Zëri.....!

edda

Primus registratum
Re: Zëri.....!

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga edda:
[qb] :rolleyes: po ti ma thuj iher mer çun se ku i dihet ..apapa sa misterioz qe je [/qb]
Kuqan :rolleyes: E di? :shrug: [/qb]
s'di ku i bi Kuqani figuriamoci shkolla ...
Desha me te njoft iher se ban vaki e kaloj kufinin kete jave qe po vjen dhe ndoshta vij e te bej nje vizite meqe s'kam qene asiher atje ku rri ti..ndoshta sepse varet nese ka ferie i dashuri im

Djep

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
[qb]
Desha me te njoft iher se ban vaki e kaloj kufinin kete jave qe po vjen dhe ndoshta vij e te bej nje vizite meqe s'kam qene asiher atje ku rri ti..ndoshta sepse varet nese ka ferie i dashuri im [/qb]
Ferie theee????
Po i shkove ti m'shpi Neos, jo ferie po dite nacionale e bon Austria! Pyt fort Neo a osht ferie a dite pune. Edhe te drejt ka vallahi. Te me vin edhe mu kshu gocat e forumit, dirrekt ke shpija... cosa vuoi di piu dalla vita? Pure un Lucano rovinerebbe tutto!

edda

Primus registratum

Po ti lexoje mor iher mire se ça kam shkrujt.
do shkoj (nese shkoj!!!) vete i dyte dhe s'jam duke ja zane deren jo, nese me ndihmon te gjej nje hotel te lire meqe ne Austri kushtojne shume mire nese jo do arranxhohem vete. Dua thjesht me taku nje moshatarin tim me bo 2 pare muhabet

Djep

Forumium maestatis

E pra, pas kerkesave te shumta qe me kane ardhur "ne redaksi" nga mijera fanse per te degjuar zerin tim te mrekullueshem, ja ku po e marr mundimin t'iua sjell edhe nje here ketu.

Degjojeni dhe kenaquni.

moonlight

Primus registratum

Mua nuk me del zoni (juj d.m.th) :mad:
Degjoj nje "Bluuuq" si pike uji ene kaq!

p.s. Djepi ka nje zeee ...o nene o nene.... Shume terheqes me i llaf!
uhhhh se bonka vap e modhe ktu tek une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

O Djepo, une them qe pa mustaqe behesh me simpatik. /pf/images/graemlins/smile.gif