WRESTLING!!!

disku

UNI
Re: WRESTLING!!!

Ka qen njeri nga ju ne nje LIVE event? Uni ka qen 2 here. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Te dyja heret kam pa RAW ne Madison Square Garden. E para ka qene ne 2002 kur u kthye HHH (Hunter Hurst Helmsley) nga nje demtim 1 vjecar. Edhe e dyta ka qene ne 2003 kur ne Raw ishte edhe i madhi BILL GOLDBERG.
Akoma e mbaj mend turmen e cmendur te Madison Square Garden duke bertitur. GOLDBERGGG GOLDBERGGG.
Fatkeqsisht fotot e bera me kamera dixhitale i kisha ruajtur ne PC memoria e te cilit me humbi kur mu desh te formatoja hard diskun.

Satana me gjith ferkimet po deshe literature (Revista ose edhe biografi) wrestling me thuj. Paguj shipping and cost vete po deshe. /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

rrofsh e dashur uni per gadishmerine, por jam vete nje fans i wrestling (edhe pse nuk kam qene ndonjehere live ne RAW apo Smack!) kam ndjekur rregullisht qe nga `93 te gjitha evenimentet si dhe kam te plota bibliografite dhe jeteshkrimet.

Alanis

Primus registratum

Na e mori ne kthese kjo shoqja, paska pa live events... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga jawa22:
[qb] nuk e di a e shikojn shume smackdown ne Shqiperi por ketu ne canada e shikojne shume njerez.

Te preferuarit e mi jane Eddy Guerero dhe John Cena. [/qb]
Tani per momentin keta me pelqejne dhe mua!
por...Undertaker mbetet gjithmone 1!

pippo

Primus registratum

GOLDBERG GOLDBERG GOLDBERG

The spear :smash: :smash: :smash: :thumbsup:

raw :thumbsup: smackdown :sleep:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Tani per momentin keta me pelqejne dhe mua!
por...Undertaker mbetet gjithmone 1! [/qb]
The PHENOM
11 Wrestlemania pa humur asnjehere. Njeriu i Varreve, American bad@$$ apo edhe pronari i Anes se Erret (Dark Side) eshte nga ikonat e vetme te mbetura ne WWE.

Keto kohe do shfaqet edhe nje PPV (Paguaj per te pare) e sponsorizuar nga WWE me titullin ECW One Night Stand. Extreme Championship Wrestling. Should be gooddddddd.

Per sa i perket Smackdown apo RAW ne nje interviste Vince Mcmahon ka shprehur faktin qe Raw eshte emisioni qe i jep me shume TV Shares per faktin qe eshte te henen LIVE kurse Smackdown jepet i rregjistruar te Enjten edhe zhvillohet te marten.

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] per qefin tuaj dhe timin kam filluar te bej komentin e wrestling ne telesport per fansat brenda shqiperise... wwe smackdown! cdo te hene ne oren 21:20 :wave:

pak reklame per veten me ljohet apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Daku ti mire ben qe reklamohesh, sepse dhe ne mbase kemi nevoje te te njohim dhe miqesisht te te japim ndonje keshille apo sugjerim.
Une psh jam nje ndjekes i rregullt i wrestling-ut dhe sidomos tek Telesport.
Nje keshille e imja per ty eshte qe kur wrestlerat flasin apo replikojne me njeri-tjetrin, ju si komentatore ose beni perkthimin ose na lini t'i degjojme live, sepse ju ne kete moment filloni e komentoni gjera qe mund t'i thoni dhe me vone gjate ndeshjes.
Besoj e mirepret kete keshillen time miqesore.
Shpresoj te jem ne shtepi sot dhe te te ndjek.
Tung.

Daniel H

Primus registratum

[qb] thx per keshillen! [/qb]
Faleminderit dhe ty per mirekuptimin.
Dje mgjse ndejta ne shtepi, nuk e ndoqa dot per shkak se s'kishim drita, nga shiu i madh qe ra.
Besoj te enjten ne ritransmetim do te te ndjek.
Dhe disa pyetje kisha per ju: Pse i transmetoni puntatat 2 jave me vonese? Apo kushton shume, te blesh ate te javes se fundit?
Nejse kalofsh mire!

S6T6N6

Forumium maestatis

raw eshte i vetmi spektakel wwe qe transmetohet live ne shba nepermjet spiketv, nderkohe qe smackdawn! regjistrohet te martave dhe transmetohet i regjistruar te enjteve (qe nga java qe vjen te premteve) ne shba nepermjet valeve te networkut UPN. sipas pageses qe ben kompania blerese (ne kete rast telesport) vjen edhe regjistrimi. ne kete rast kontrata mes dy paleve eshte me 3 jave diference.

:wave:

Daniel H

Primus registratum

[qb] raw eshte i vetmi spektakel wwe qe transmetohet live ne shba nepermjet spiketv, nderkohe qe smackdawn! regjistrohet te martave dhe transmetohet i regjistruar te enjteve (qe nga java qe vjen te premteve) ne shba nepermjet valeve te networkut UPN. sipas pageses qe ben kompania blerese (ne kete rast telesport) vjen edhe regjistrimi. ne kete rast kontrata mes dy paleve eshte me 3 jave diference.

:wave: [/qb]
Qenka 3 jave fare?!
Nejse une beja dieferencen me ato qe shoh tek Sky Sport 2 dhe Italia 1 qe jepte te shtunen,prandaj me dilnin 2 jave.
Nje e forte imja eshte se desh kam humb nje bast me punen e wrestlingut para ca ditesh.
Per kete shkak u be cekici i Triple H mbi fytyren e Batistes (The Animal) dhe fakti qe ky i fundit u mbulua me gjak (kete e ndoqa tek Sky Sport).
Ne diskutim e siper qe e gjithe wrestlmania eshte falco, une mbroja idene time qe ka raste qe situata degjeneron dhe merr permasa serioze, aq sa ka pas dhe te vdekur ne ring.
Per kete se nga m'u fiksua nje infomacion qe kishit dhene ju mbi vdekjen e Owen Hart dhe Big Bossman dhe e permenda ne bisede.
Jo kane vdekur jo s'kane vdekur ne ring dhe vendosem te hynim ne internet per te gjetur faktet.
Deshi Zoti qe kish vdek O. Hart nga nje renie qe me shpetoi basti se kush bente nja 10 birra, sepse te tjeret o kishin vdek nga overdose, shumica nga atake kardiake (si Big Bossman) dhe te tjeret te vdekur natyralisht.

Ok. degjohemi prape

S6T6N6

Forumium maestatis

i fundit ishte chris candido (aka skip i boddy donnas ne wwf) qe vdiq nga nje overdoze kokaine!

disku

UNI

Chris Candido vdiq nga nje hemoragje brendeshme e shkaktuar nga nje demtim ne kembe mer ti sa mire i merrke infot. /pf/images/graemlins/wink.gif

Per te vdekur kane vdekur ca si shume edhe kjo e ka vrare shume imazhin e WWE.

Davey 'British Bulldog' Boy
Owen Hart
Crash Holy
Miss Elizabeth
Ray 'Big Boss Man' Taylor
Chriss Candido

Te gjithe kane pasur vdekje 'profesionale' pra si rrjedhoje e sforcimit ne mundjen profesionale.

Me kalu tek Wrestling activ. Kete jave RAW ishte dita e pare e nje maratone 4 javore te nje perzgjedhjeje atletesh. Si per ironi Smackdown behet akoma me e varfer per faktin se humbet kampionin wwe John Cena i cili do ti bashkangjitet RAW. Cena u paraqit ne RAW ku refuzoi ftesen e Eric Bischoff per tju bashkuar grupit te kryqezoreve anti ECW. Duhet thene se po te henen u rikthye ne RAW ish pronari i ECW, Paul Heyman bashke me Dydley Boyz. Kur ne skene hyjne kryqezoret e Bischoff (Christian, Edge, Tyson Tomkov, William Reagal etc) Heyman nxjerr nga turma e njerezve ish legjendat e ECW. Tommy Dreamer, Sandman, Rhyno, The Dudleyz etc.

20050606_raw_624a.jpg

disku

UNI

Smackdown is BORINGGGGGGGGGGGG
Raw eshte shfaqja qe i sjell me shume TV Share familjes McMahon dhe si e tille i jepet me shume rendesi. E ka thene ne nje interviste vete Vince. Edhe te nisesh nga fakti se Raw gjithmone organizohet ne qytetet me me shume kapacitet dmth aty ku qendra e vemendjes sportive dominon. Po ashtu superstaret e Smackdown jane nje shaka ti krahasosh me Raw. Hiq nje Undertaker edhe nje ISH-John Cena te tjeret jane nivel mesatar, aq sa pretendon per titull Bradshaw i cili ne Raw nuk fitnte dot as Tag Team Championship. Krahasimet

Raw: WWE Champion: John Cena, World Heavyweight Champion Dave Batista,
Smackdown: ?????? No tittles yet. /pf/images/graemlins/wink.gif

Raw: Intercontinental Championship: Shelton Benjamin
Smackdown: United States Champioship: Orlando Jordan
Natyrisht qe Shelton eshte atlet me i kompletuar je Orlando per faktin eshte disa here NCAA champion ne wrestling amatorial.

Raw: Womens Champion: Trish Stratus
Smackdown:Cruserweight Champion: Poul London
Nuk mund te behen krahasime per nga diferenca e sexit megjithse nga ana taktnike London eshte perfekt ama Raw ka avantazh te terheq sexin femer me kete divizion. /pf/images/graemlins/wink.gif

Raw: World Tag Team Champs: Hurricane and Rosie
Smackdown: Joey Mercury and Johny Nitro.
As e marr mundimin ti krahasoj...Hurricane (Shane Helms) edhe Rosie (Half part of the Wild Samoans) jane shume ama shume me te kompletuar se 2-shja gati e panjohur me siper (Vetem Johny Nitro ka pak WCW experience...)

Dukshem Raw eshte me terheqes.

Daniel H

Primus registratum

[qb] raw eshte i kuq, smack! eshte blu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po RAW-n eshte shtrenjte ta blesh, apo nuk e praktikojne menyren transmetimit me puntata te regjistruara?
Dhe tjetra, po disa legjenda si: Goldberg, The Rock, Stone Cold, Kevi Nash, Rob Van Damme etj, a e vazhdojne me kete sport, apo jane terhequr perfundimisht?

S6T6N6

Forumium maestatis

raw dhe smackdown jane dy kompeticione qe luhaten gjithnje ne te njejtat niuvele shikueshmerie... shembull: dikush preferon undertaker, john cena, booket T apo Akebono /pf/images/graemlins/wink.gif ca te tjere preferojne triple h, rick blair, batista apo jericho! pra eshte ceshtje preferencash... nderkohe qe per shqiperine RAW transmetohet ne digitalb te merkurave nen komentin e profesor ahmet golemit te cilin e pershendes :wave:

disku

UNI

Quhet Rick Flair jo Blair. Blair eshte kryeministri i Anglise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cena eshte ne RAW. Sa per trasmetuesit kam ndigjuar fillimisht ata te RTL2 Gjerman rreth 1992-95. Me pas ata italiane te Italia1 ne 1995-97. Me vone filloi te jepte shijaku kolazhe ndeshjesh nga 3 federatat (WWF, WCW, ECW)Ky sikur ja jepte pak per komentim. Nuk te kam nigju as ty as A. Golemin kshuqe nuk ju gjykoj dot. Ama si e komentojne wrestling legjendaret JR (Jim Ross) edhe Jerry THE KING Lawer asnje nuk eshe ne gjendje ta beje. Repertori i tyre eshte i mahnitshem. MImika e pakrahasueshme. Smackdown ka dyshen Michael Cole and The Suplex Machine TAZZ i cili u sulmua nga Curt Angle dje.
Meqe jemi tek Smackdown.
20050609_anothershocker.jpg