po c'na rri n'radhe atehere ti faithless? ik pra pak, se s'po durokam dot :smash: kam gjithe diten pa e bere cicin sot... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ohhhhh, me thone te drejten Satana i pashe dy-koka nje me floke te gjata nje tulle /pf/images/graemlins/laugh.gif .... thashe me vete: po me bojne syte xixa.... po kjo banjo unisex.... po pse ka dy pernjehere spo e marr vesh......
une po pres ne rradhe po a na solle ndonje krem per duart apo.......... se sapuni te than lekuren /pf/images/graemlins/laugh.gif po jemi mesuar me rradha ne popull thashethemexhi qy ne 5-te mjesit u cojshin komshijet ne rradhe
wahh po ti pse nuk del asnjehere ne rradhe me pyesnin.....
po nuk dal i thosha mami sme thote gje... (e kishte shitsen mik i merrte gjonat mbas pune mami im /pf/images/graemlins/laugh.gif )
wahh po hajde mi se behet qejf....
e une si qyp i logel shkova nje dite te shtune ne mengjes heret se thashe se mos kushedi...... kurioze....
pooooooooooo
llafe llafe llafe mu ngriten nervat gjith lagja neper goje ..... mora qumshtin u ktheva ne shtepi e mami duke qeshur me tha he mi si shkoi rradha... ik i thashe se nuk jam per rradha une.......
po ti satana te bo me majt rradhe... se ke selezionuar nje grup te mire qe ke qejf ti shofesh kur hyn e dalin nga banjo :devil:
/pf/images/graemlins/laugh.gif ciao po shkoj ke banjo e zyres spo duroj dot mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ME TERE KETA NJEREZ KETU MUA NUK ME VJEN RRADHA KURRE. KUSH ESHTE PRONARI I BANJES TI JAP CA PARA SE MBASE KORRUPTOHET DHE ME FUT PA RRADHE SE GJOJA KAM PROBLEME ME VESHKAT. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po c'far te boj moj zemer? deri sa te mbaroni ju,une u laga ne pantollona si cekja..
rroft lana per mua,si te duash hajde edhe ti e mbaro pune shpejt shpejt pa na pare ndonjeri. /pf/images/graemlins/smile.gif
JO PO KESHTU S'ECET. JUVE PASKENI DHE PRETENDIME,DONI LETER TUALETI TE BUTE,TE BUTE S'KA LETER ZMERIL PO DESHET,SE AJO FSHIN ME MIRE. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poison po ti je cift apo jo.... dy veta eshte mire se shkurtohet rradha...
sa ide geniale /pf/images/graemlins/laugh.gif
behen dhe njohjet e rastit :devil: :lol:
do flas urgjentisht me Satana per pergjigjen /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.