What the fuck!

Seyfert

Valoris scriptorum
[22:05:44] [NOTICE Shijaku.Albnetwork.net]: *** You are banned from Albnetwork.net (PROXY)
[22:05:44] Closing Link: Shqiperia_7514[185.33.33.134] (User has been banned from Albnetwork.net (PROXY))
[22:05:44] Disconnected from server.

Mos vendosni oper personave qe nuk njohin ip ju lutemi se krijoni konflikte te panevojshme me userat.
Ju faleminderit!
 

Images

Forumium praecox
@Seyfert E Kan Qejf Te Bojn Gline Kta e kan ne terezi se ka 300 usera Nese Nuk besh gline/Akill/shun userat MBi 300 ta besh Veten me e mbyll pv :D
 

klea

Ad Maiora
@Images po shtyhet afati per root ...nuk eshte me ne 2020 po i afrohet 2030:D:D:D
Po rri o burre se te mer malli me lexu nje ankese se sdel nje po eshte be si oferta mer 1 te vijne 2(i dyti je ti)..... Mendon qe sa me shume te ankohen aq me i dobishem behesh????Nuk eshte kjo forma e qasjes ;).Nuk eshte aspak serioze dhe koherente nga ana jote ti bashkangjitesh te GJITHA ankesave ndaj atij stafi qe po kerkon me kembengulje te behesh pjese e tij.Kalofsh mire.
@Seyfert te kerkoj falje qe bera nje nderhyrje ndoshta te pavend dhe qe ska lidhje me ankesen tende...duke shpresuar qe problemi yt te shikohet nga stafi te uroj gjithe te mirat.
 

Seyfert

Valoris scriptorum
[22:50:45] Closing Link: Shqiperia_9651[185.33.33.131] (User has been banned from Albnetwork.net (- Proxy - 185.33.33.***))

Same fuckin shit!
 

Seyfert

Valoris scriptorum
[21:16:27] [NOTICE H0rus.Albnetwork.net]: *** Looking up your hostname...
[21:16:27] [NOTICE H0rus.Albnetwork.net]: *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
[21:16:28] [NOTICE H0rus.Albnetwork.net]: *** You are banned from Albnetwork.net (- Proxy - 185.33.33.***)
[21:16:28] Closing Link: Shqiperia_3903[185.33.33.131] (User has been banned from Albnetwork.net (- Proxy - 185.33.33.***))
 

Seyfert

Valoris scriptorum
[20:57:57] [NOTICE Shijaku.Albnetwork.net]: *** Looking up your hostname...
[20:57:57] [NOTICE Shijaku.Albnetwork.net]: *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
[20:57:57] [NOTICE Shijaku.Albnetwork.net]: *** You are banned from Albnetwork.net (- Proxy - 185.33.33.***)
[20:57:57] Closing Link: Shqiperia_6612[185.33.33.131] (User has been banned from Albnetwork.net (- Proxy - 185.33.33.***))
Every Day same shit again!
 

n00b

Forumium maestatis
@Seyfert

ip-te 185.33.33.130-133 (me ate me 134 ne fund nuk besoj te kesh me probleme) jane ne cdo blacklist te mundshem per spame e liste proxy... mjafton ti kerkosh ne google... kjo sjell qe boti ti kape automatikisht keto ip.

Keto "ip" u fshine, por, ne momentin qe boti ben update listat, rrezikohet qe te rikthehet e njejta situate.

[01:35:18pm] -OperServ- *@185.33.33.131 deleted from the AKILL list.
[01:35:21pm] -OperServ- *@185.33.33.132 deleted from the AKILL list.

Pra, per momentin besoj se do jete zgjidhur si problem. Nuk perjashtoj ama qe mund te rikthehet. Mundohu te evitosh te lidhesh me keto ip 185.33.33.130-133.

Gjithe te mirat.
 

Seyfert

Valoris scriptorum
@Seyfert

ip-te 185.33.33.130-133 (me ate me 134 ne fund nuk besoj te kesh me probleme) jane ne cdo blacklist te mundshem per spame e liste proxy... mjafton ti kerkosh ne google... kjo sjell qe boti ti kape automatikisht keto ip.

Keto "ip" u fshine, por, ne momentin qe boti ben update listat, rrezikohet qe te rikthehet e njejta situate.

[01:35:18pm] -OperServ- *@185.33.33.131 deleted from the AKILL list.
[01:35:21pm] -OperServ- *@185.33.33.132 deleted from the AKILL list.

Pra, per momentin besoj se do jete zgjidhur si problem. Nuk perjashtoj ama qe mund te rikthehet. Mundohu te evitosh te lidhesh me keto ip 185.33.33.130-133.

Gjithe te mirat.
Po pra duhet me u fut me proxy qe mos te kapi boti. Nuk e marr mundimin fare te gjej proxy e te futem, thjesht ai qe ka konfiguru botin te jete pak me aktiv dhe te shohin ip qe nuk jane proxy e ti heqe nga blacklist.
klm
 

n00b

Forumium maestatis
Po pra duhet me u fut me proxy qe mos te kapi boti.

Ta ka dhene serish si problem? Se une skam pare te te kete bllokuar serish...

...thjesht ai qe ka konfiguru botin te jete pak me aktiv dhe te shohin ip qe nuk jane proxy e ti heqe nga blacklist.

Do ja bej te ditur. :) Flm.

klm
 
Top