Oh - sa kam qesh me veten time - të dija afër nju jorkut (kjo shpjegon atë mesazhin tjetër) /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga NeverAlone:
[qb] ...Une jam ne Virginia edhe une s'ta tregoj shkollen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
LOL /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Darien:
[qb] Oh - sa kam qesh me veten time - të dija afër nju jorkut (kjo shpjegon atë mesazhin tjetër) /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o sa mirë briiigi, do i bëj seri më duket... një herë të shoh aty ku je, pastaj vij të shoh dhe në St. Louis, si thua?Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] hey qeka ne st louis /pf/images/graemlins/smile.gif ...mund te transferohem dhe une ne st louis soon. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LOLOLOL ca m'shkriu ky mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga MamiMeThoteQeJamCool:
[qb] Majestic,
Ti i quajtur nje psikopat? /pf/images/graemlins/frown.gif Ai unik nje shaka. Lutem ekzistoj im shok.![]()
Brenda nyje e shquar bote une para dreke nyje e shquar coolest!
byebye,
Mami e Baba Thote Qe Jam Cool!!!! [/qb]