www.zgjedhje.com

Scienta.est.Potenzia

Primus registratum
Re: www.zgjedhje.com

O Armik i te Vertetes.

Ej a do me marr vesh qe nuk jam pjese e ASAN-it dhe as pjese e MJAFTit tat. I vlersoj shume te gjithe studentet qe deshiroj te organizohen.

O lepurush nuk ke nevoj te me tregosh ti mua, per PR-in qe i eshte bere MJAFTit. Ndoshta njof personalisht qe kane bere komente dhe ti as ja u di emrat dhe jo me ti njohesh. Te thashe ti duhet te jesh nga fundi i Listes. E di si po me dukesh si disa nga ato vajzat e Edi Rames ne Bashki qe i vinte te shkruanin ne Forume te ndryshme per Ramen.

Ej une ve bast qe ti nuk ja u di emrat atyre qe ju kane dhene formularet me CV e kandidateve, nga partite respektive. Apo do ti them une emrat se cili u ka dhene tek PR-ja dhe cila tek LSI-ja.
Apo do te them sa te punesuar keni ne zyren per Websitin tuaj, mos do qe tua them dhe emrat e atyre qe keni caktuar te punojne. Nuk kam asgj kunder atyre qe punojne, por Ali Baba e di me mire se nga i kane marre idete.

Me vjen keq se flasim ne disavantazh se une jam si ai njeriu i padukshem qe vetem flas dhe ju nuk me njifni, ndersa ju flisni dhe une ju njof. Uf sa keq, ej nese do debatojme dhe te gjendem dhe ne zyren tende si padashje dhe nuk e merr vesh qe mund te jem vetem 2 metra larg teje. Por je akoma i vogel dhe prandaj genjehesh me nje Party.

Une ju jap ca keshilla te vini mend, dhe ju nuk mesoni. REPENT, REPENT, REPENT.

Mua nuk me pelqejne sharjet, por mbi te gjitha nuk me pelqejne Hipokritet, ndoshta mund tiu hidhni sy disa njerezve por jo disave qe shikojne pertej, ta kam thene dhe njehere nuk keni sjelle ndonje ndryshim pervecse per xhepat tuaj, dhe i keni damkosur dhe te rinjte me shenjen e Korrupsionit. " Love for Money is the Root for all the Evil"

Nuk te pelqeka kur e zbres debatin pertej websitit.

O armik persa i perket betejes me qeverine dhe me te korruptuarit bej me shume se ty dhe gjithe MJAFTi bashke dhe shume te tjere. Se me jane dhene ca dhunti me shume se ty, dhe ta thashe une ju njof, ndersa ju JO.

Po debaton nga Weak Position, dhe une e di te verteten, nuk mund ta mbulosh te verteten me Genjeshter.

Post Scripter

Primus registratum

Bravo, bravo, vazhdo. Sa i forte qe je. Te prezantoj dhe me fshataren qe te beheni kompatibel te dy ne nje cift te pandashem idiotesk. Ju celebroj te dyve ne nje aleance virtuale derisa vdekja te mos ju ndaje ne absurditetin tuaj kokebosh, teksa endeni neper gjithesi te lidhur pazgjidhshmerisht, duke zhvilluar dialogun tuaj surreal me vetveten, nderkohe qe rrokulliseni bashke ne boshllekun e pafundem te kozmosit.

summertimez

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CARRIE:
[qb] Summertimez, nji pyetje: <span style="font-weight: bold">Ato $300 rroge t'i kane ofruar ne NYC apo ne Tirane?</span>

Se me ben te mendoj qe po te t'i kishin ofruar ne NYC, po do kishe arsye pse te grindeshe per cdo gje lidhur me keta mjaftistet, ndersa po te t'i kishin ofruar ne Tirane mund te kishe qene pjese e tyre e te flitshe krejt ndryshe nga ca je tu fol (300$ s'jane keq per tirane)...

PS: Po te shikosh nga faqet e para te ketij diskutimi do vesh re qe paskemi mendime te ngjashme, kshu qe mos m'i merr per keq keto komente....

Enjoy NYC.
goofy.gif
[/qb]
Carrie, nuk ka shume rendesi se ku i kane ofruar, new york apo tirane!

besoj se njerezit me parime dhe nese nje organizate si mjafti do te ishte sic duhet te ishte do punoja jo per $300 por per $0 po te ishte nevoja, si ne new york ashtu edhe ne tirane.

po ti ke shume te drejte, $300 nuk jane pak per tiranen, po mendo vetem per pak...

-mbi 10 veta ne bord me rroge &gt;$300
-nje vile me qera te pakten $1000
-nje zyre ne veve center me kushedi sesa qera
- + gjera te tjera

jane goxha leke per nje organizate ne nje vend si Shqiperia, ku nje mesues merr apo nuk merr $170

ciao

summertimez

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Armik:
[qb]Une nuk pres asgje nga keta te As@n. Dhe e dini pse? Sepse jane thjesht nje nga dhjetera ojq-te e shumta qe kane geluar ne Shqiperi keto vitet e fundit pa bere kurre asgje te vlefshme, vec tryezave te rrumbullaketa, websiteve si ai i memes se tyre KRSH albaniansex.org e plot dokrra te tjera qe s'ua pa kush hajrin. [/qb]
Me vjen keq o 'armik i popullit dhe i studenteve', ASAN nuk ka dhjete vjet ne Shqiperi dhe as nuk ka organizuar tryeza te rrumbullaketa.

Mbi te gjitha nuk ka meme KRSH, por mos harro qe Mjafti e ka BABE!!! pyeti nje cike ato arbera e marinelera e kompani, sa kohe kane qene ZV. kryetare te KRSH???

[qb]
Nga ana tjeter, jane njerez te asaj skote qe nuk e durojne dot suksesin e tjetrit dhe sidomos ate te MJAFT i cili gjithashtu perbehet prej studentesh, por qe nuk ka qene kurre ndonje organizate qe flet nga maja e thanes duke bere teori sesi duhet apo s'duhen bere gjerat.
[/qb]
po ca nuk durojne dot suksesin e mjaftit more??? e kush e do ate sukses te blere e te shitur me $$$$????

po ca studentesh perbehet mjafti??? ti marrim nga 'maja e thanes'

ErjoniA - mezi ka mbaruar nje kolegj antikapat

ArbjaniA- spo 'vendos' dot te ku te beje masterin, mbase &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; nuk po fiton dot

Endri - fillon shkollen ne itali --&gt; vazhdon ne viene --&gt; e me sa me thane ca miqte e mi --&gt; ngel ne 3 apo 4 klasa tek new yorku ne tirane

...kur keto jane 'elita' drejtuese e mjaftit a do me per Belulin???

Prandaj mos me trego mua studentet e mjuftit... ca mediokra dhe nje ngeles!!!

[qb]
kur MJAFT ia plaste ne fytyre qeverise pakenaqesine per uljen e buxhetit te arsimit? Ku ishin ata kur MJAFT ishte ne rruge me gjithe qytetaret per te kerkuar uljen e cmimeve te albtelekom dhe kesh? Ku ishin ata kur.... e dini qe lista eshte shume e gjate?
[/qb]
po ca i plaste mjaft ne fytyre qeverise, po pse ore i plas kesaj qeverie per mjaftin???...

-qeveria beri sikur u bezdis nga mjafti
-mjaftit iu rrit kredibiliteti ne njerez
-qeveria e bleu mjaftin bashke me krebilitetin e bashke me Sondazhin

mjafti bashke me protestat e bera u perdor si vegel per te bere me te besueshme kete qeveri e ate rezultat sondazhi.

prandaj BOLL MA me keto gjepura!!!

[qb]
Dhe e sigurte qe ata s'kane qene kurre askund. Me siguri qe gjate tere kesaj lufte te gjate qe e beri MJAFT-in kete qe eshte sot, keta hasansat do kene qene duke prezantuar projektin e zgjedhje.com. Dhe me e bukura eshte se ndjehen te fyer tani qe MJAFt pasi ka bere plot e plot gjera te tjera ne terren, u ka hyre edhe atyre ne pjese, pasi ka paraqitur me nje sukses te padiskutueshem mediatik dhe profesional, edhe nje faqe web-i qe per mendimin tim eshte me e mira dhe me e plota. Une e di se ata kane punuar shume fort per kete faqe. Ata kane shkuar e kane kontaktuar vete me te gjitha forcat politike duke u kerkuar te dhenat e kandidateve. PD, per shembull, ngaqe e mori inat MJAFT-in per punen e sondazhit, u dha atyre cunave te dhena per vetem 45 kandidate. Por do ti qe edhe keta te Hasanit, te cilet deri nje dite para se Mjaft te nxirrte ne faqen e vet tek te dhenat e PD s'kishin asnje detaj, faaap te nesermen si me magji e pasuruan ate duke futur aty - cudi e madhe, he? - por rrumbullak 45 te dhena per kandidatet e PD dhe asnje me pak.
[/qb]
Ej, ta tregova nje here rrjedhen kronologjike dhe logjike te sondazhit, lexo postimet me larte!!!

po ja ta shpjegoj edhe nje here se qenke Trung fare ti!!!

Ato info i gjen edhe tek faqja e kuvendit popullor, pasi nje pjese e mire e kandidateve rikandidojne!!! + partite ia kane dhene vete + diasa i kane online, po varja kujt ia them.

ti qenke Armik i te dijes = Trung &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ah, sa per te faqe te plote e me te mire, ta spjegova edhe nje here, punen e $$$$ dhe donatoreve, pos mos e rruj fare plako, se MJAFTI ka per te RAPORTUAR tek DONATORET, faqja e asan eshe bere vullnetarisht dhe e ka ndergjegjen e paster.
thumbsup.gif

[qb]
Qofte dhe nga Has@ni i panjohur dhe parazitar i bijve te pushtetit qe po shkollohen ne perendim (pasi ne te popullit s'kemi aq pare sa te formojme dhe ne si ata: the Albanian Students @ Network-un).
[/qb]
e shoh dhe kuptoj qe e njihke mire ASAN-in....po ik ore Trung te thashe!!!

&quot;bijte e pushtetit po shkollohen ne perendim&quot; - si ne komunizem flet, ore...une shkollen time e kam me burse nga Universiteti im, jo nga shteti...shume te tjere si une keshtu e kane.

mos i hidh poshte kaq kollaj njerezit (ta shpjegoi dhe Kondrapedali me duket...)...

fajin kerkoja vetes qe nuk di me shume se sa te shtypesh si 'daktilografist' per hesap te mjaftit.

ah, me tingellon me ato te byrose politike se thua...'ne nuk kemi leke te shkollohemi jashte' nderkohe qe kryetari yt po e ben masterin ne Angli dhe e ka bere Rinas - Londer 5 here ne muaj si me qene Tirnae - Durres!!!

duken HIPOKRITET!!!!

[qb]
urime sidoqofte. zgjedhje.com eshte nje kopje shume e bukur. [/qb]
A se kam harruar, www.zgjedhje.com ka sloganin: &quot;Informohu dhe Voto&quot;

faqja e mjaft qe doli nje jave e kusur me vone e ka: &quot;mendo dhe voto&quot;

Po ik ore Majmuni Irko, ik!!! Tregoji ndonje tjetri kopjen
smash.gif
smash.gif

summertimez

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Diplomaticus:
[qb] O Armik

O lepurush, qenke fare mavri ti. Ej se nuk dua te filloj te permend shume emra te pervecem se ku i dihet mbase te gjej dhe ca gjera qe as ti nuk e di. Ej mos u ngaterro shume lart e poshte, se shume shpejt do dali nje rregull dhe ligj qe mund te luftoje OJF-te dhe abuzimet aty, se mos te kapi dhe ty tek MJAFTI se more fund. Ej po ti fund ke marre.

MJAFTI ka vjedh ASANI-n pike. Keto gjera i di me mire se ty, dhe i njof qe te gjithe kryetaret e Partive dhe e di shume mire kush ja ka dhene ASANIt informacionet per te gjitha gjerat, dhe nuk i kane parre copu paste, por HARD.

Ej ku e ke zyren ti Lepurush ose lepurushe, tek Rr Elbasanit apo ketu tek VEVE Group se MJAFT SH.A e drejtuar nga ish-dashnorja e Erit ne Gjimnaz, ej kujdes se mos te perplas ndonje makine e ndonje kandidati per deputet kur te dalesh nga vila tek rruga e elbasanit.

Se UDBja keshtu i largonte ata qe nuk e benin mire punen dhe me vone ja vinte emrin armik, si puna jote, kujdes se mos vjen ndonje Snjaperist prej Otporit apo Zemunit, se kishin respekt per ju ata, kur kam taku ca prej tek Palace Albania ne Beograd.

Ej po kishit dale ne konference per shtyp sot per websitin tuaj, sa ju zuri frika. Mos kini merak, se do ja u fusin dhe donatoret, dhe ty do te ngelet DAMKA MJAFT ne Ball si atyre KURVAVe ne kohen e Luigjit. [/qb]
Shife shife kontrapedal, &quot;shpresen&quot; tende tek ASAN per studentet dhe rinine shqiptare. Piji lengun. Ose masturbohu ne kor me ta duke gjetur argetim ne sharjen e punes qe disa te rinj te perkushtuar bejne dhe qe e njeh gjithe bota dhe mediat me te medha nderkombetare, me perjashtim te zvarranikeve ojq-iste shqiptare qe jane te gatshem te shemtojne gjithcka te suksesshme ku s'bejne pjese vete. [/qb]
Ore po qenke TRUNG ti more!!!!

Me duket se ky robi 'Diplopotatums' sikur te tha qe nuk eshte as me ASAN e as me Mjaft, por i njeh te dyja...

keshtu qe mos flit per shpresa...

nje gje me vjen keq, qe njerez qe kane per zemer ASAN rrijne e merrene me 'daktilografiste' si puna e jote!

ti paguhesh per kete pune, nderkohe qe ata kane provime.

por mbi te gjitha, futen me te njejtin kallup (e kam me komnetin tend Kondrapedal &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) me njerez si puna e jote.

megjitehse vetem toni eshte i ashper, sepse hipokritet e te pacipet si puna jote nuk marrin vesh me FAKTE apo ARGUMENTA apo LLOGJIKE!!!

se sa per gjuhe shqipe qe ishe &quot;shume afer&quot; ti, le shume per te deshiruar...se FJALORIN e paske COPE COPE

PS. mos e ke pare gje AliBenen??? :idea: :idea:

summertimez

Primus registratum

[qb] Bravo, bravo, vazhdo. Sa i forte qe je. Te prezantoj dhe me fshataren qe te beheni kompatibel te dy ne nje cift te pandashem idiotesk. Ju celebroj te dyve ne nje aleance virtuale derisa vdekja te mos ju ndaje ne absurditetin tuaj kokebosh, teksa endeni neper gjithesi te lidhur pazgjidhshmerisht, duke zhvilluar dialogun tuaj surreal me vetveten, nderkohe qe rrokulliseni bashke ne boshllekun e pafundem te kozmosit. [/qb]
O Armik i debatit = &quot;nuk te nderoj me nje replike&quot;

shko futi nje teke vodka kur thote kondrapedali se qenke dobet me fantazi...

kur thote robi &quot;nuk te nderoj me nje replike&quot; e mbyll gojen, nuk fillon te thurri pacavure si puna jote.

prandaj...shUsh...HuSH little one &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

PS&gt; Mjafti qenka cope cope kur do te mbrohet me nje te paafte si puna e ketij!!! s'di te beji dy pare debat!!!

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; megjithese te paafte kane qene neper debatite gjithe keta 'stars' te mjuftit
smash.gif
smash.gif

Hajt le te bejne pak qejf tani, mire qe u bene PAK te 'rendesishem'...se ashtu iu duket vetja
thumbsup.gif

Po mos harroni &quot;BISHT QENI DO TE NGELESH!!!!&quot;
smash.gif
smash.gif

fshatarja

Primus registratum

[qb] Bravo, bravo, vazhdo. Sa i forte qe je. Te prezantoj dhe me fshataren qe te beheni kompatibel te dy ne nje cift te pandashem idiotesk. Ju celebroj te dyve ne nje aleance virtuale derisa vdekja te mos ju ndaje ne absurditetin tuaj kokebosh, teksa endeni neper gjithesi te lidhur pazgjidhshmerisht, duke zhvilluar dialogun tuaj surreal me vetveten, nderkohe qe rrokulliseni bashke ne boshllekun e pafundem te kozmosit. [/qb]
8 me 2 ta beri Stili, vetem hartimet te paskan mbetur tani.
lol.gif

Post Scripter

Primus registratum

Aaaa, pse stili dhe summertimez, jane i njejti? Ku e di ti fshatarja? Apo je e njejta dhe ti? Threesome, zogu? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
lol.gif
booki.gif

fshatarja

Primus registratum

Un te them :ta beri 8 me 2 stili, se ta kishte mbledh me fakte, ti me thua : Aaaa,stili dhe summertimez qenkan nje.

Cfare llogjike!!!
lol.gif

Uuuuuu poooo,fillojne te dyja me S,prandaaaaj.

Te kisha edhe une llogjiken tende te turbulluar, do mendonja qe
Armiku,Alibaba dhe Ariu Kolargol jane i njejti.

...se fillojne te gjitha me A praaaa!!!
lol.gif

summertimez

Primus registratum

Armiku,

mori fund nga argumentat dhe fuqia e te argumentuarit!!!!

shume shume dobet!!!!

nuk po them me gje tjeter, se nuk kam degjuar ndonje replike te atyre qe kam thene deri tani!!!

po edhe po te degjoj e di qe do jete kot si puna &quot;stili dhe summertime jane nje&quot;, &quot;te trashegohet fshatarja me diplomaticus&quot;.... bo bo ca niveli!!!

OROSHI

Primus registratum

Mjafti i leshit,mjaft ore me kete mjaftin se na mjaftojne mjaft Partite.
Mjaft-sec me ngjane me nje fjale Rumanishte &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

summertimez

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Mjafti i leshit,mjaft ore me kete mjaftin se na mjaftojne mjaft Partite.
Mjaft-sec me ngjane me nje fjale Rumanishte &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
E ce ke thene bukur mor burre!!! ...po cfare do te thote rumanisht???

Tung

summertimez

Primus registratum

meqe ra fjala... kush eshte ne Shqiperi me date 2 Korrik???

Stadiumi QEMAL STAFA:

PD vs. PS vs. LSI vs. ASAN

ndeshje futbolli per kupen e Paqes!!!

stil

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Nga MJAFT I VERTETE -I/e sapoardhur
Anëtar/e # 12462:

... Historia e vertete e website eshte shume e vjeter. Ajo u be shume e realizueshme dhe qellim per ne mbas nje bisede qe patem mbi kete me G.B. Ideja e webit u fut tek aktivitetet e pergjithshme te fushtes per zgjedhjet. Ne mendjen tone, ai ishte projekti i G. ...
</span>

Duke sqaruar qe G.B, per te cilin behet fjale ne kete pasazh, eshte krijuesi i faqes www.zgjedhje.com dhe nje nga drejtuesit e ASAN, mendoj se kjo teme kaq e rrahur mund edhe te mbyllet ketu.

Me vjen keq qe kete pasazh e gjeta te afishuar ne nje teme tjeter te forumit, sepse ishte ne temen: www.zgjedhje.com, qe po kerkohej te hidhej balte mbi ASAN-in, duke e quajtur hajdut, etj.

Mund te na kishit kursyer shume kohe dhe shkrime, nese do ta kishit ndare me te gjithe ALBForumsat kete TE VERTETE qe ne fillim (te vertete qe kur e thame ne, na e kundershtuat me force dhe me pafytyresine me te madhe), pa qene nevoja te ndersenit &quot;simpatizantet&quot; a &quot;rrogtaret&quot; tuaj, per te thene gjera krejtesisht te padrejta dhe pa vend kunder ASAN dhe kunder vete krijuesit dhe ideuesit te zgjedhje.com.

Sidoqofte, falenderoj te gjithe ata qe gjate ketij diskutimi, paten besim tek ASAN dhe te vlerat e studenteve, anetare te kesaj organizate.

Kondrapedali

Kondrapedali

Doja të shtoja vetëm diçka të vogël.

Kam përshtypjen se këta mbështetësit e MJAFT këtu në Forum janë në fakt kundërshtarë të tij sepse nuk ka mundësi të thonë kaq shumë gomarlliqe e të ndërsejnë kaq shumë forumistë kundër tyre (e rrjedhimisht kundër MJAFT) në vend që të sheshojnë problemet e të pranojnë kritikat!

Ani83

Primus registratum

100% dakort me kondrapedalin. Le te sherbeje kjo si nje thirrje miqesore per te gjithe mbeshtetesit e Mjaft ne kete forum te jene te kujdesshem e te terhiqen nga disa tema qe kane perfunduar ne dialogje mes pak vetash duke degjeneruar here pas here.

Disa replika kane vajtur ne nje pike te tille qe gjeja me e mire eshte te mbeten ne monolog

Nje fjale e mencur qe kam degjuar kohet e fundit thote: Mos i lani koken gomarit!

fshatarja

Primus registratum

Gishto, s'e mora vesh punen e atij gomarit...

Nga nje ane na hiqesh si zjarrfikese, nga ana tjeter fut ca &quot;shprehje te mencura&quot; ku njeri qenka GOMAR, tjetri AI qe e lan...

Kush te jete gomari ne kete mes??? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Scienta.est.Potenzia

Primus registratum

O Gishto i Inatosur.

Ej si e ke emrin e vertete ti? Besian Pesha apo Pasha. Se besoj se ti duhet te jesh me nofken Gishto aty tek MJAFTi.

Ej po si beni sikur keta qe paskan info kaq te detajuara per Mjaftin, si Ali Baba, Ariu Kolargol, Gjinkalla dhe Armiku, Ti Gishto, sikur nuk qenkeni Mjaftista. Ej hidhjani ndonje tjetri keto jo neve qe e dime shume mire, se nga shkruani dhe kur shkruani, se kur merziteni tek Kafja qe keni tek Kopeshti tek Mjafti filloni dhe beni PR tek Albforumi.
Tung

Ani83

Primus registratum

jo mo jo, nuk shava njeri gomar, pupupu, cakmak paskeni qene te tere, barut!!!

si t'a shpjegoj, eshte pak a shume si puna e asaj qe i bie murit me koke

Ani83

Primus registratum

sa te rende e paskeni kete inatin me Mjaft!

Vazhdoni pa merak mes njeri tjetrit se cdo person tjeter qe u perzieka me juve qenka... ububu....

Do merziteni o derezinj, do mbeteni vetem, do hapni nje teme tjeter me nje titull akoma me bombastik etj etj. Une inatin si gishto nuk e kam shume te gjate, keni filluar &quot;gia&quot; te me merziteni se nuk po sillni asnje risi.

Tung e me te mira ne antimjaftizmin deri ne orgazem tuajin