Women!
Artin Papirus rex 5 Oct 2017 #87 Po të ishte kështu, fotot që solla më lart do të kishin marrë pëlqime, po nuk kanë marrë asnjë...
R Rimseb10 Valoris scriptorum 5 Oct 2017 #90 TinkerBell said: View attachment 6386 Click to expand... Sa klas qe ke ku e ke mar gjith ket, a se ke secret
TinkerBell said: View attachment 6386 Click to expand... Sa klas qe ke ku e ke mar gjith ket, a se ke secret
T TinkerBell Papirus rex 5 Oct 2017 #91 Rimseb10 said: Sa klas qe ke ku e ke mar gjith ket, a se ke secret Click to expand... Nga Google Images Asgjë sekrete.
Rimseb10 said: Sa klas qe ke ku e ke mar gjith ket, a se ke secret Click to expand... Nga Google Images Asgjë sekrete.
R Rimseb10 Valoris scriptorum 5 Oct 2017 #92 TinkerBell said: Nga Google Images Asgjë sekrete. Click to expand... Ok mjafto te ket sukses imitimi ne kto Images
TinkerBell said: Nga Google Images Asgjë sekrete. Click to expand... Ok mjafto te ket sukses imitimi ne kto Images
Artin Papirus rex 31 Oct 2017 #95 Më duket se disa këtu nuk e kanë kuptuar temën siç duhet... Tema thotë foto dhe piktura, jo karikatura
Më duket se disa këtu nuk e kanë kuptuar temën siç duhet... Tema thotë foto dhe piktura, jo karikatura
Chrono_Crusade Valoris scriptorum 1 Nov 2017 #96 Edhe permbajtja e karikatures femer eshte , aq me teper me nje mesazh shume me te forte
Artin Papirus rex 1 Nov 2017 #97 E ku mesazh më të fortë se i fotos sime?! Askush s'mund të japë dot mesazh më të fortë se ajo!