Zëri.....!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Zëri.....!

S'degjova gje una :mad: Tema po me duket interesante /pf/images/graemlins/smile.gif

Djepo, a ka mundesi nje minut /pf/images/graemlins/blush.gif Zanin me ta degju /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

:lol: :lol: Cfare kishe thon per mu ti NeO/Lissus...se vetem emrin nigjova.

E di qe me pelqeu si tingellote... :lol: :lol:

Petroninsja

Primus registratum

Neo shkodran qeke ti re...
Ide gjeniale, prit te postoj zerin dhe une se mos ma vjedh njeri re... /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Neo i çfare datelindje je ti?

Nentor '79 :rolleyes:

Petra une shkodran :eek:

JO /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Rregjistroje ene nje here zerin Neo...Hajt mos prito /pf/images/graemlins/smile.gif

Na bej ndonje pershendetje /pf/images/graemlins/laugh.gif

lissus

Primus registratum

Ath Tranofile /pf/images/graemlins/smile.gif une kam ber thjeshte nje modifikim te zerit te neos ., kjo per shaka e ne fund kam shtuar nje thenien time , kshuqe skam te bej hiq fare me at rregjistrim /pf/images/graemlins/smile.gif
ndersa ti papi qe po thu se skupto gja /pf/images/graemlins/laugh.gif desha te them audio e neos eshte file waw te cilin duhet ta shkarkosh ne pc tend e pastaj e degjon media o real player etj etj , ndersa file qe kam hedhur une eshte file rm dhe ram te cilin mund ta degjosh direkt pa e shkarkuar ne pc ne kte rast duhet te kesh patjeter real player

drops^of^enigma

Primus registratum

postuar nga paperina :

S'degjova gje una Tema po me duket interesante

Djepo, a ka mundesi nje minut Zanin me ta degju

Neon dhe Lissus as une si degjova...siduket Real Player-i im ka ik per pambuk :rolleyes: . Djepin po e kam degjuar...dhe mund te them qe ka nje ze shume eksitus /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Jo jo, nuk besoj se njihemi, se te kam pare ne foto dhe nuk te njoh, ndersa sa per gjimnazim qe kam bere une, jam i sigurte qe nuk e njeh /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

:rolleyes: po ti ma thuj iher mer çun se ku i dihet ..apapa sa misterioz qe je

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] Ok pra meqe ka patur shume kerkesa per zerin tim, degjojeni! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hahahahaaaaaaaaaaaaaaa sa kom qesh o zot
Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

na paska dale LUGAT :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

orikum

Primus registratum

haaaaaa dmth e kisha harruar fare kete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po ky qe kendon nga eshte.....? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif