www.umsl.edu

bengu

Primus registratum
Re: www.umsl.edu

Kshu eshte kur tallin robt b***n me shqipen... /pf/images/graemlins/smile.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeverAlone:
[qb] ...Une jam ne Virginia edhe une s'ta tregoj shkollen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Oh - sa kam qesh me veten time - të dija afër nju jorkut (kjo shpjegon atë mesazhin tjetër) /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

hey qeka ne st louis /pf/images/graemlins/smile.gif ...mund te transferohem dhe une ne st louis soon. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] Oh - sa kam qesh me veten time - të dija afër nju jorkut (kjo shpjegon atë mesazhin tjetër) /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
LOL /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] hey qeka ne st louis /pf/images/graemlins/smile.gif ...mund te transferohem dhe une ne st louis soon. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o sa mirë briiigi, do i bëj seri më duket... një herë të shoh aty ku je, pastaj vij të shoh dhe në St. Louis, si thua?

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MamiMeThoteQeJamCool:
[qb] Majestic,
Ti i quajtur nje psikopat? /pf/images/graemlins/frown.gif Ai unik nje shaka. Lutem ekzistoj im shok. :cool:

Brenda nyje e shquar bote une para dreke nyje e shquar coolest!

byebye,
Mami e Baba Thote Qe Jam Cool!!!! [/qb]
LOLOLOL ca m'shkriu ky mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MamiMeThoteQeJamCool: mire shqip din ti , a do mua mesoj edhe? :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MamiMeThoteQeJamCool

Primus registratum

Sa per informacion:
Une flas shqip ne menyre perfekte!

Do t'ju lutesha te korigjonit firmen tuaj ne anglisht para se te talleshit me stilin tim madhor ne te shkruar. Mbasi te mbaroj kete mesazh, sigurisht do kthehem ne stilin tim te vjeter (madhor edhe ky), sepse ai me pelqen me shume. Gjithe te mirat. Mirupafshim.

Me respekt,
MamiMeThoteQeJamCool!!!! :cool:

ps. Mami im mendon qe edhe ti je me te vertete shume cool. :cool:

butterfly

Primus registratum

E di qe flas me veten se nuk me mbeshtet njeri po hajde:

-Sa qejf, java e fundit e klasave!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Pastaj Finals :book: :book:

Pastaj ciao librave per tre muaj :wave: :wave: edhe qejf :goofy: :goofy:

alb_thug

Primus registratum

Lulja e Majit a je ende ne Virginia... sepse edhe une jam ne Virginia edhe po me duket po te njof, nese je ti qajo qe po mendoj shoqja e Kaltrines