Zbulohet e vërteta e derdhjes te femrat

Status
Not open for further replies.

Universal

AnonymouS
Orgasm.jpg

Ejakulimi femëror është njëri ndër misteret e gjinisë njerëzore. Një hulumtim i ri, të cilin e ka bërë Samuel Salama në Francë, ka përdorur ultrazërin dhe analizën kimike, në mënyrë që të ofrojë përgjigjen përfundimtare pyetjes së prejardhjes së ejakulatit femëror.

Duke përdorur ultrazërin, femrave u janë kontrolluar fshikëzat urinare para marrëdhënieve intime në mënyrë që të verifikonin që fshikëza është e zbrazët, transmeton Telegrafi.

Drejtpërdrejt para orgazmës fshikëza e po atyre femrave ka qenë e mbushur plot. Fshikëza do të ishte sërish e zbrazët pas lirimit të ejakulateve.

Analiza biokimike e lëngut ka treguar që dy nga pesë femra kanë nxjerrë nga trupi lëngun, i cili ka po atë përbërje sikur edhe urina e tyre.

Në lëngun e femrave të tjera është gjetur antigjeni specifik për prostatën, të cilin e lirojnë gjëndrat e Skenit, përkatësisht ‘prostata femërore’. Lëngu i femrave të tilla ka qenë i bardhë dhe “sikur qumësht’, ndërkaq pikërisht i tillë konsiderohet edhe ‘ejakulimi femëror’.

Ky hulumtim ndihmon në thyerjen e kontradiktave rreth lëngut, të cilin shumë femra e lirojnë gjatë orgazmës. Këto me siguri janë dy lëngje të ndryshme, nga burime të ndryshme.

“Akoma nuk dihet a kanë ato lëngje rol psikologjik dhe a shërbejnë për ndonjë qëllim”, ka thënë Barry Komisaruk, njëri ndër ekspertët e ekipit hulumtues.
mapo

joetisti_

Locus omnem
une s'dua te kundershtoj perfundime shkencore por di te them se perderisa jane kontradiktore edhe besimi duhet te jete i matur. Sa lexova, te nje gje dua te them dicka: Nuk eshte urine derdhja femerore.

Universal

AnonymouS
Me sa duket as ju nuk e kuptoni limitin e shkrimit e pershtatjes se temave,kshu mu desh fshire disa.. Naten e mire edhe nga une!

joetisti_

Locus omnem
Ama nuk mund te mohohet, qe vjen po nga e njenta rruge...kshuqe ju befte mire :)
Une s'kam rastisur ne femer skuirtuese per fat te keq por s'di pse nuk me vjen ta provoj, kjo s'do te thote megjithate qe une "Edituar Unik* "

(per temen)
une sa kam lexuar e hedhin poshte kete studim te fundit qe nuk besoj se eshte bere i sakte. Vajzat nuk kane qene skuirtiste(skuirt=derdhje, e ka marre emrin nga zhurma-tigull qe ben leshimi i lenut 'skuirt, skuirt) dhe sa per urine ose jo, mbase qendrimi per disa kohe pa u derdhur ka marre substanca te te ngjashme me ato te urines dhe kane dale pastaj ne analize. skuirti eshte trasparent, pa ere, dhe i embel.

Last edited by a moderator:

-Zana-

e...Thjeshte
Nuk Ndihem rehat me fjalorin tend , aq me teper kur I jep kuptim tjeter fjaleve te Mija dhe I keqperdor ato Sipas egos tende.

Une po flisja per artikullin not shit & squirting .

Dreamer

Under the Dome
Juve do ju gozhdoje historia. Asgje s'eshte banale ne ato qe themi, po qe se banalitetin lufotni. Merda, cazzo, kudo ne publik e perdorin edhe femrat. Jo me ketu qe ka nje sens sepse eshte 'eros'

Mbetem ne komunizem ku shiten burgun mendor per ndershmeri, LIROHUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nqs ja ke vene mendjen une si moderator bej me shume tolerime nga asnje edhe shume rralle shlyej postime.
Ska pune komunizmi apo fashizmi te jesh me i moderuar ne ate qr shkruan edhe je ok ti e une e te gjithe qe lexojne ;)
Ate fjalen banale mundeshe ta beje me **** normalisht edhe kuptohej apo e kam gabim?
Ne te vertete gjuha jone shqipe nuk eshte edhe aq e pasur ne terminologji te krahasohet me greqishten apo latinishten ama besoj se ka plot e plot fjale qe shprehin ate cfare mendojme pa kaluar ne terme banale :)
Rrespekte

Status
Not open for further replies.