WarCraft III

geek

Primus registratum
Re: WarCraft III

shko mer blije ti, se ne multiplayer nuk luan dot me serial fallco.
icon16.gif

geek

Primus registratum

harrova tju thoja gjith fansave te Blizzard;
4 smart-a$$.et e Blizzard North qe u shkeputen nga kompania ca muaj me pare, kane krijuar nje kompani te re zhvillimi lojerash per PC, Flagship Studios. Jane duke punuar mbi nje loje te re, por nuk kane dhene asnje njoftim te detajuar. e vetmja gje qe dihet, eshte nje pic qe e kane vendosur dhe ne faqen e pare te sitit te tyre, dhe mendohet se do te jete nje bote e ngjashme me Diablo dhe Warcraft ( /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

HAJT PER HAJER MO /pf/images/graemlins/wink.gif

ermaliurnick

Primus registratum

i kam fiksim keto lojnat me strategy tani mbarova nje version te war craft 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

A keni ndonje multiplayer-replay te bukur nje here, qe ta shohim, se qe eshte loje e mire kete e dime dhe pa shume komente... :p
Ne fakt multiplayer e ka shume te bukur. Start with random hero, per ta bere dhe me interesante

reni

Primus registratum

HEy njerez kush me jep adresen e ndonje serveri amerikan per warcraft 3 ,, eshte loje shume e bukur sidomos multiplayer

Altaf

Primus registratum

në 1994 nuk e di se ça bënit ju, por unë luaja warcraft II. asnjë krahasim me 3-shin, po të harroni grafikët të cilat sot duken primitive, kjo lojë do tju luj menç. para war2, war3 duket si një gjë e sheqerosur, pa asnjë vlerë, po gjeni war2-shin, merreni menjëherë!

gurax

Pan ignoramus

WarCraft-II, when DeathKnights casted deathcoil, death&decay and hurricanes, when wizzards casted blizzard, invisibility and sheep-polymorph, when knights became paladins and had holy visions, when ogres were bloodlust... when griffon riders battled against awoken dragons!

That was a time of glory indeed! :p A time of long ago...!

------------
"Have I told you lately..."

reni

Primus registratum

Une kam silent hill 2 po nuk luaj fare me te se ka grafike shume koti /pf/images/graemlins/frown.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] U should play Silent Hill 3 after this /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: [/qb]
vec po sme ra ne dore se e luaj une.ej a di ndonje gje pse pasi istaloj silent hill 2 dhe e luaj nuk me del fare menuja e opsioneve si dhe filmimet mi nxjerr pa figure fare.skeden grafike e kam boll te fuqishme po cuditerisht s'ben efekt fare.nese ka ndonjeri ndonje ide te ma thote.kur luaj lojen del paster fare.nese mundohem te hap menune e opsioneve nuk jep figure megjithse normalisht jam ne menu.

bebivogel

Forumium maestatis

nuk e di ne fakt ... mua sme ka pelqyer e dyta ... mos ndoshta nuk eshte instaluar mire?.. mendoj une ... por e 3 qenka shume e lezetshme ... very real and very scary :cry:

:wave:

reni

Primus registratum

Une per veten time e kam po menyre e kontrollit vetem me tastere edhe ajo levizja e kameres ne ate menyre nuk e kam fare komforte sepse jam mesuar me u kthyer me mouse ,,,, kete silent hill 3 duhet ta shikoj se mesa shof e pelqekan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sakendemo

Primus registratum

Dikush këtu that që nuk kalonte dot nje pjesë me Night Elves. Shtyp Enter kur je duke luajtur dhe pataj shtyp:
keysersoze xxxxx---automatikisht shton xxxxx flori
leafittome xxxxx----automatikish tshton xxxxx dru
pointbreak----------thyej limitin e krijimit
warpten-------------nderto/krijo 10 herë më shpejt
thereisnospoon------mana (magji) e pafund

Ka edhe disa te tjera (Heronjte nuk vdesin kurre etc.) po që s'janë interesante.

Replays mund të gjehen këtu

reni

Primus registratum

Iseedeadpeolpe = te tregohet e gjithe harta
whosyourdaddy = godmode , i pavdekshem /pf/images/graemlins/laugh.gif (me kete s'ke si te humbesh )

Me duket se keto kode jane vetem per singel player dhe qe nuk bejne per multiplayer :smash:

radioas

Primus registratum

kush munet me ma gjet ISO warcrft 3 nese tregoet ndonje qe e ka do ti isha mirnjohes
une jau jap NJe FTP account ku ta boni Upload
dhe pastaj qe te gjith ju mund ta Shkarkoni nga Ajo ftp pra nese e ka ndokush le te tregoj ok
tani une ja jap PAssword edhe USer te Ftp Account :thumbsup:

Wii

Grupi i të moçmëve!

cuna mu duk mua apo warcraft 3:the frozen throne nuk eshte terheqes sa the reign of caos.historia nuk te terheq aq shume sa te e para.

Ronald Demneri

Primus registratum

o cuna me te vertete qe WC3 eshte shume e bukur s loje por ka disa gjera qe jane te bezdisshme :wink: . kush nga ju e luan SC origjinal apo Brood War e di se ku e kam fjalen. fillimisht ajo puna e njesive qe nqs e kalon nje numer te caktuar ka me pak leke. kjo behet per arsye qe lojtaret te mos e kene mendjen me bo vetem lufte, sic ka qene versioni WC2, po te futen edhe ne boten e menaxhimit si tip SimCity. kjo per mendimin tim sikur ja ka prish lezetin WC. gjithashtu edhe kjo puna e pamjeve 3d nuk eshte realilzuar fort mire ashtu sic mund te jete ne lojra te tjera edhe me te vjetra se WC3, nuk po e kujtoj dot emrin por kuptohet qe eshte RTS dhe e vendosur ne kohet moderne (pra me tanke, raketa, aeroplane, etj) e cila kishte nje motor 3d shume me te fuqishem se wc3. gjithsesi wc3 ngelet nje loje shume e bukur dhe mjaft intriguese per tu luajtur. blizzard ben me te vertete lojra mjaft cilesore. mjafton te permendim ktu ballancimin e racave qe eshte dicka mjaft e veshtire per tu arritur meqenese cdco race duhet te kete specifiken e saj. per mua loja me e bukur qe kam luajtur eshte dhe mbetet StarCraft (dy versionet). tani mezi po pres sa tu mbushet mendja atyre te blizzardit qe te nisin edhe sc2 por qe mesa di un nuk e kan ndermend heperhe ose sa te mbarojne edhe sc: ghost (Nova duket si rrush). mund te xhirojne dhe nje film bazuar ne sc.
hajt pra tung qe te gjitheve :cool: . Science Factor.

gurax

Pan ignoramus

Nemesis, linjat historike mua me jane dukur te dyja interesante. Per mua diferenca qendronte ne multiplayer, WC3-RC e ka multiplayer me te mire sesa WC3-TfT per sa i perket balances se njesive kundrejt prodhimit. TfT eshe me e orientuar pas prodimit ne sasi dhe lihet disi menjane manaxhimi koke me koke i njesive, qe ne fakt ishte dhe bukuria e lojes. Dhe per me teper qe ne TfT jane shtuar disa njesi mbi RC te cilat jane te frikshme nese i perdor sic duhet.
Per mua eshte deri tashti loja me e arrire ne llojin e vet.

Got to love the Night Elves. :p

warcraft_iii__night_elf_box_cover-800x600.jpg

deist

Primus registratum

Hej e kam luajtur edhe lojen Star Craft nese eshte qajo qe po menoj, por e kam luajtur edhe Warcraft 1 Orcs and Human prodhim i viteve 90 dhe ka pase vetem orcs dhe human po grafika nuk ka qene kerka hiq ne krahasim me warcraft 3: reign of chaos edhe war craft 3: frozen throne. jam duke kerkuar ne internet po nuk po muj me gjete, Orcs dhe Undead jane ma t'fortit sipas mendimit tim ne multipalyer.

Razor

Primus registratum

A ka no nje te fort ne Dota . I am a *** RAZOR *** a king of Dota. !!!