Zilja ne Mjesssss...

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Zilja ne Mjesssss...

eh por mbaron dhe i shkreti durim /pf/images/graemlins/tonguee.gif

nga ti c'kemi ndo1 gje???

i_own_u

Primus registratum

e se po te mbaroj durimi ty çar bohet...? kot me t'pyt /pf/images/graemlins/tonguee.gif

un...? ç'te te them... ne pergjithsi sh. mir

VoGeLuShI

Primus registratum

eh po me sosi durimi muaaaaa.... /pf/images/graemlins/wink.gif

me mire mos ta dish /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndo1 te re pompoze???

festat nga i kalove???

VoGeLuShI

Primus registratum

i poshter /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

une ne milano /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

hahaha te them dhe kte Diell si ka pas me 24 / 25 dhjetor atje ku te thash kte vit as ne vere se ke pa /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ishte shum koh e bukur... nejse, ika un se sjam as per bised

kam gjum

t'gjith t'mirat Arco... kalofsh bukur NATEN

VoGeLuShI

Primus registratum

naten noto /pf/images/graemlins/wave.gif

sogni d'oro /pf/images/graemlins/kiss.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Fjala urrejtje eshte fjale e madhe dhe shume e zorshme per tu thene nga une.Por ja qe zilen e urrej ne mjes.Pasi vdes per ate gjumin e mjesit. /pf/images/graemlins/smile.gif

ismaili

Primus registratum

cdo ore qe kam eshte nje gjysem para ene alarmin gjysem ore para . kam nja tre alarme gjithashtu. Problemi eshte se e filloj punen ne 2 30 am. me gjith kto alarme prap jam me vonese. Kam marre tre paralajmerime.

Julianna

Primus registratum

Duhet te gjesh nje ore me zile nga ato qe te heqin batanien, te ngejne ne kembe dhe te hedhin nje kove me uje te ftohte. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Jane disa qe kane nje zile sikur po bombardohet jashte, ose si alarmet kunder zjarrit qe te rengjethin mishin. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Edhe nje ekspres dhe je gati.

Hellena

Primus registratum

Kam thyer nja 3 cel keshtu ngaqe i veja vete ne darke me zilen e zgjimit dhe ne mengjes i hidhja gjithandej qe te pushonin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Ble nga ato kallcuket mi....pse harxhohesh me celulara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hellena

Primus registratum

kallcuket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Iken ato tani zgjohem natyralce un me esh ber zgjimi si me suste skam nevoje per ashtu gjeje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

gangsterja

Primus registratum
Zilja ne Mjesssss...

Si ndiheni kur bie Zilja e Alarmit ne mjes per pune/shkolle etj....
Une i kom thy nja 4 cope :smash: :smash:
Po ju o popull
te acaron nervat pasi jam bere gjumashe keto kohet e fundit dhe fajet i kane pushimet.Te acarohen nervat kur ngrihesh nga shtrati i ngrohte dhe te shkosh tek shkolla duke ngrire.

Sweety el

Locus omnem
kur vjen ora shtate dhe duhet te cohemi mua me bie pika ngaqe u mesova nga pushimet e vitit te ri gjumashe ,por edhe shtrati eshte i ngrohte jashte ftohte dhe behem si ariu....