''Zbulo natyrën tënde seksuale në 36 shkronjat e alfabetit''

Hektor12

Locus omnem
E kujt po ja ndin une jam ene 3 vjet ma i madh se ty o palle a je ne terezi qe spo flet njeri me ty pse kruhesh vete ... shko or bej ditarin se ngele si qorr gjithe diten ketej ... shko se do edukosh brezin e ri po ske mend vete ca mendsh do japesh ... shko e mos fol jerm idiot i lindur

Hektor12

Locus omnem
aaaa te rrofsha shkollen po ti je i rrjedhun as pati njeri llaf me ty e hyn si mish dhie ... sa hyn femrat ben si koqepetent ... shif e ploteso postimin toc kuklle ske pune te japesh mendim per mua

-Zana-

e...Thjeshte
Z/ZH
Për ty të merresh vesh seksualisht me partnerin është në vend të parë, madje më parë se kënaqësia. Je krejtësisht i/e shqetësuar për karrierën tënde. Nëse nuk ke një pozitë të mirë ekonomike bie në dëshpërim, por je një tip që nuk dorëzohesh lehtë, e heq mendjen duke kaluar me partneren tënde një natë të gjatë seksi. Mund të jesh shumë me tepër romantik sesa personi që keni pranë dhe ke aftësinë të kesh një sensualitet shumë të madh. Por nuk e humbet kurrë kontrollin e emocioneve të tua. Je shumë i/e kujdesshëm para se të intrigosh zemrën tënde dhe trupin tënd me këto gjëra. Kur arrin të gjesh dashurinë, përkulesh si një gome para saj.

Me qenka pershtatur ne pergjithesi...... por kjo puna e gomes me beri me qesh :D :p

Ps.... si perdoret e rregullt ne Shqip--- me beri te qesh, apo me qesh- ? apo ne dyja rastet eshte e rregullt si perdorim ?

Al-Punk

Still here
Me qenka pershtatur ne pergjithesi...... por kjo puna e gomes me beri me qesh :D :p

Ps.... si perdoret e rregullt ne Shqip--- me beri te qesh, apo me qesh- ? apo ne dyja rastet eshte e rregullt si perdorim ?
Beje pyetjen tek tema e gjuhesise!

Mistrec

Forumium maestatis
Kjo tema me duket per adoleshentet e fb. Pa lidhje kto shkronjat....apo esht loj kjo per te njohur tjeret

Narkomane

Valoris scriptorum
J
Mund të jesh shumë romantik ose i lidhur me bukurinë e dashurisë. Të kesh një partner është gjeja më e rëndësishme për ty. Je i/e lirë në të shprehurin tënd për dashurinë dhe je i gatshëm të kapesh mundësitë duke provuar eksperienca të reja me partnerin tënd duke e barazuar të gjithë këtë me një shije të mirë. Trutë të ndezin, do të ndjesh që partneri yt të jetë mendërisht stimulues, nëse jo do e kesh të vështirë të mbash këtë lidhje. Kërkon dashuri, ëmbëlsi dhe një mbrëmje me qirinj për të ditur që je i/e vlerësuar.