WANTED! 40's-50's.Alb-Actress in London, for low-budget movie!

Gjeneral-Berdica

Primus registratum
WANTED! 40's-50's.Alb-Actress in London, for low-budget movie!

hey;
Kete vere kam plan te xhiroj nje "low-budget"-"short-feature" movie, ne Londer/Angli.
Keshtuqe jam ne kerkim te nje aktoreje shqiptare rreth moshes 40-50 vjece...

Ju lutem nese ndokush eshte e interesuar, postoni ndonje mesazh ketu ose me kontaktoni tek:

MRTONYKOOL@HOTMAIL.COM

Me Respekt
Gjenerali!

jezerca

Primus registratum
Re: WANTED! 40's-50's.Alb-Actress in London, for low-budget movie!

Nji aktore e tille, per mendimin tim, do te ishte Justina Marie-Alia, e cila jeton ne New York (me sa di une). Ajo asht aktore profesioniste dhe beson se do te kishte pranue oferten e nji low-budget film por jo te nji no-budget film.

Une nuk e di se ku jeton, por ka qene aktiviste e Kishes Katolike te New Yorkut. Ata munden me orientue.

------------------------------------
Me vjen shume mire qe po ndigjoj nga nji film-maker shqiptar. Une e kam mbarue kolegjin per film-making para dy vjetesh dhe megjithese pata nji periudhe qe u njoftova me aktore dhe artiste shqiptare te New York, i kam humbe te gjitha maredhanjet .
Jam i interesuem me dite rreth carieres tande si film-maker, etc. Besoj se anetaret e tjere te ketij forumi do te ishin te interesuem gjithashtu, sepse ne shqiptaret nuk po gjejme shteg ne media dhe asht me te vertete dermuese qe ne prezantohemi nepermjet te tjereve si me qene fisa to humbuna ne shkretinat e ranes.

Nqs deshiron mundesh me postue mesazhe private

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

hey;
Aktualisht, kam nja dy projekte, por akoma s'kam filluar e kam realizuar objektivin fillestar.
Megjithate jam akoma duke mbledhur sponsorship per njerin prej ketyre projekteve, jam ne kontakt me media groups ne London dhe po mundohem qe te hy ne kete industri i stabilizuar.
Edhe pse nuk kam ndonje diplome ose certifikate ne kete fushe, kam studiuar dhe punuar ne menyre individuale.
Kam disa "pilots", por vetem dy nga keto jane ne zhvillim dhe po mundohem qe t'i prodhoj dhe publikoj.
Meqe jam pak kryeforte, sepse shume prodhues me kane ofruar qe te prodhojne skriptet, por meqe nuk kam nje eksperience "te mjaftueshme", ato nuk duan qe une te drejtoj keto projekte. Por kjo zgjidhje per mua eshte absolutisht e papranueshme!

Me Respekt
Gjenerali!

nicolin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gjeneral - Berdica:
[qb] hey;
Aktualisht, kam nja dy projekte, por akoma s'kam filluar e kam realizuar objektivin fillestar.
Megjithate jam akoma duke mbledhur sponsorship per njerin prej ketyre projekteve, jam ne kontakt me media groups ne London dhe po mundohem qe te hy ne kete industri i stabilizuar.
Edhe pse nuk kam ndonje diplome ose certifikate ne kete fushe, kam studiuar dhe punuar ne menyre individuale.
Kam disa "pilots", por vetem dy nga keto jane ne zhvillim dhe po mundohem qe t'i prodhoj dhe publikoj.
Meqe jam pak kryeforte, sepse shume prodhues me kane ofruar qe te prodhojne skriptet, por meqe nuk kam nje eksperience "te mjaftueshme", ato nuk duan qe une te drejtoj keto projekte. Por kjo zgjidhje per mua eshte absolutisht e papranueshme!

Me Respekt
Gjenerali! [/qb]
E ku je berdician e ta lumsha...
Mos je ti KUJTIM?
Megjethate take`it easy
peace popull

Petroninsja

Primus registratum

Gjeneralo kom Nurijen, shoqen esime meje ka qene kengetare me estraden e Kuksit, besoj se do te te pelqej si aktore ne filmin tend..
Let me know.. /pf/images/graemlins/tongue.gif