ZERO TOLERANCE !!

KLPD

Primus registratum
ZERO TOLERANCE !!

Te dashur cuna dhe goca,

U futa sot ne chat me deshiren te chatoja per qejf dhe te flisja me shoqerine qe kam krijuar ne chat. Por ne vend te siperpermendures, filluan te me hapen privatet me ankesa per sherre dhe sharje qe kan ndodhur midis staffit. Ne bisedat qe bera me Eri_2, adami, Harap, Kelti nxora konlkuzionin si me poshte:

Eri_2 i eshte hequr aksesi perkohesisht nga admin te tjere para se te isha une prezent, per arsye se ka nderhyre ne pune kanali dhe ka bere akill/kill Sop te kanalit #shqiperia per arsye jo te drejta.
Heqja e aksesit te Eri_2 behet permanente si ne server ashtu edhe ne kanalin #shqiperia per arsyet e mesiperme.

Iglit nuk i hoqi njeri aksese deri tani. Jo plotesisht e drejte sepse mbasi pash se cfar ishin shkruajtur ne logset e bisedave te tij me erin, nuk ishte Igli ai qe e kishte filluar sherrin, por ishte ai qe e kishte vazhduar.
Mendoj se ne pergjithesi Iglit mund ti jepej e drejte. Por ne momentin qe Igli shkruajti se do hedhi ne ere networkun, sjellja e tij u be e patolerueshme. Iglit i hiqet aksesi SOP nga kanali #shqiperia permanent.[b/]
Kete nuk e bej qe te dukem i forte, por per te nenvizuar qarte vizen e kufirit te sjelljes se staffit te dhomes apo te serverit.

Kam vene re qe ka shume ferkime midis Sop te kanalit #shqiperia dhe Ircop. Per arsye te ketyre ferkimeve, as dhoma #shqiperia, as albnetwork nuk po ecin perpara dhe bashkpunimi midis Staffit te #shqiperia dhe staffit te albnetwork po behet i pamundur, gje qe eshte absolutisht e domosdoshme.
Nje gje tjeter qe dua te them, eshte se qe sot e tutje nuk do behen me leshime per sherre te cfardo lloji. Per cdo sherr do hiqet aksesi pergjithmone.

Efektiv qe sot e tutje:
ZERO TOLERANCE Nuk do te hiqen vetem akseset e atyre qe fillojne sherrin, por edhe akseset e atyre qe e vazhdojne sherrin.

Si per sopet e #shqiperia, ashtu edhe per IRCop/adminat: Mendohuni mire para se te veproni!

PS: Komplimente per Titin per menyren me te cilen kishte reaguar ne kanalin #sherbimet gjate sherrit.

mix

Primus registratum
Re: ZERO TOLERANCE !!

Fillimisht postuar nga KLPD:
[qb]ZERO TOLERANCE Nuk do te hiqen vetem akseset e atyre qe fillojne sherrin, por edhe akseset e atyre qe e vazhdojne sherrin.
[/qb]
[qb]Meqe s'kam access po flas.[/qb]
KLPD e ke degjuar versionin e iglit para se te arrish ne kete konkluzion?
Pastaj igli e vazhdoj kete sherr sepse e vetmja menyre qe nje user i thjeshte te luftoj nje oper eshte te nxjerri logset ne albforum, mbase ai u treguar shume impulsiv, por nuk mendoj se nje si eri_2 e meriton me operin pas gjith asaj qe ndodhi dhe thenia e iglit [qb]shikoni si drejtohet ky server [/qb]eshte mese e drejte sepse nje IRCop eshte pjese e stafit te albnetwok dhe reflekton gjithe kete staf. Prandaj nese ti thua [qb]Heqja e aksesit te Eri_2 behet permanente si ne server ashtu edhe ne kanalin #shqiperia per arsyet e mesiperme[/qb] atehere ajo qe po them ka me shume vend.
P.S. Me mire ta pesoj njeri qe ne kete rast eshte eri_2 dhe te zene mend te tjeret sesa te vazhdojne akoma ferkimet.

B

briiigi

Guest

me mire kshu KLPD. Te pakten ta dine te gjithe qe cdo gabim i kushton pak!!!!

H

harap

Guest

mix igli skishte pse vazhdonte te tregohej gjel.
deshet te shifnit rregull ???? tashi e prapa keshtu do vazhdoje. te jeni te sigurte.
pastaj per vendimet qe merren vendos stafi mix.

Juir

Forumium maestatis

Hahahahaha shprehje pe Korçe more,na mori malli. :thumbsup: :tipsy:

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]
Fillimisht postuar nga Enton_korcari:
[qb]Amin llafi juaj ne vesh te perendise.[/qb]
INSHALLA[/qb]
INSHALLAH !! /pf/images/graemlins/tongue.gif

GuLi

Primus registratum

Ajde me Fund Plako /pf/images/graemlins/smile.gif

Te Lumte i Dopjo J/Daniels /pf/images/graemlins/smile.gif

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

KLPD une jam plotesisht dakort me ty,por ke faj dhe ti ne kete mes do thuash pse,kur len rob te paafte kur vehen ircop sop mashtrusa normal qe ky server jo vetem qe sdo ewce mire po do bie me keq mua me vjen keq se klam shume te bej me kete pune
nejse ti e din per mendimin tim kete gje e ke filluar me mua te pariin me duket por ne vazhdim se ke zbatuar KLPD edhe se mua me kishe premtuar qe se ke permanente nejse se ska rendesi kjo e rendesishme eshte qe te vlersohen personat qe jane ne krye te detyres se me ca kam pare une i ka hype vetja si shume ne qefe kjo ewshte keshilla ime KLPD ne dac merre per mire ne dac per keq a te la scieltta sic thote italini flm per kuptimin stafi bye te gjithve :confused:

H

harap

Guest

ketij mos ja merrni per baze ato qe flet /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ketij mos ja merrni per baze ato qe flet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sa i keq qe je...

BISHA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Insane:

sa i keq qe je...

Je me i mire se sa duhet /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:

Pershendetje BISHA

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISHA:
[qb]Fillimisht postuar nga Insane:

sa i keq qe je...

Je me i mire se sa duhet /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:

Pershendetje BISHA[/qb]
Edhe ti ke nevoje per permiresime.

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

KLPD

Primus registratum

Mix, versionin e Iglit e kam lexuar ne logset qe ka publikuar ketu. Mix shkruajti:
Pastaj igli e vazhdoj kete sherr sepse e vetmja menyre qe nje user i thjeshte te luftoj nje oper eshte te nxjerri logset ne albforum
Ta keni te gjith te qarte qe nuk ka vend per lufte. Nje oper qe abuzon korigjohet/ndershkohet nga nje oper me me shume akses. Mix shkruajti:
mbase ai u treguar shume impulsiv
Nga nje Sop pritet profesionalitet, jo impulsivitet. Profesionaliteti dhe objektiviteti tregon qe je aop/sop i afte. Nje person qe kercenon networkun dhe e hedh poshte ate, edhe po ta kete bere ne nje moment impulsiv, nuk ka pse te jete Sop. Mix shkruajti:
por nuk mendoj se nje si eri_2 e meriton me operin pas gjith asaj qe ndodhi dhe thenia e iglit shikoni si drejtohet ky server eshte mese e drejte sepse nje IRCop eshte pjese e stafit te albnetwok dhe reflekton gjithe kete staf
Eri_2 ishte pjese e stafit dhe perfaqeson stafin deri ne momentin qe stafi nuk i mbeshtet me veprimet e tij. Stafi nuk i mbeshteti veprimet e Erit ndaj Iglit, keshtu qe nuk perfaqeson me stafin. Plus fakti qe aksesi ju hoq tregon se stafi distancohet nga Eri. Mix shkruajti:
P.S. Me mire ta pesoj njeri qe ne kete rast eshte eri_2 dhe te zene mend te tjeret sesa te vazhdojne akoma ferkimet
Ne kete rast e pesuan te dy dhe arsyet i kam dhene ne postimin e pare. Nqs duan ta vazhdojne sherrin, le ta vazhdojne. Perderisa nuk kan asnje lloj aksesi, nuk perfaqesojne as kanalin as networkun. Sherrin qe kan e kan personal.

KLPD

Primus registratum

Highlander shkruajti:
por ke faj dhe ti ne kete mes do thuash pse,kur len rob te paafte kur vehen ircop sop mashtrusa normal qe ky server jo vetem qe sdo ewce mire po do bie me keq
Qe jan te paafte, eshte opinioni jot, jo i imi. Mos harro qe si Eri_2 ashtu edhe Igli kan bere pune te madhe per networkun dhe kanalin ne muajt/vitet qe kan pasur akses. Une nuk i shof gjerat bardh e zi. Aksesi ju eshte hequr per sherrin qe krijuan si pasoje e te cilit filluan ta perdornin aksesin ne menyre te padrejte.
Highlander shkruajti:
KLPD edhe se mua me kishe premtuar qe se ke permanente
Ty aksesi tu hoq gjithashtu per pune sherri. Me sa kam pare, ti edhe pa akses po vazhdon te besh sherr, keshtu qe mendoj se je me rehat pa akses.
Highlander shkruajti:
e rendesishme eshte qe te vlersohen personat qe jane ne krye te detyres se me ca kam pare une i ka hype vetja si shume ne qefe
Perseri opinion i joti. Eshte e qarte qe ne te dy i shofim gjerat ndryshe. Je i mirepritur te shprehesh opinionin tend dhe ta marr per te mire, por mos prit qe edhe une te kem te njejtin mendim. Antaret e stafit te networkut dhe antaret e stafit te #shqiperia do i mbeshtes deri ne momentin kur te tejkalojne vijen dhe te shkelin rregulloren qe kemi krijuar.

H

harap

Guest

lok_babloku ti je nder armiqte e ketij networku prandaj per ty sdo kete vend ne kete network.prandaj kot lodhesh te flasesh sepse ke vite qe sjell probleme.

mix

Primus registratum

KLPD pjeserisht e mbeshtes mendimin tend, por dua te di ky afati permanent i heqjes se accessit sa eshte?