Z-Line pa arsye

jitakuto

Primus registratum
Pershendetje,

Ne daten 21.07.20 i eshte vendosur IP-se 173.x.x.220 Z-Line pa arsye. Asnje nga rregullat e AlbNetwork nuk eshte shkelur dhe komunikimi ne server ka vazhduar pa probleme.
 
Top