www.zgjedhje.com

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: www.zgjedhje.com

D.m.th unë Jam Spiro I. pe Korçe?

O Antares a njeh ndonjë Spiro pe Korçe ti ore? Meqë je prej andej po të pyes.

Ka edhe içik vodka ke shishja Armik
goofy.gif
.

Post Scripter

Primus registratum

Pa merak hic. Ke vetem nje problem. Nje te kaluar miqesore me mua. Si dhe nje numer IP-je qe me korrespondon me ate te emailave qe me dergon. Hajt tashi, mblidhe veten. Nuk te dekonspirova plotesisht. S'te thashe asgje per M-ne per shembull.

Kondrapedali

Kondrapedali

Zhakin Troshani.

Lindur më 14/12/1975, Tiranë
Banues në Tiranë deri më 23/12/1998
Mërguar në Kebek/Kanada sepse e pa që në Shqipëri kishte shuuuuumë idiotër (u rrit d.m.th).

A thua më njeh? Të rroftë IP o rrotë se më dekospirove zorrët ngaqë po qesh e pjerdh në të njëjtën kohë
goofy.gif
.

Post Scripter

Primus registratum

Po boll bre i nxorre emrat e te tjereve lart e posht neper internet o njeri pa t'u dhimbsur fare se e dime qe s'do ta nxirrje emrin tend (shqiptar je dhe ti, ndonese moins idiot que nous les autres). Ça ne veut pas dire que tu ne peus pas etre quel jakin, que tu dis. Moi j'ai seulment dit ce que j'ai vu dans mon IP intercepteur. Rien plus.

stil

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Megjithatë, do i këshilloja simpatizantëve të ASAN mos të bëjnë të njëjtën gjë që bënë edhe simpatizantët e Mjaft. Mos hyni në AF vetëm për të replikuar apo ironizuar me ta. Nëse ato që janë shkruar më sipër janë të vërteta do thoja që puna juaj sapo ka filluar. Është ende herët që të shpërndaheni si vaji në lakra. Djema e vajza studentët presin shumë. Qofshit ju zëri i tyre! [/qb]
Kontrapedal, faleminderit per sygjerimin tend. Doja vetem te te thoja se kam hyre ne AF per te marre pjese tek pjesa e forumit "Albstudent", per te prezantuar nje inciative te ASAN PER STUDENTET, per te pare kush studionte ne vendin ku jam une, etj, etj, jo per te debatuar me nje tufe rrogtaresh parazite "simpatizante" te ndonje levizjeje, por ka disa gjera qe nuk mund te lihen pa u sqaruar, per respekt te atyre qe kete forum e marrim me serizotetin e duhur, ndaj dhe shkruajta shkrimin e mesiperm (me 6 fakte).

Ne e dime qe studentet presin shume (sepse jemi edhe vete te tille) dhe mundohemi brenda mundesive tona modeste (pa financime kolosale e buxhete te fryra) te bejme dicka te vlefshme, te gjithe bashke.

stil

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">I dashur Armik...dhe te dashur te tjeret qe rrine ne hije ndersa i lejojne vetes te
perfaqesohen nga ti...</span>

Po t’i jap pergjigjet nje nga nje se mos ngaterrohesh pastaj, jo per gje po e paske shume qejf te dalesh nga tema:

Fillimisht postuar nga ARMIK:
[qb] Une nuk pres asgje nga keta te As@n. [/qb]
Eshte normale, sepse ASAN eshte per studentet shqiptare jashte shtetit, nuk te perket ty si kategori (sipas asaj qe the).

[qb] Ku ishin keta hasanat kur MJAFT ia plaste ne fytyre qeverise pakenaqesine per uljen e buxhetit te arsimit? Ku ishin ata kur MJAFT ishte ne rruge me gjithe qytetaret per te kerkuar uljen e cmimeve te albtelekom dhe kesh? Ku ishin ata kur.... e dini qe lista eshte shume e gjate? [/qb]
Me fal shume nje pyetje:Cila nga keto temat e mesiperme, ka te beje me STUDENTET SHQIPTARE NE BOTE??? E nese s’ka … si mund te protestonte Asan-i per keto gjera???

Ne nuk perhapemi si “vaji neper lakra”, i nderuar Armik, ia kemi lene te tjereve kete veti, po pati dicka lidhje me kategorine e anetareve tane, atehere po, nderhyjme.

**Dhe kij parasysh qe eshte ASAN – jo hasan, por s’ka problem, ty t’i falim gabimet ortografike.

----

Persa i perket 45-es, 47-es, 157-es apo numrave te tjere pakuptim, t’i kam dhene pergjigjet me siper, keshtu qe nuk po t’i perseris serish. Gjej ndonje gje tjeter me origjinale ose meso te lexosh cfare kane thene te tjeret para teje perpara se te shkruash replika te bazuara ne ajer.

[qb] Has@ni i panjohur dhe parazitar i bijve te pushtetit qe po shkollohen ne perendim (pasi ne te popullit s'kemi aq pare sa te formojme dhe ne si ata: the Albanian Students @ Network-un). [/qb]
Ketu do isha mallengjyer jashte mase, nese pak me perpara ne disa postime, nuk do te me kishe disgustuar (shpifur) totalisht, si me poshte:

[qb] Pirdh “…” pirdh. Te cliron aparatin tretes dhe te kthjellon mendimet. [/qb]
Dhe ketu po e mbyll duke shpresuar qe me sa me pak pjesemarje si e jotja, t’i rikthehet serioziteti i duhur kesaj teme dhe ketij forumi.

Post Scripter

Primus registratum

Faktet e ASAN-it si faktet e PS-se ne spotet televizive.
FAKT: Bota nuk rrotullohet rreth Mjaftit.
FAKT: Ne e kemi hapur websajtin para juve.
FAKT: Ju keni marre leke per projektin e websajtit ndersa ne jo, prandaj ju i keni vjedhur.

FAKT: SHQIPERIA ME NE PO ZHVILLOHET.

Te bukura fakte. Por mire e the dhe vete: ti erdhe ne AF per te prezantuar nje projekt medioker dhe burokratik si ato prej te cilave mbijetojne prej vitesh shoqata parazite si ajo jotja: projektin per te zbuluar ku studiojne jashte shtetit shoket e tu, prinderit e te cileve (po te gjykosh qe ne Shqiperi me pune te ndershme nuk siguron dot aq para sa per te derguar femijet ne universitet jashte shtetit), jane pjese e kesaj qeverie te korruptuar e cila mundohet perdite te na mbushe mendjen me FAKT-et e saj televizive qe te votojme per PS.

Post Scripter

Primus registratum

Po meqe ra fjala: C'lidhje ka databaza e kandidateve per zgjedhjet ne Shqiperi, me studentet shqiptare ne bote. Apo, prit. Jane prinderit tuaj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Post Scripter

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stil15:
[qb]

**Dhe kij parasysh qe eshte ASAN – jo hasan, por s’ka problem, ty t’i falim gabimet ortografike.

[/qb]
Shkruhet: &quot;KI PARASYSH&quot; dhe jo &quot;KIJ PARASYSH&quot;. Dhe nuk thuhet më: &quot;ortografike&quot;, por &quot;drejtshkrimore&quot;. Se fundi: une e di qe shkruhet AS@N dhe jo Hasan, e madje as ASAN. Por ndoshta s'e di ti.

stil

Primus registratum

1. Shko lexo ne Fjalor cfare do te thote fjala: FAKT, se me shqipen nuk paske shume afrimitet me sa shoh (per te mos folur pastaj per frazat banale dhe mbreselenese qe perdor).

Eshte nje problem teresisht i yti, nese nuk te besohet apo po e meson tani, qe bota nuk rotullohet rreth Mjaft-it, por ky mbetet fakt.

2. Mos shto &quot;fakte&quot; nga mendja sikur i kam permendur une, sepse nuk ka asnje kuptim. Nese do te jesh kaq preciz, shtyp nje buton aty te faqja qe quhet &quot;cito&quot;, merri frazat qe kam shkruar aty ku permendja faktet, pastaj jep mendimin tend.

3.Iniciativa nuk eshte ajo qe po shpik ti, por quhet &quot;ZERI IM&quot; per botimin e artikujve te realizuar nga studentet ne mediat e shkruara shqiptare dhe nese gjykohet e rastit dhe me interes, edhe te huaja. Po ta them dhe nje here, informohu pastaj fol.

Nuk eshte nevoja te zbritet gjithmone &quot;ne rruge&quot;, sepse shumica e problemeve dhe ceshtjeve per t'u zgjidhur, kerkojne vetem kapacitet intelektual.

4. Zgjedhjet kane lidhje me studentet qe studiojne jashte shtetit, sepse ata kane te drejten kushtetuese te VOTES dhe gjithashtu te drejten te informohen per ate qe duhet te votojne.

5. Perfundimisht nuk ia vleka te flasesh me ty, sepse i devijoke replikave ne menyre shume trashanike dhe pa lidhje, ndaj kalofsh nje mbremje sa me te qete dhe relaksuese, neser eshte nje dite e re!

Post Scripter

Primus registratum

[qb] 1. Shko lexo ne Fjalor cfare do te thote fjala: FAKT, se me shqipen nuk paske shume afrimitet me sa shoh.[/qb]
Ah mor i gjore sikur ta dije sa afrimitet kam une me shqipen...

[qb]2. Mos shto &quot;fakte&quot; nga mendja sikur i kam permendur une, sepse nuk ka asnje kuptim. Nese do te jesh kaq preciz, shtyp nje buton aty te faqja qe quhet &quot;cito&quot;, pastaj jep mendimin tend.[/qb][/QUOTE]

Ate po bej. Dhe te siguroj se qysh nga nentori i 2002-shit kur kam hyre per here te pare ne AF, i kam alternuar per bukuri perdorimin e citimeve, me permbledhjen ne pak fjale te diarreve shumefjaleshe qe s'thone asgje, sic ishte rasti i FAKT-eve te tua.

[qb]3.Iniciativa nuk eshte ajo qe po shpik ti, por quhet &quot;ZERI IM&quot;, po ta them dhe nje here, informohu pastaj fol.[/qb][/QUOTE]

Po pra, ai projekti medioker, virtual, qe ndodh vetem ne internet, pa zbritur kurre ne rruge dhe pa mbrojtur kurre ndonje interes te qytetareve.

[qb]4. Zgjedhjet kane lidhje me studentet, sepse ata kane te drejten kushtetuese te VOTES dhe gjithashtu te drejten te informohen per ate qe duhet te votojne.[/qb][/QUOTE]

Po buxheti per arsimin s'ka lidhje me studentet? Po cmimet e larta te albtelekomit s'kane lidhje me ta? Kaq te pasur jane prinderit e tyre ne Shqiperi sa te mos u trembet syri nga faturat? Apo do jene nga ata qe &quot;i kane ne vije&quot; gjerat. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

[qb]5. Perfundimisht nuk ia vleka te flasesh me ty, sepse i devijoke replikave ne menyre shume trashanike dhe pa lidhje, ndaj kalofsh nje mbremje sa me te qete dhe relaksuese, neser eshte nje dite e re! [/qb][/QUOTE]

Patjeter. Do ta kem parasysh keshillen tende. Nuk ia vlen te flasesh me mua. Pse jo? Pse te mos jetosh me iluzionin se gjithcka ne bote eshte ashtu sic mendon ti? Gjumin e embel.

stil

Primus registratum

[qb] Te nderuar Albforumsa!

Gjerat bazohen ne fakte, ndaj nuk po e zgjas me filozofira, koincidenca, konstatime “obskure”, etj, etj:
---
FAKT 1: E hapa kete teme, thjesht per informacion dhe per diskutim te qete. Nuk isha une qe erdha ne temen tuaj per te thene qe www.zgjedhje.com, eshte me e mire, por JU (Alibaba dhe ndjekesit e tu besnike Arushi Kolargol dhe …ushet e tjere). Nuk me intereson se kush jeni dhe nuk dua ta di, por te pakten ne fund te 100 diskutimeve banale, mos thoni qe e vetmja gje qe ju intereson eshte qe te informohet publiku, sepse po te ishte keshtu, nuk do kishit bere hapin e pare e hedhur zjarr nje diskutimi te tille.

----

FAKT 2: www.zgjedhje.com eshte prezantuar shume kohe me pare sesa www.unevotoj.com , ndaj meqe, duke gjykuar nga emrat tuaj, i paskeni qejf historite e perrallat (Arushi Kolargol duhet t’i mbaje mend mire, se s’ka mbushur akoma as moshen per te votuar-1988 apo jo?) po ju tregoj dhe une nje:

Na kujtohet te gjitheve besoj ajo historia me qengjin dhe ujkun. Ne burimin ku ujku po pinte siper dhe qengji poshte, ujku akuzonte qengjin se i turbullonte ujin! (S’ka nevoje per koment besoj!)

----

FAKT 3: Qe nga drejtuesit e ASAN e deri tek personat qe punojne ne terren, nuk paguhet ASNJERI prej tyre (ndonjehere i duhet edhe te hedhin leke nga xhepi per te bere dicka), ndaj ju lutem mos hajdeni ketu te permendni grafikat me te bukura (te realizuara nga PROFESIONISTE) dhe lodhjen e madhe ne terren – se ne fund te fundit kush paguhet, per detyre e ka te lodhet dhe ta beje punen mire.

----

FAKT 4: Informacionet dhe numrat e kandidateve, kur dalin, i jepen njelloj, si ASAN-it ashtu dhe Mjaftit, ashtu dhe X-it, njesoj dhe Y-it. Po keshtu ndodh edhe me NDRYSHIMET e numrit te kandidateve, njesoj fare, si juve ashtu edhe neve. Nuk ka asnjeri ekskluzivitet.

Prandaj i nderuar Alibaba, nuk eshte “KOINCIDENCE” qe ne kishim X candidate te LSI –se dhe Y te LZHK-se, apo ku di une (sa mire qe paskeni patur durim t’i numeroni!), eshte FAKT!

Nje kuriozitet, cili eshte “shtabi i LSI-se”? Dicka eshte e sigurt, ASAN nuk egziston qe ta njohin partite, sepse eshte nje organizate krejt APOLITIKE, ata qe duhet ta njohin jane STUDENTET dhe Institucionet qe kane te bejne me ta.

----

FAKT 5: Ju keni marre X leke per realizimin e website tuaj, ASAN nuk ka marre ASNJE lek, i gezofshi pra ato leke…nuk e kuptoj ku eshte shija juaj e hidhur, etj, etj, (te hidhur duhet ta kishim ne, sepse ideja jone e treguar ne mirebesim PARA SHUME MUAJSH, u perdor nga te tjere, po nejse muhabet i gjate ky…), atehere ku eshte problemi???

– Eshte thene disa here me siper nga Forumistet: Asgje nuk i prish Shqiperise te kete 2, 3, apo 10 website te ketij lloji.

Nga i gjithi ky diskutim, me vjen ndermend (e ju kerkoj ndjese nese gabohem) vetem nje pergjigje:

Frika mos thone donatoret: “Po Mjaft-i, pse na mori gjitheato leke, kur ky lloj website u beka edhe pa leke fare sic e bene vullnetaret e ASAN-it?”

Nese eshte kjo…te na falni qe “ju krijuam probleme” ne kete drejtim, e beme teresisht pa qellim, jo per gje, por kur po punonim per websiten tone, as qe e kishim mendjen tek ju, por te studentet.

----

FAKT 6: BOTA NUK RROTULLOHET RRETH Mjaft-it! Ndaj mesohuni ta perballoni konkurencen ashtu sic duhet, sepse pervec eksluzivitetit te disa lokaleve te Tiranes, nuk besoj se mund t’ju lejohet me teper!

---

Nuk po e zgjas me, duke ju kujtuar se keto nuk ishin idera te miat, por thjesht FAKTE!

P.S. Dhe e gjithe kjo nisi vetem nga nje adrese interneti, mendo po te kisha shkruar ndonje fjale me shume… [/qb]

Kondrapedali

Kondrapedali

O Armik. Po ti edhe kur don të kapesh me llafet e tjetrit nuk din.

Ai ta tha në fillim që AS@N është një organizatë/shoqatë që interesohet për studentët jashtë Shqipërisë, si puna e Erion Veliajt p.sh që studioi në SH.B.A &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; . Pra nuk ka se si ti interesojë rritja e ç'mimeve të AlbTelekomit. Sigurisht që atyre u intereson (shpresoj) si diçka që ndodh në Shqipëri por nuk hyn në kuadrin e misionit të tyre (pra nuk hapen si vaji në lakra).

A propos de ce que tu pense de moi:
Je l'ai écrit plus haut mon nom, mon lieu de naissance e la raison pour laquelle j'ai émigré.
Le IP de l'ordi d'où j'écrive maintenant est celui de l'Institut de Recherche sur le Bois où je travail. Tu vois de quel idiot t'as l'air maintenant? L'Institut s'apelle Forintek et tu peux avoir acces à l'adresse suivante!

Forintek

Post Scripter

Primus registratum

Kontra, s'me intereson aspak vaji, lakrat apo deshira per t'i kombinuar te dyja. Ajo per te cilen po flisnim ishte nje teme, ku po diskutohej nese perben nje vjedhje website i Asan (asaj shoqates virtuale qe s'ka bere kurre asgje ne terren per askend, aq sa deri ti qe je nje stazhier shqiptar jashte, sot i degjove per here te pare).

Et puis, sur ta identite Kontra, je t'ai dit d'avant que peut'etre c'est un erreur de moi, et je voudrais te chercher pardon.

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaaaa, megjithmen? Mua nuk mu duk kështu megjithatë kthehemi tek qëllimi i temës.

Kush të tha ty që qëllimi i temës është të zbulohet se kush ka vjedhur çfarë? Me sa kam kuptuar unë, qëllimi i kësaj teme ishte informimi dhe diskutimi rreth sitit www.zgjedhje.com dhe jo sulme ndaj tij. Sigurisht kritika do ketë, edhe lavdërime do ketë por këtu ju e bëtë luftë të hapur kundër këtij siti sikur vetëm siti i Mjaft të kishte të drejtën të egzistonte!

Pra kur e grric prite që të ta krruajnë!

Scienta.est.Potenzia

Primus registratum

O Armik

O lepurush, qenke fare mavri ti. Ej se nuk dua te filloj te permend shume emra te pervecem se ku i dihet mbase te gjej dhe ca gjera qe as ti nuk e di. Ej mos u ngaterro shume lart e poshte, se shume shpejt do dali nje rregull dhe ligj qe mund te luftoje OJF-te dhe abuzimet aty, se mos te kapi dhe ty tek MJAFTI se more fund. Ej po ti fund ke marre.

MJAFTI ka vjedh ASANI-n pike. Keto gjera i di me mire se ty, dhe i njof qe te gjithe kryetaret e Partive dhe e di shume mire kush ja ka dhene ASANIt informacionet per te gjitha gjerat, dhe nuk i kane parre copu paste, por HARD.

Ej ku e ke zyren ti Lepurush ose lepurushe, tek Rr Elbasanit apo ketu tek VEVE Group se MJAFT SH.A e drejtuar nga ish-dashnorja e Erit ne Gjimnaz, ej kujdes se mos te perplas ndonje makine e ndonje kandidati per deputet kur te dalesh nga vila tek rruga e elbasanit.

Se UDBja keshtu i largonte ata qe nuk e benin mire punen dhe me vone ja vinte emrin armik, si puna jote, kujdes se mos vjen ndonje Snjaperist prej Otporit apo Zemunit, se kishin respekt per ju ata, kur kam taku ca prej tek Palace Albania ne Beograd.

Ej po kishit dale ne konference per shtyp sot per websitin tuaj, sa ju zuri frika. Mos kini merak, se do ja u fusin dhe donatoret, dhe ty do te ngelet DAMKA MJAFT ne Ball si atyre KURVAVe ne kohen e Luigjit.

Post Scripter

Primus registratum

Kush &quot;JU&quot; o mavri? Une nuk po shkruaj nga ndonje kapanon. Mjaft ndertove skenare. Tema ishte te flitej per www.zgjedhje.com dhe te thuhet e verteta rreth saj dhe per mendimin tim dhe - per fatin tend te keq - edhe te shume njerezve te tjere (qe ti i quan &quot;JU&quot;) materialet e kesaj faqeje jane vjedhur ne menyre te paskrupullt nga nje tjeter faqe. Nese diskutim ti quan vetem t'i thurim lavde antivleres dhe te themi &quot;hosanna&quot; per cdo pacavure qe na serviret si kulmi i kreativitetit, harroje se kete mendim ndan dhe pjesa tjeter e botes.

PS. Sa po vuan nga lemza nje jakin i gjore qe s'di c'po bejne me emrin e tij, nderkohe.

Post Scripter

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Diplomaticus:
[qb] O Armik

O lepurush, qenke fare mavri ti. Ej se nuk dua te filloj te permend shume emra te pervecem se ku i dihet mbase te gjej dhe ca gjera qe as ti nuk e di. Ej mos u ngaterro shume lart e poshte, se shume shpejt do dali nje rregull dhe ligj qe mund te luftoje OJF-te dhe abuzimet aty, se mos te kapi dhe ty tek MJAFTI se more fund. Ej po ti fund ke marre.

MJAFTI ka vjedh ASANI-n pike. Keto gjera i di me mire se ty, dhe i njof qe te gjithe kryetaret e Partive dhe e di shume mire kush ja ka dhene ASANIt informacionet per te gjitha gjerat, dhe nuk i kane parre copu paste, por HARD.

Ej ku e ke zyren ti Lepurush ose lepurushe, tek Rr Elbasanit apo ketu tek VEVE Group se MJAFT SH.A e drejtuar nga ish-dashnorja e Erit ne Gjimnaz, ej kujdes se mos te perplas ndonje makine e ndonje kandidati per deputet kur te dalesh nga vila tek rruga e elbasanit.

Se UDBja keshtu i largonte ata qe nuk e benin mire punen dhe me vone ja vinte emrin armik, si puna jote, kujdes se mos vjen ndonje Snjaperist prej Otporit apo Zemunit, se kishin respekt per ju ata, kur kam taku ca prej tek Palace Albania ne Beograd.

Ej po kishit dale ne konference per shtyp sot per websitin tuaj, sa ju zuri frika. Mos kini merak, se do ja u fusin dhe donatoret, dhe ty do te ngelet DAMKA MJAFT ne Ball si atyre KURVAVe ne kohen e Luigjit. [/qb]
Shife shife kontrapedal, &quot;shpresen&quot; tende tek ASAN per studentet dhe rinine shqiptare. Piji lengun. Ose masturbohu ne kor me ta duke gjetur argetim ne sharjen e punes qe disa te rinj te perkushtuar bejne dhe qe e njeh gjithe bota dhe mediat me te medha nderkombetare, me perjashtim te zvarranikeve ojq-iste shqiptare qe jane te gatshem te shemtojne gjithcka te suksesshme ku s'bejne pjese vete.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fatkeqësisht nuk shoh ndonjë ndryshim mes ju të dyve. Armik, të thuash që më ka vjedhur nuk të jep aspak të drejtë. Nëse nuk mundesh ta provosh mos vill vrer por ul kokën e vazhdo punën tënde qytetare!!!!!
Edhe ky Diplomati më lart diplomacinë e paska harru me ndonjë WC aeroporti rrugës për tu kthy n'Tiranë.

Eh shqiptarët e shkretë që nuk mund t'i zënë besë as jo-qeveritarëve tani
smash.gif
smash.gif
.

P.S. Armik, quhet Zhakin ai që ka zënë lemza &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; .

fshatarja

Primus registratum

O armik!

Me kè je armik, e me kè mik ti? Se Mjaftit ia nxore bojen me ato fjale te ndyrrrra
qe perdor.

Na hape barkun,na hape.