e din vete /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] 82-shkodrane po ti ca me ke me /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
haahahahahahah po si kshu ti mi erisaa hahahaahah cu shkrivaa :lol: :lol:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] risa qesh nga zori ti
me njeres si ty sja vlen te kesh mardhenie te mira se je pak si shum mashtruse sle shoqe pa me nis ne foto dhe thoj jam une
nje njeri qe ka turp nga fytyre saj skam qef te kem mardhenie e shyqyr qe skam nevoj per nje nuse si ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
RAUL mos bej presion tek tema qe eshte hap per tu shar djali i mir i forumit dhe chatit dmth i botes virtuale /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ngaqe une te dua dhe ti s'do qe une te vuaj prandaj sillesh mire ti... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] sere ps emi me ty kam raporte te mira une /pf/images/graemlins/tongue.gif apo ja futa kot/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
erisa pse me ngateron me vetenFillimisht postuar nga erisa:
[qb] aman ore Zeqo paske sjell gjith farefisin ktu ....nuk kan faj jo ...se si thote populli ..ndihmoni gjynofqarin ne koh nevoje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mir se na ardhe gloriaa :wink: :wink: [/qb]
wee mir shum mir po se di pse the ti ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga sere:
[qb]po ngaqe une te dua dhe ti s'do qe une te vuaj prandaj sillesh mire ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] sere ps emi me ty kam raporte te mira une /pf/images/graemlins/tongue.gif apo ja futa kot/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]