une jam i urte me me ngacmoin vet /pf/images/graemlins/laugh.gif ja si puna jote psh :kiss:Fillimisht postuar nga Lilly:
[qb] paska plas keq ketu me duket.ore zeqo e di qe je mistrec i keq ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem ty te kam pa ne AF ti acarosh robt keshtu [/qb]
LiLLy mua tera me duan mi dhe ato qe me shain me shain vec se sme arrijn dot /pf/images/graemlins/laugh.gif si pune dhelpres me rrushin apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Lilly:
[qb] me sa po shoh zeqo nuk i ka te gjtha raportet te veshtira...paska edhe disa femra te kollajshme /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: (heheeee gjeje hilen aty brenda) [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] i dalshin syte si koqet e qenit ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Te shtypt rruli e te befte poster per tu von ne mur o zeqo...
Raportet e veshtira te zeqos nuk jane me vetem te veshtira,por edhe te dhimbshme :cry: [/qb]
ri mi dreq se i kam te bukur /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] i dalshin syte si koqet e qenit ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
as gje sbeson kjo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Angelina:
[qb] po po :lol: [/qb]