Wanted!!!

Goca

Primus registratum
Re: Wanted!!!

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] te dyja bashke bojaxhie..ene se se kom pa verdall..edhe se mos o martu se du me u martu une me ate se ti nuk ma vune ne pordh fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire ta paskam bo, se ti e paske pas mendjen me dysh... :mad:

durrsakja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Fiqeretja eshte e shoqja e Fiqirijut :lol: :lol: :lol: [/qb]
hahahaha, kjo macja duket gallataxhie si kam qene vete dikur.

alinos

llapaqeni

Primus registratum

e pra ajo gallataxhie se ty te ka kap serioziteti prej shalesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tea /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Tea /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
TEa eshte shume mire,por ka pasur shume pune...Shpresojme qe tani e mbrapa ta kemi me shpesh ne gjirin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Pse ke gji ti yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithese na jane ba edhe meshkujt shtatezene /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Tea :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Pse ke gji ti yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithese na jane ba edhe meshkujt shtatezene /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Tea :kiss: [/qb]
Un s'kom gji(me qumesht),por kam parasysh gjirin tone Marr borxh nga gjiri jot kur them tone Pse e cilso :kiss: vetem per Tean :confused: Fut ca :kiss: edhe per mu :wub:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb]

alinos [/qb]
<ul type="square">
[*]u sa shum i kom qef te boj galllata

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb]

alinos [/qb]
E ne fakt qe kur kam lidh kunore me fiqiriun, gjith dynjaja per fiqirete me njef /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsakja

Primus registratum

Djepi edhe gjendet Neo /pf/images/graemlins/smile.gif

Mace /pf/images/graemlins/smile.gif

Alinoske nuk te kam qujt ty fiqerete mi mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

asnji nuk osht mo WANTED per mu, ju ka humb misteri /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

N'fakt ti durrsake e pata kete dyshim qekurse sikur s'e shof Fiqiriun neper shpi, e ka mundesi po i thoja vetes, te mos jem martuar me te /pf/images/graemlins/wink.gif

E paske shu kuriozitetin ti mi dhishke?! U qyqa, ti i her, ne [une me i llaf] 10 here /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Ka pas qene njoni me nikun "la morte" tek forumi i vjeter... ka qene edhe tek takimi i firences, dini gjo nga bohet? :confused:

la_morte

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Ka pas qene njoni me nikun "la morte" tek forumi i vjeter... ka qene edhe tek takimi i firences, dini gjo nga bohet? :confused: [/qb]
Me vjen mire qe paska njerez qe u interesokan per mungesen time ne forum. E mora vesh rastesisht nga nje chatuese, e cila me dha linkun.

Ti nga behesh?