xhemi hard video!!!

moisiu

Primus registratum
Re: xhemi hard video!!!

me pelqen vetem per nje gje ti lips! se gjithmone pranon te behesh avokate e djallit! ska pederast e kurve ketu ne AF qe mos ta mbrosh ti!!! KOMPLIMENTE PER GUXIMIN...
nejse per ta mbyllur skupin ne fjale une do kisha publikuar dhe emrin e djalit me corape qe pallon xhemin, dhe emrin e kameramanit rim qe xhiroi skenen, por duke qene se jane persona jo-publike, nuk ja vlen /pf/images/graemlins/wink.gif mjafton me xhemin qe eshte nje femer shume e mire ne seks dhe ne dance! llokum sic thone turqit /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Moisiu ketu fole bukur paster e sakte.

parazit

Primus registratum

bravo xhemi /pf/images/graemlins/grin.gif
e di qe po me mbushet mendja edhe mua te bej nje video dhe ta hedh ketu ne AF /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me pelqen vetem per nje gje ti lips! se gjithmone pranon te behesh avokate e djallit! ska pederast e kurve ketu ne AF qe mos ta mbrosh ti!!! KOMPLIMENTE PER GUXIMIN...

[/ QUOTE ]

Sepse ndryshe nga ty Moisiu une smerrem me thashetheme dhe nuk mburrem e tregohem njeri tjeter me scoope qe sbejne dy lek .Me beso per kete thjeshtesia ime me ben te besoj qe te kem guxim te shprehem aty ku e shoh te arsyeshme dhe te vlefshme.Po i marr si kompliment fjalet e tua aq me teper qe me paske kushtuar rendesine tende ne shkrimet e mia.. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif .Me nje buzeqeshje po e mbyll kete debat pa vlere.

H

harap

Guest

bravo xhemi /pf/images/graemlins/grin.gif
e di qe po me mbushet mendja edhe mua te bej nje video dhe ta hedh ketu ne AF /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
ti beje si ajo e kavajsit po me nje ndryshim.Gomarin ta kesh siper

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif Harap /pf/images/graemlins/lol.gif

parazit

Primus registratum

harap boll se nis me fantazira ky qe po qesh ktu lart /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Sille mamin ihere Arco te nis te fantazoj une

H

harap

Guest

me ty ska te krahasume.Se shef ti sa here vjen vetem probleme nxjerr ? se kot sthone ste rri [ndaluar] rehat.Boll

S

Scorpion

Guest

Po mer Zoti Gomar po /pf/images/graemlins/laugh.gif

GrifshAAA

Primus registratum

nejse per ta mbyllur skupin ne fjale une do kisha publikuar dhe emrin e djalit me corape qe pallon xhemin, dhe emrin e kameramanit rim qe xhiroi skenen, por duke qene se jane persona jo-publike, nuk ja vlen /pf/images/graemlins/wink.gif mjafton me xhemin qe eshte nje femer shume e mire ne seks dhe ne dance! llokum sic thone turqit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sa e ke rrogen si shiks? Gjynaf kush te paguan se nuk qenke hic i zoti! /pf/images/graemlins/wink.gif
Kshu kot per kulture te pergjithshme forumiste sic i thone nje germe, kaq shume nuk ke cfare te besh ne &amp; me jeten tende, qe fillon e ben si profesor i peshkut dhe i midhjes ketu? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

nevriku

Primus registratum

do propozoja qe arco ta bente videon me Lips por ai do per vete.Xhemi ? shume seksi

cacol

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

moisiu

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Sa e ke rrogen si shiks? Gjynaf kush te paguan se nuk qenke hic i zoti! /pf/images/graemlins/wink.gif
Kshu kot per kulture te pergjithshme forumiste sic i thone nje germe, kaq shume nuk ke cfare te besh ne &amp; me jeten tende, qe fillon e ben si profesor i peshkut dhe i midhjes ketu? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ja nje shqiptarizem tipik!!! neper bote nuk et pyt asnje se sa e ke rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Ej o njerez, une dua nje video te Çiljetes... Kush e ka le ta postoje... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Jemi qe jemi, po gjetet edhe noj video te Tefta Radit /pf/images/graemlins/tonguee.gif se e kam pase fiksim i vogel.

H

harap

Guest

Eli vej bast se ti e ke download i pari kete video

xhaxhi_eli

Primus registratum

Nqs llogarisim qe e ke bere UPLOAD ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe para meje e ka download ai tipi qe ka hap temen ... mbase e fiton bastin.

Kondrapedali

Kondrapedali

Uaaa, fillun kta tashti se kush ja ka dhon kujt.

Xhemi ja ka dhon atij çunit për qef t'vet e ju rrini i bini me dor tastierës