VW Ferdinand Piech kritikon lidhjen Opel-Magna

Albforumi

Primus registratum
VW Ferdinand Piech kritikon lidhjen Opel-Magna

Prodhuesi më i madh i automobilëve në Evropë, Volkswagen e ka shtuar kritikën lidhur me marrjen e Opelit nga koncerni austriako-kanadez, Magna. </p></p>


Shefi i Këshillit administrues të VW Ferdinand Piech, tha në një takim në prag të hapjes të ekspozitës ndërkombëtare të automobilëve këtë të martë në Frankfurt, se Volkswagen-it nuk i pëlqen, kur furnizuesit i kthehen në konkurentë. </p>


Kjo vlen të thuhet edhe për prodhuesit e automjeteve. Piech, deklaroi se VW mund t’i japë fund lidhjeve të biznesit me Magnën dhe të kërkojë furnizues të tjerë për lëndë këmbimi.</p>
</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=590. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=590
 
Top