Re: Wanted!!!
La morte t'ka kerku.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a mka kerku njeri muve??!! :idea: [/qb]
La morte t'ka kerku.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
Tu thafte goja ishalla.Hoti,vitin tjeter shpallet miss bota e ti i thu kshu gjojnash.Kuc goje ndyre,se me ka premtuar dicka kur te shpallet missFillimisht postuar nga Kollarja:
[qb]La morte t'ka kerku. [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
Shi si bo sikur sma men...M'ke premtu pra,si thote ajo konga.Vetem 5 minuta e jo me shume ke me ma plotsu deshiren te jesh tek une :rockband: Ty cdo kush te deshiron,ty cdokush ta kerkon, :rockband:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ca tkam premtu me se se maj men /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Epo hic s'ke per tu shpall miss bota pra.Na ta bosh dhomin sa te elefantit.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ncncncnc..shif se mos ta ka premty nej tjeter [/qb]
Mvaret si sillesh.une bej trajtim magjik.sjigjeta ime godet ne shenje :devil:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ehe,una thash po bohem nej miss albonia,se per miss bota sjam una :tipsy: [/qb]
Edhe une s'te lej te dalesh masnej,po sdoli gjo per muFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] dal per veten time! per ty sdal /pf/images/graemlins/laugh.gif (po dola.. /pf/images/graemlins/wink.gif ) [/qb]
Shif i korruptumi,pse me,mrapa kraheve te mi do me bo pislliqe ti...Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Te shofim i her se mos ndrysho men
na adresen time rrusho ... qe te fitosh pik kuptohet .... [/qb]