WarCraft III

Audi

Primus registratum
Re: WarCraft III

O Profesor Doctor cfare eshte ISO ??
Mua me pelqen si loj por vetem kam luajtur demo se lojen nuk e kam bler akoma ...

geek

Primus registratum

o Teo, si mund ta dergosh se me dhimbset ta blej akull te re..
kam provuar ta shkarkoj me file-sharing por me duhen vite...

TEO

Primus registratum

ISO eshte image file.
Me Nero CD burner psh e djeg imazhin ISO dhe e hedh ne CD.

Kush eshte ne USA qe e do le te me thote dhe ja jap me poste fundja.
Ka nje problem te vogel ama loja nuk luhet dot ne internet...te pakten une s'e kam luajtur dot
dhe do ju dergoj me email dhe NO-CD crack qe nevojitet per te luajtur lojen. Ju te evropes po u bete shume jau dergojme dhe juve me poste fundja dhe shperndaheni....bejini kopje a ku di une.

gezimi

Primus registratum

ec er aman leri paret su u harxhova une s'e shef ti. Me jep adresen me PM po he.

gezimi

Primus registratum

kerkon nje serial nr te vlefshem per Battle.net
pra serial generators behen te pavlefshem.

Redis

Forumium praecox

Serial N. nuk kam, :sleep: :sleep: :sleep: /pf/images/graemlins/smile.gif po gjeta ndo nje qe punon te kontaktoj.

Wii

Grupi i të moçmëve!

o popull lojtar jam duke luajtur WARCRAFT 3 dhe jam te fushata e elfeve tep pjesa qe duhet te zgjoj druidet.a di ndonje nje menyre si me i kalu sa me shpejt ate kampin e orkeve se sdel koha per te shpetuar druidin para se ta mberrijne non-mortet.ka ndonje ndonje strategji mundesisht ta shkruaje.

Gigo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nemesis3:
[qb] o popull lojtar jam duke luajtur WARCRAFT 3 dhe jam te fushata e elfeve tep pjesa qe duhet te zgjoj druidet.a di ndonje nje menyre si me i kalu sa me shpejt ate kampin e orkeve se sdel koha per te shpetuar druidin para se ta mberrijne non-mortet.ka ndonje ndonje strategji mundesisht ta shkruaje. [/qb]
del koha plako, del.
bej kete: kap ate minieren tjeter qe eshte me perpara andej nga vijne orcs. co aty nje wisp dhe krijo nje tree of life te re. coji te gjithe luftetaret aty afer minieres se re. edhe ata te rinjte qe krijon coji direkt atje se atje eshte dhe vendi nga vijne orcs. kur te jete gati tree of life vere te entangle minieren. nderkohe bej nja 5 wisp nga pema e re. krijo nja dy ancient protector dhe nguli afer tree of life. perpara atyre ancient protectors krijo ca moon well qe po te vijne dhe te sulmojne orcs ancient protectors te jen te mbrojtur.
krijo nja 5 katapulta dhe mbaji mbrapa njesive te tjera kur te sulmosh orcs. do te bejne shume pune. sulmin beje me dy faza: 1 sulmo fushen qe ka fountain of health, sherohu, riorganizohu, shto ca njesi qe mund te kesh humbur dhe sulmo fushen kryesore te orcs. Ki parasysh qe kur te sulmosh te paret ne rradhe duhet te jene huntress me Tyrande mbrapa tyre dryads dhe archers dhe pastaj catapults, kjo sepse huntress kane 550 pike dhe zgjasin me shume dhe dryads, archers dhe catapults sulmojne dhe nga distance e larget (dmth nga mbrapa huntress-ave) pasi te kesh vrare te gjithe orcs mos rri te shkaterrosh ndertesat. Ec perpara me te gjitha forcat qe te vrasesh ata te tjeret qe do te te dalin perpara.

Altaf

Primus registratum

unë atë e kalova vetëm me një valë e cila ishte gjysma huntress dhe gjysma archers kisha nja 2 dryads por kisha dhe 3 ballista. mbasi e bëra bazën e orkëve lëmsh vazhdova të sulmoj më lart por ama krijoja vazdimisht huntress dhe spawn point e kisha vënë në bazën e orkëve dhe kështu kisa mundësinë të sjell vazhdimisht ushtri të re dhe avas avas fitova.

P.S. tani po luaj warcraft 3 frozen trone /pf/images/graemlins/tongue.gif ju që jeni ala ke w3 mbasi ta mbaroni të merrni menjëherë frozen throne është vazhdimi i historisë të heronjve kryesisht. fantastik

geek

Primus registratum

Ata te Blizzit jane me te vertete bastarda, Warcraftin na e cuan GOLD, na bene dhe expansion per Warcraft III, mos te permend patchin 1.10 qe per fansat e Warcraft treshit doli direkt mbas ca muajsh nga ekspansioni i Frozen Throne, kurse neve, them neve sepse fansat e Starcraftit dhe Diablo jemi aq shume sepse kane qene lojerat me te shitura ndonjehere...
Kemi akoma 2 vjet e gjysme qe nga ekspansioni i Diablo II dhe ende nuk kemi nje cope beta 1.10 (akoma ne perpunim bugsesh)

Mbase nuk ja vlen te shfryhem ketu, por ka shume padrejtesi, dhe neve kerkojme ate qe na takon :smash:

Wii

Grupi i të moçmëve!

ej une e kam luajtur diablon po ta thom te drejten nuk mund ta krahasosh me warcraft 3.sidomos per opsinet e reja dhe per origjinalitetin e lojes.psh kur shtypje page up ose page down e ulje kameran dhe per betejat me perleshje ishte me te vertete fantastike ti shihje nga afer ashtu.keshtu qe warcraftit normalisht i kane dhene perparsi.

geek

Primus registratum

ate desha te them edhe une, sepse eshte lene pas dore
ss10.jpg

Wii

Grupi i të moçmëve!

ej i ka rene ndokujt ne dore warcraft 3 the frozen throne te me dergoje ndonje kopje po mundi? /pf/images/graemlins/laugh.gif