooooo se kshu esht kur nuk luan i vogel me lodra, kur rritesh ke kto pasoja SHKATRRIM TOTAL E URT ja Elekriçisti ky esht mendimi im

Bamir Topi

Primus registratum

Aman plakun jo se eshte hero me gjithe mend.Dhe nuk ja ka dhene medajen as sala as nano po rexhepi.ai duket si burre cik me i mire.Mua pastaj...
Cisti ke 10 per avatarin dhe zero me bisht per mbrojtjen e ideve.Je shume agresiv por si i thone llafit i dobeti shan.Meqe ra fjala nga je(nese lejohet gjithmone)?

Ergler

Primus registratum

Ai eshte mendimi jot.Te eshte thyer ndonje karrige hosana ,baraba,satana?Ndersa une do te shumzoja me zero avatarin tend dhe mbrojtjen e ideve te tua tani te permbysura nga vota e 3 korrikut.Rritu pak dhe meso rregullat se si duhet ta kerkosh ta njohesh dike,sepse qenke zero edhe ne kete drejtim.