WC - Unisex

pippo

Primus registratum
Re: WC - Unisex

jo jo rofsh po ne banjo per handikapatet sjell ters me mire neper shkure /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

po c'na rri n'radhe atehere ti faithless? ik pra pak, se s'po durokam dot :smash: kam gjithe diten pa e bere cicin sot... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

nji bjonde, nji brune, nji kuqe.....edhe m'hale t'Af-se ka hy Benettoni. ka hik koha ku robi kish i çik prajvasi.

beshbossi

Primus registratum

epo ne te pakten nuk rrime dy ore brenda si ti,qe merr edhe librin me vete!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Satana sa ere e mire vinte ai sapuni i duarve...
nice :kiss:

Po mire ti gjithmone ketu mbrapa meje vjen ne rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po iki per weekend po kur te vij te henen do jem e nxirre nga dielli keshtu qe.. na e ve dhe nje moisterizer per duart dhe trupin :devil:

ciao /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ohhhhh, me thone te drejten Satana i pashe dy-koka nje me floke te gjata nje tulle /pf/images/graemlins/laugh.gif .... thashe me vete: po me bojne syte xixa.... po kjo banjo unisex.... po pse ka dy pernjehere spo e marr vesh......

une po pres ne rradhe po a na solle ndonje krem per duart apo.......... se sapuni te than lekuren /pf/images/graemlins/laugh.gif po jemi mesuar me rradha ne popull thashethemexhi qy ne 5-te mjesit u cojshin komshijet ne rradhe
wahh po ti pse nuk del asnjehere ne rradhe me pyesnin.....
po nuk dal i thosha mami sme thote gje... (e kishte shitsen mik i merrte gjonat mbas pune mami im /pf/images/graemlins/laugh.gif )
wahh po hajde mi se behet qejf....
e une si qyp i logel shkova nje dite te shtune ne mengjes heret se thashe se mos kushedi...... kurioze....
pooooooooooo
llafe llafe llafe mu ngriten nervat gjith lagja neper goje ..... mora qumshtin u ktheva ne shtepi e mami duke qeshur me tha he mi si shkoi rradha... ik i thashe se nuk jam per rradha une.......

po ti satana te bo me majt rradhe... se ke selezionuar nje grup te mire qe ke qejf ti shofesh kur hyn e dalin nga banjo :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif ciao po shkoj ke banjo e zyres spo duroj dot mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

ME TERE KETA NJEREZ KETU MUA NUK ME VJEN RRADHA KURRE. KUSH ESHTE PRONARI I BANJES TI JAP CA PARA SE MBASE KORRUPTOHET DHE ME FUT PA RRADHE SE GJOJA KAM PROBLEME ME VESHKAT. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

jo mor se une nuk po pres rradhen ketu gjithe diten,po shkoj t'ja fus te lana shpejt e shpejt. /pf/images/graemlins/wink.gif

ju ruajuni se mo lagi ne pantollon. :smash:

susana

Primus registratum

o RAUL ca ben te LANA ti mo??????????? hajde more ketu se na ndote ambjentin. po pse s'thua ti,prandaj qenka rritur niveli i LANES. :smash: :smash:

DHE JU TE TJERET NXITONI CIK,CA BARKU JU PASKA ZENE?????????//

RAUL

Primus registratum

po c'far te boj moj zemer? deri sa te mbaroni ju,une u laga ne pantollona si cekja..
rroft lana per mua,si te duash hajde edhe ti e mbaro pune shpejt shpejt pa na pare ndonjeri. /pf/images/graemlins/smile.gif

amy

Primus registratum

Une dua nje leter tualeti nga ato te butat fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

JO PO KESHTU S'ECET. JUVE PASKENI DHE PRETENDIME,DONI LETER TUALETI TE BUTE,TE BUTE S'KA LETER ZMERIL PO DESHET,SE AJO FSHIN ME MIRE. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

kaci

Primus registratum

Lejohet te hyet cift ne kete banjon meqe qenka per te gjithe sekset ..

BISOU

Primus registratum

ME DUKET SE LEJOHET FUTJA CIFT :devil: .....
PO JA TA PYESIM SATANAN DHE TE NA THOTE /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Ore ,nuk pashe ndonje shishe me uje aty,per ne muslimanet :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

iiiiiiiiiiiiiiiiii :eek:
na e shpife..... akoma me shishe uji ti......
po pse mo kot i prodhon letrat fabrika.....

jo jo... sqeka gjo puna une thashe se ti je muslimon modern /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

kaci

Primus registratum

Satana cik shpejt pergjigjen se vduqem neve na shpetoi keq fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Poison po ti je cift apo jo.... dy veta eshte mire se shkurtohet rradha...
sa ide geniale /pf/images/graemlins/laugh.gif
behen dhe njohjet e rastit :devil: :lol:

do flas urgjentisht me Satana per pergjigjen /pf/images/graemlins/laugh.gif ....